Demoni

nekad i to, inace sam samo vidjao u snu.. nikad na javi.
tj. spavam i onako se probudim ali jos spavam pa pogledam oko u sobi i tu su.. ali se "probudim u snu" jer osecam neki strah, to mi je bio signal da ima duhovnih bica oko mene.
mene su opsedali u snu i onda sam mesecario. Jednom sam se naglo probudio dok je jos bio u meni, pa sam se probudio van tela i posmatrao
ga sta prica zeni. No Bog me spasao od njih i nisam imao nikakvih problema od 2006. do danas.

A tu govori o tome koliki je grijeh što smo mi ljudi osudili Hrista i kolika je milost Hristova.
ja nisam osudio Isusa na razapinjanje...možda ti u nekoj prošloj inkarnaciji... samo uvaljujete ljudima tuđe grehove...te ono što su Adam i Eva uradili, te ovo što je rulja glasala da se Isus razapne...nemam ja ništa s time...

Ako si ateista, da, moze i tako. Nije to bitno, nego da ne podlegnes zlu, nebitno u sta verujes.
Ком злу? Зло је углавном релативна категорија ако не говоримо о екстремима из заповести.

Рецимо, жене се користе сугестибилношћу и наговарањем да постигну што им воља, па јел то значи да су зле?

Ком злу? Зло је углавном релативна категорија ако не говоримо о екстремима из заповести.

Рецимо, жене се користе сугестибилношћу и наговарањем да постигну што им воља, па јел то значи да су зле?
Zlu kojem svi vise manje podlezu. Kad god padnes u bes i afekt,, gubis razum i cinis zlo, koje ne bi da
nisi izgubio razum. To je djavoimanost.

manite se tih isusa biblija i toga bolje slušajte indijance,
koji kažu u svakom ima dva vuka jedan loš drugi dobar,
koji će pobediti zavisi od toga kojeg hranite!
pa tako ako hranite ovog zlog (a to radite ljubomorom, mesom, drogama, alkoholom...)
imaćete zlog vuka!
u prevodu na naš jezik u sebi imate i boga i đavola!

pa tako ako hranite ovog zlog (a to radite ljubomorom, mesom, drogama, alkoholom...)
imaćete zlog vuka!
Rekoh ima dodeljen andjeo i demon. To je identicno ovoj prici.
Pa i u star wars Luk se macuje sa svojom zlom stranom.

Rekoh ima dodeljen andjeo i demon. To je identicno ovoj prici.
Pa i u star wars Luk se macuje sa svojom zlom stranom.
programerski mindset "dodelje" kroz binarni sistem, zapravo samo ga reflektuje;
biblijski narativ je da je adamu do-o-deljena zena, a potom su se pali andjeli mesali sa zenama ljudskim; nema te tvoje "dodele", vec je to prestup, sagresenje pogolemo... jer, ne zaboravimo drvo saznanja dobra [andjeosko] i zla [demonsko], je bilo zabranjeno -nedodeljeno

a potom su se pali andjeli mesali sa zenama ljudskim; nema te tvoje "dodele", vec je to prestup, sagresenje pogolemo...

Je li ovo kod Matije mesanje andjela i zena, prestup?

1691244139984.png

Brate mili, moja cerka od 12 godina, kaze klincu od 13 godina, jel si ti demon, jel te opseo demon.
Ne kapiram uopste odakle joj to, posto od roditelja nikad tako nesto nije cula. Dakle samo
moze da je cula u skoli. Ne gleda horore, niti ista slicno.
No, ocigledno da nema nikakav zent niti shvata posledicu izrecenog.
Sa klincem razgovara potpuno normalno.

Brate mili, moja cerka od 12 godina, kaze klincu od 13 godina, jel si ti demon, jel te opseo demon.
Ne kapiram uopste odakle joj to, posto od roditelja nikad tako nesto nije cula. Dakle samo
VAu.
Moje neko objašnjenje je da je nešto osetila da je nešto rekao što po njenom osećaju nije nešto što bi obično rekao ili što ne dolazi od njega lično.

Мани се ти ових прича, то је прича која је неодржива.
imaćete zlog vuka!
То сви ми знамо јер се помиње у монашкој литератури и више од овог што ти пишеш. Немамо ми ђавола у себи већ крштени имају благодат Светог Духа. Ако попусте наговору ђавола, онда су склони паду и стичу лоше навике.
Разлика у односу на оно што си ти рекао је да су монаси то много боље истражили од индијанаца.
Да би се променио треба ти Христос, не можеш да се промениш само када читаш неке лепе текстове и духовно се надахњујеш. Не иде то тако.

Могла је сто пута да види демонизоване на јутјубу до сад. Каква школа.

Ma gadjaju se tim izrazima kao cao zdravo... decake u dobu od 13 godina obuzmu oblici ponasanja tog tipa, normalna svakidasnja pojava odnosno najgori uzrast

demoni su glavni likovi u našem životu. ako si previše dobar, stalno će te iskušavati, ako si rđav demon u tebi. u svakom slučaju mi nađemo krivca, ako nema materijalnog da uperimo prst, onda je demon u pitanju :D

demoni su glavni likovi u našem životu. ako si previše dobar, stalno će te iskušavati, ako si rđav demon u tebi. u svakom slučaju mi nađemo krivca, ako nema materijalnog da uperimo prst, onda je demon u pitanju :D
demon je tu da te kuša...nije ti on ništa kriv....to mu je posao....sam si kriv ako nasedneš i poveruješ njegovim šaputanjima...

Back