Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Ma da nijse Sizif neki gej ili metro, mnogo je šaren i sa cvetićima i srculencima?![]()
I šalje ljubavna pisma preko tičice pismonoše.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da nijse Sizif neki gej ili metro, mnogo je šaren i sa cvetićima i srculencima?![]()

Znači isti ko marsovac?Pije ona pićanca sa kišobrančićima![]()

Ne znam ko to radi, ti ili marsZnači isti ko marsovac?![]()

Pa što se fališ neznanjem?Ne znam ko to radi, ti ili mars![]()

Kose svađa tajse voli, možda to pređe i u fizičko, ko zna?Nemojte da se svađate dok pijem kafućino![]()

Ti si zaboravio gde piješ taj kapućinoNemojte da se svađate dok pijem kafućino![]()

U ovom slučaju može u tučuKose svađa tajse voli, možda to pređe i u fizičko, ko zna?![]()
bez problema 

Ti si zaboravio gde piješ taj kapućino![]()
Oće tica da me čupa za kosu, ko klinka iz osnovne.Jao da, slobodno se svađajte, izvinjavam.![]()
Oće tica da me čupa za kosu, ko klinka iz osnovne.
.gif)
https://media.giphy.com/media/v1.Y2...naWZzX3NlYXJjaCZjdD1n/uElxuHGtIuK0o/giphy.gifbrojutro
srećna vi noć veštica svima koji slave![]()
Mrzi me ne briniOće tica da me čupa za kosu, ko klinka iz osnovne.

Nema vise da ti kupujem te gej kafe i da trazis te gej suncobranciceZnači isti ko marsovac?![]()
On breNe znam ko to radi, ti ili mars![]()
Zar i ti sine brutoNemojte da se svađate dok pijem kafućino![]()

Mislis da ti skine perikuOće tica da me čupa za kosu, ko klinka iz osnovne.
ОПЕТ НЕКО ДИРО?Zamisli, da si nesto sto moze da zamislja da resava:
...dok u isto vreme ne zna, ne poznaje, zanemaruje i ignorise nesto tako osnovno, znacajno i fundamentalno kao Njutnove Zakone...
Onaj visoki cika sa televizije pokusava da sustigne, dostigne i ostvari ovoliki nivo deluzije, ali ne uspeva...

Nisam ja ko ti dedo ćelavi.Mislis da ti skine periku

a sto onda trazis rozle perike, eno ti kineza pa od njih uzimajNisam ja ko ti dedo ćelavi.![]()
Idi jedi viršlice i dečiju rados' i gledaj babske sise, bre. Ne troši ovde vreme, ovde toga nema.a sto onda trazis rozle perike, eno ti kineza pa od njih uzimaj
mladicu dedovski