Demoni

Demoni, kao sto sam pre rekao, zele da te navedu da napravis zlocin, tako sto mislis da isterujes demona.
To je najcesci slucaj.

Ne bih ja to tako generalizao, da oni hoce da napravis neki zlocin. Nije to bas tako, nego imaju oni svoje zelje i namjere, i uvale ti se usred zivota koji ide nekim tokom, i onda te poremete.
Eto kao tebe, vode te da mjesecarih, a i hoces da si u krevetu i da se naspavas ko covjek.
Ili ova sto je bila postavila, hoce da se vjenca, ima dugogodisnjeg momka, radi na salteru, hoce da odradi svoj posao, da ode kuci, ima neki ritam normalan, i bum. Opsjedne te neki duh, ode kod nekog stranca, ne ide kuci, kasni na posao, pravi greske.
Takve stvari, pa i kriminal ali nije to kljucno.

Ne bih ja to tako generalizao, da oni hoce da napravis neki zlocin. Nije to bas tako, nego imaju oni svoje zelje i namjere, i uvale ti se usred zivota koji ide nekim tokom, i onda te poremete.
Eto kao tebe, vode te da mjesecarih, a i hoces da si u krevetu i da se naspavas ko covjek.
Ili ova sto je bila postavila, hoce da se vjenca, ima dugogodisnjeg momka, radi na salteru, hoce da odradi svoj posao, da ode kuci, ima neki ritam normalan, i bum. Opsjedne te neki duh, ode kod nekog stranca, ne ide kuci, kasni na posao, pravi greske.
Takve stvari, pa i kriminal ali nije to kljucno.
Uglavnom, zele da ti naprave pakao od zivota, a kad jedan pokrene nesto zlo to se siri ko domino efekat.

Ne pise da su pali andjeli u Postanku. Pise da su Bozji sinovi. Dakle isto kao Duh kod Marije.
a kako znamo da su pali?

Пали анђео​

Ђаво је пали анђео, који је, приликом свог пада, повукао и мноштво других анђела са собом. Исус га назива „кнезом овога света“ (Јн 14,30); он је „кушач“ људи и ...

a kako znamo da su pali?

Пали анђео

Ђаво је пали анђео, који је, приликом свог пада, повукао и мноштво других анђела са собом. Исус га назива „кнезом овога света“ (Јн 14,30); он је „кушач“ људи и ...

Pao je i onaj sto se pojavio Isusu na Jordanu kad se nebo otvorilo i kad ga je safatao.

Разлика у односу на оно што си ти рекао је да су монаси то много боље истражили од индијанаца.
jelda, a što ubijaju druge u ime crkve?
Мани се ти ових прича, то је прича која је неодржива.
itekako je održiva, ne uvlači nikoga u sektu kao što vi kažete "ako se ne krstiš u našoj crkvi" onda sledi kazna tipa "obuzme te demon a oni su loši...
Да би се променио треба ти Христос, не можеш да се промениш само када читаш неке лепе текстове и духовно се надахњујеш. Не иде то тако.
kažem, ja .. nego ono što ne vidite da je hristos prevara (isto kao muhamed i ostali "proroci", a sve iz izmislili jevreji..)
dakle hristos je prevara i služi da prevari ljude koji umesto da komuniciraju sa svojom dušom oni se mole izmišljenom liku!
pa ko je debil samo napred.. molite se likovima razapetim na krst.

a inače samo raspeće je prevara da se maskira prava uloga krsta na crkvama (koje imaju sve bakarne krovore kao slučajno) koja je da skuplja određenu etarsku (životnu) energiju zajedno sa kuglom koja je ispod...

ah ti mantijaši skupo će ih platiti onaj ko ih ne zna!

jelda, a što ubijaju druge u ime crkve?

itekako je održiva, ne uvlači nikoga u sektu kao što vi kažete "ako se ne krstiš u našoj crkvi" onda sledi kazna tipa "obuzme te demon a oni su loši...

kažem, ja .. nego ono što ne vidite da je hristos prevara (isto kao muhamed i ostali "proroci", a sve iz izmislili jevreji..)
dakle hristos je prevara i služi da prevari ljude koji umesto da komuniciraju sa svojom dušom oni se mole izmišljenom liku!
pa ko je debil samo napred.. molite se likovima razapetim na krst.

a inače samo raspeće je prevara da se maskira prava uloga krsta na crkvama (koje imaju sve bakarne krovore kao slučajno) koja je da skuplja određenu etarsku (životnu) energiju zajedno sa kuglom koja je ispod...

ah ti mantijaši skupo će ih platiti onaj ko ih ne zna!
A to sa svojom dusom komunikacija to mi nije jasno ko tu s kim
Kolko vas tu ima u jednoj osobi

A to sa svojom dusom komunikacija to mi nije jasno ko tu s kim
moja dusa je uredna i čista. ona je nematerijalna (duhovne prirode) i u stanju je da komunicira sa drugim dušama (ili duhovnim bićima).
duše su vezane za telo (ovozemaljsko) a duhovi nisu vezani za materiju već su isključivo duhovne prirode.

ako hoćete da komunicirate sa drugim dušama/duhovima morate se obraćati svojoj duši.
to se radi svim osećajima (u crkvama samo rečima, aka molitva).
dakle svim osećanjima, sve što vidite, čujete osetite, namirišete... ide u dušu bez filtera.

ako se malo zaštitite da ne psujete, ne gledate odrvratne slike na tv-u (što se forsira recimo preko rijalitija), ne lažete, ne ubijate, ne jedete meso....

onda možete komunicirati sa svojom dušom. kada joj date zadatak onda ta vaša duša to prosledi drugim dušama/duhovima.
i onda druge duše/duhovi odgovore...

dakle vaša duša je posrednik u komunikaciji sa ostalim dušama.

I sad se na primer otvori se to trece oko ko izleti iz tog oka
ne izleti niko već možeš gledati duhovni svet njime i još plus evo šta je meni donelo: mogu da osetim opasnost ili stvari koje će se desiti do 5-10minuta unapred, viđam duhovna bića u snovima ako su blizu, mnogo uvećana kreativnost i volja i želja, osećam emocije drugih ljudi i životinja, telepatija sa ljudima koji ne jedu meso, mnogo uvećana empatija, provalio sam kako da radim sa magijom (što svako može)

Haj ispricaj kako to
da bi otvorili 3 oko, evo recepta ukratko:

morate se oslboditi
svakog straha - to znači recimo da dok vozite auto ne treba vam pojas, morate verovati svojim rukama i nogama i svom mozgu da nećete napraviti udes ili će te ga izbeći iako do toga dođe
svake krivice - ne smete raditi ništa protiv nikoga pa ni životinja, predmeta... onda niste krivi
svake sramote - ovo je povezano sa prethodnom
svake mržnje - i ovo je povezano po meni sa prethodna dva, zapravo morate voleti sve i svakog od malenog zrnca peska do neba preko životinja i ljudi.
svake laži - uopšte se oslobodite laganja, šta je bilo bilo je tako i recite pa šta bude (a bude uvek bolje)
svakih iluzija - nađite smisao života u vama, budite smireni u svakoj situaciji...
ovo je inače priča o čakrama (ne znam da li sam je dobro preneo ali šta sad za početak je dobra)

e sad kada to sve uradite trebalo bi da spavate ili boravite u skupljačima etarske (životne) energije.
šta to znači?
pa to ima svaka crkva (mada neće da kažu čemu to)
IMG_1341.JPG

primetićete mesinganu kuglicu na vrhu crkava bitnih zgrada... to je skupljač etarske/životne energije!
neki to zovu kozirijevo ogledalo, neki orgonski akumulator...

to sve kada uradite zaprepastićete se koliko će da se probudite i gde ste do tada živeli...

Poslednja izmena:
ne izleti niko već možeš gledati duhovni svet njime i još plus evo šta je meni donelo: mogu da osetim opasnost ili stvari koje će se desiti do 5-10minuta unapred, viđam duhovna bića u snovima ako su blizu, mnogo uvećana kreativnost i volja i želja, osećam emocije drugih ljudi i životinja, telepatija sa ljudima koji ne jedu meso, mnogo uvećana empatija, provalio sam kako da radim sa magijom (što svako može)

da bi otvorili 3 oko, evo recepta ukratko:

morate se oslboditi
svakog straha - to znači recimo da dok vozite auto ne treba vam pojas, morate verovati svojim rukama i nogama i svom mozgu da nećete napraviti udes ili će te ga izbeći iako do toga dođe
svake krivice - ne smete raditi ništa protiv nikoga pa ni životinja, predmeta... onda niste krivi
svake sramote - ovo je povezano sa prethodnom
svake mržnje - i ovo je povezano po meni sa prethodna dva, zapravo morate voleti sve i svakog od malenog zrnca peska do neba preko životinja i ljudi.
svake laži - uopšte se oslobodite laganja, šta je bilo bilo je tako i recite pa šta bude (a bude uvek bolje)
svakih iluzija - nađite smisao života u vama, budite smireni u svakoj situaciji...
ovo je inače priča o čakrama (ne znam da li sam je dobro preneo ali šta sad za početak je dobra)

e sad kada to sve uradite trebalo bi da spavate ili boravite u skupljačima etarske (životne) energije.
šta to znači?
pa to ima svaka crkva (mada neće da kažu čemu to)
Pogledajte prilog 1393830
primetićete mesinganu kuglicu na vrhu crkava bitnih zgrada... to je skupljač etarske/životne energije!
neki to zovu kozirijevo ogledalo, neki orgonski akumulator...

to sve kada uradite zaprepastićete se koliko će da se probudite i gde ste do tada živeli...

Oce li se nebo otvoriti?
Mora li u crkvi, moze li neki drugi objekat?

Back