Kafić Demonstracija “sile” na forumu

Imamo li iskustava ovog tipa na ovom forumu?

Da li neko zloupotrebljava svoj polozaj ovde?

Opustite se uz laganu muziku, zbog toga smo sada na pdf-u “Opusti se” 🍀

zloupotrebljava Sizif

konstantno

evo i dokaza .

Na politici ima 4-5 moderatora a mene konstantno banuje i maltretira samo jedan. On.

Na kraju mi je isposlovao i permanentni ban i dozivotno mi je zabranjeno pisanje tamo.

A inace sam clan i aktivan ucesnik tog foruma jos od 2003 znaci preko 22 godine.

Razlog njegove mrznje prema meni je to sto je on vojnik NATO globalista sorosevaca , a ja sam srpski patriota i rusofil.

siz1.jpg

siz2.jpg

siz3.jpg

zloupotrebljava Sizif

konstantno

evo i dokaza .

Na politici ima 4-5 moderatora a mene konstantno banuje i maltretira samo jedan. On.

Na kraju mi je isposlovao i permanentni ban i dozivotno mi je zabranjeno pisanje tamo.

Razlog njegove mrznje prema meni je to sto je on vojnik NATO globalista sorosevaca , a ja sam srpski patriota i rusofil.

Pogledajte prilog 1799764

Pogledajte prilog 1799765

Pogledajte prilog 1799766
Nije Sizif kriv za to! To ti je znak od Boga. Zato prelazi u blokadere odmah i usput kupi crveni kačket.

#necesedesiti

nikada necu biti sluga neprijatelja i okupatora srpskih

Nasa sveta srpska obaveza je da porazimo snage zapada i oslobodimo nase okupirano Kosovo i Metohiju

Pa to ti je i napisala, ostavi se tih koji su prvo ušli u rat nespremni, pa kapitulirali i dali KiM, pa onda opet došli na vlast i sad cela zdrava i normana Srbija hoće da odu.
To naše KiM više nije naše i zvanično, zahvaljujući ovim tvojim radikalima ukrštenim sa demokratama. Crno žuta koalicija, koja dosta vuče na crveno. Nema goreg.

Back