Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.637
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I neki roštiljčić za uz tečni leba.![]()
.gif)

Kaže da se nepristojno izražavaš, dosta mu politike, psovki i tako toŠta kaže, šta kaže?![]()

Ajd’ do vidjenja baš si dugo i bioNema nikog
Idem onda i ja, šta ću sam ovde, neću, nisam lud...![]()

Jel’ i Čvarak kupio tu glupostA zanimalo me šta znači Mariokart "otvoren svet"...
Gigabajti i gigabajti staza i puteva u Free Roam-u...
Malo me Free Roam podsetilo na igricu Out Run gde u jednom momentu biraš skretanje...
Koje ludilo i od grafike i od fazona, mora da se čitaju razna uputstva...
?On će Playstation 5Jel’ i Čvarak kupio tu glupost?
Posumnjala sam danas na trenOn će Playstation 5

Jbg, nintendo ima svoju ekskluzivu u naslovima igara koje su prošle dug put a čiji su kreatori multimilioneri danas.Posumnjala sam danas na tren![]()
To su igrice za decuJbg, nintendo ima svoju ekskluzivu u naslovima igara koje su prošle dug put a čiji su kreatori multimilioneri danas.
Ja čekam mart 2026 da izadje standardna verzija Pokemona za NS2

to je za njegov nivo tamanTo su igrice za decu
Uzmi nešto realističnije![]()

Stojkov je iznad tog nivoa bar za deseticu znam čovekato je za njegov nivo taman![]()

znam ga i ja ko zlu paruStojkov je iznad tog nivoa bar za deseticu znam čoveka![]()
Kolko dugoznam ga i ja ko zlu paru
se poznajete?jos dok je bio demokrata sa kratezom zadenutim za pojas i mlatarao bedzem moderatoraKolko dugose poznajete?

Ovo su novosti za mene.jos dok je bio demokrata sa kratezom zadenutim za pojas i mlatarao bedzem moderatora![]()

?
mozda @Iron Lord-aOvo su novosti za mene.
Samo da ti verujem na reč?
Ima li tu nekoga da potvrdi ovo![]()
ooooo, odavno je on Stojko moi, bre.mozda @Iron Lord-a