lapsi
Elita
- Poruka
- 15.203
Hvala Simke. Evo i tebi za tvoju dijagnozu nešto:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanjo nocas da sam upravnica zenskog zatvora od 120 kila sa dlakavim rukama, brkovima i pendrekom za neposlusne mlade shoplifterkeKakva erotika koji snovi![]()

Zašto?doso da se oprostimo..odok sa krste![]()
tu sam 1x mesečno , ko deo plate . Al redovnoDobrodosla nam dr. drugarice![]()
ne. menjamo bird za pjera, pjer ostaješ na forumu, bird begajdoso da se oprostimo..odok sa krste![]()
Ne može. Ptica mi je poslije Sime izdajnika osoba s kojom mogu ćaskati.ne. menjamo bird za pjera, pjer ostaješ na forumu, bird begaj
jesi ti pikac iz vratiće se rode?tu sam 1x mesečno , ko deo plate . Al redovno![]()
Begaj ti.ćaskajte negdje drugo. begaj i ti
Нисам у материји!Zakasnila sam. Imam opomenu. Koliko opomena do bana i kada ban ističe?
To su krivi Kapetan i Sima Mrak.
Ima li Simo i jedne poruke normalne od tebe?!ćaskajte negdje drugo. begaj i ti
Ni ja. Tražila, ali nisam našla nigdje ni riječi o tome.Нисам у материји!![]()
Неке ствари је боље не знати!Ni ja. Tražila, ali nisam našla nigdje ni riječi o tome.

Djeluješ prijateljski. Nadam se da nije opet neka zamka.Неке ствари је боље не знати!![]()
Аман, жено! Чему то неповерење??Djeluješ prijateljski. Nadam se da nije opet neka zamka.
Опет?Djeluješ prijateljski. Nadam se da nije opet neka zamka.
Не клоњавај духом, Жан Пјер!doso da se oprostimo..odok sa krste![]()
Zbog šešira.Аман, жено! Чему то неповерење??

Šta mu je?Не клоњавај духом, Жан Пјер!
За килажу има дијета. Длаке се уклоне депилацијом. Не знам једино за пендрек, али наћи ће се нека колегиница која је упућенија, да помогне саветом и лепом речи.
Лоше сањао.Šta mu je?
Pendreka?Лоше сањао.
Кад већ питаш, дај неки савет око пендрека, ја сам помогао што сам знао.
Па читаш ли ти поруке (сем СиминихPendreka?
) или само куцкаш напамет?Čitam. Debeo je, dlakav i ne vadi pendrek iz futrole.Па читаш ли ти поруке (сем Симиних) или само куцкаш напамет?