Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.676
Pili je programski bag, nije živ čovek. Vidiš da ne uma da kuca po forumu, negi izbacuje neke Ai tesktove.![]()
не избацује текстове, већ слике и растере
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pili je programski bag, nije živ čovek. Vidiš da ne uma da kuca po forumu, negi izbacuje neke Ai tesktove.![]()
naravno da ima ..Imamo li iskustava ovog tipa na ovom forumu?
Da li neko zloupotrebljava svoj polozaj ovde?
Opustite se uz laganu muziku, zbog toga smo sada na pdf-u “Opusti se”![]()
Samo sam ja ostala od humanoida izgledaPili je programski bag, nije živ čovek. Vidiš da ne uma da kuca po forumu, negi izbacuje neke Ai tesktove.![]()

Izvolite!
Ne meniIzvolite!

Posao cvjeta. Sa svih strana čuješ kako dovikuju: ,,Hajmo kod one cvjećke,,!Brišu se poruke noćom, dok pošten svet spava, samo da prijavim slučaj
Lapsi je potpuno zapustila kafanu![]()
Neki novi, u prolazu? Ma ti samo idu u WC.Imaš iz izvesnog @Izvesni.Sinisa gosta u kafani možda?

A kako drugačije?Odoh da stavim nešto u kljun
Ponašajte se pristojno![]()
Drugačije je ono uobičajenoA kako drugačije?

Imamo li iskustava ovog tipa na ovom forumu?
Da li neko zloupotrebljava svoj polozaj ovde?
Opustite se uz laganu muziku, zbog toga smo sada na pdf-u “Opusti se”![]()
U nekoj kafani, gdje će biti. Samo lovi konobarice!Drugačije je ono uobičajeno
Gde ti je Života danas![]()

, impresivno

Nije Sizif kriv za to! To ti je znak od Boga. Zato prelazi u blokadere odmah i usput kupi crveni kačket.zloupotrebljava Sizif
konstantno
evo i dokaza .
Na politici ima 4-5 moderatora a mene konstantno banuje i maltretira samo jedan. On.
Na kraju mi je isposlovao i permanentni ban i dozivotno mi je zabranjeno pisanje tamo.
Razlog njegove mrznje prema meni je to sto je on vojnik NATO globalista sorosevaca , a ja sam srpski patriota i rusofil.
Pogledajte prilog 1799764
Pogledajte prilog 1799765
Pogledajte prilog 1799766
Švalerčina, aU nekoj kafani, gdje će biti. Samo lovi konobarice!![]()

Kakav listing, impresivno
Šta kaže, zašto to radi?
Jeste li popričali?
Bilo je i reči o nekoj vožnji biciklima
@Тихи
Ma jok, juri besplatnu cugu. Ko fol im piše pisma i hvata na to redovno.Švalerčina, a![]()
Nije Sizif kriv za to! To ti je znak od Boga. Zato prelazi u blokadere odmah i usput kupi crveni kačket.
Nije smeo da se pojavi na toj voznji. Zvao sam ga jos par puta al me sada ignorise.
Jer zna koliko mi je zla naneo - pa ga je strah da me pogleda u oci.

Aha.#necesedesiti
nikada necu biti sluga neprijatelja i okupatora srpskih
Nasa sveta srpska obaveza je da porazimo snage zapada i oslobodimo nase okupirano Kosovo i Metohiju

Aha.
I ja jednom prodala biciklo. Rekla na poslu za koliko para, oni me napali da sam ga dala budzašto. Ja htjela da ga vratim, ali Haliti ne da.![]()
Pa to ti je i napisala, ostavi se tih koji su prvo ušli u rat nespremni, pa kapitulirali i dali KiM, pa onda opet došli na vlast i sad cela zdrava i normana Srbija hoće da odu.#necesedesiti
nikada necu biti sluga neprijatelja i okupatora srpskih
Nasa sveta srpska obaveza je da porazimo snage zapada i oslobodimo nase okupirano Kosovo i Metohiju