Demoni

Bog sigurno nije bio...neki duhovni entitet jeste.. anđeli mislim ne zavitlavaju ljude...tih dana sam imao dosta takvih pričanja sa glasovima... jednom su me pitali da li hoću da naučim da lucidno sanjam...ja reko hoću...naredne noći sanjam da sam u roditeljskoj kući...odjednom počne da me juri neki glas i da me pita gde stoje pare..ja počnem da bežim leteći po stanu i nigde ne mogu da pobegnem iz stana jer su prozori prekriženi i iza njih nema ništa...odjednom shvatim da sanjam i da se nalazim u 3D modelu kuće svojih roditelja a ne u stvarnoj kući i probudim se....od onda nisam lucidno sanjao...
To nije bio lucidan san, jer nisi imao kontrolu nad događajima.
Al dobro, da ne širimo sada temu preterano..

Znači sistemom eliminacije si došao do zaključka da je to demon.
Tebi ta verovanja načisto škode i zapetljavaju te.

To nije bio lucidan san, jer nisi imao kontrolu nad događajima.
Al dobro, da ne širimo sada temu preterano..

Znači sistemom eliminacije si došao do zaključka da je to demon.
Tebi ta verovanja načisto škode i zapetljavaju te.
Саветовао сам му egzorcizam, не слуша. Само демон нема саосећања према оцу који је изгубио дете.

Саветовао сам му egzorcizam, не слуша. Само демон нема саосећања према оцу који је изгубио дете.
ja sam ti samo rekao da demon može da se pretvara da je neko kog je čovek izgubio. čitao sam o takvim slučajevima. Imaš naprimer u knjizi flavijan romanu ruskog sveštenika primer toga. A ti si to shvatio kao da nemam saosećanja i da sam opsednut demonom. Ja sam te upozorio za tvoje dobro i birao sam reči kojima sam to kazao. Svet mrtvih odvojen je od sveta živih i tu nikakve komunikacije nema. Medijumima se javljaju demoni koji znaju sve o preminulom i pretvaraju se da su oni.

ja sam ti samo rekao da demon može da se pretvara da je neko kog je čovek izgubio. čitao sam o takvim slučajevima. Imaš naprimer u knjizi flavijan romanu ruskog sveštenika primer toga. A ti si to shvatio kao da nemam saosećanja i da sam opsednut demonom. Ja sam te upozorio za tvoje dobro i birao sam reči kojima sam to kazao. Svet mrtvih odvojen je od sveta živih i tu nikakve komunikacije nema. Medijumima se javljaju demoni koji znaju sve o preminulom i pretvaraju se da su oni.
Ne mozhe u sluchaju ako ti uzme dete, u nameri da se okrenesh protiv BOGA. Ja se nisam okrenuo protiv Boga, nego NAPROTIV, kupio
plavu brojanicu od 100 chvorova da se josh VISHE, molim Bogu. Kapirash? I sada vrtim TU brojanicu. Jel zheli demon da se MOLiM BOGU
ili ANDJEO?

Ne mozhe u sluchaju ako ti uzme dete, u nameri da se okrenesh protiv BOGA. Ja se nisam okrenuo protiv Boga, nego NAPROTIV, kupio
plavu brojanicu od 100 chvorova da se josh VISHE, molim Bogu. Kapirash? I sada vrtim TU brojanicu. Jel zheli demon da se MOLiM BOGU
ili ANDJEO?
Sjajno je to što kao pravedni Jov nastavljaš da i pored ogronog gubitka da veruješ u Boga i da mu se moliš. Samo kažem da treba da se paziš kad komuniciraš sa entitetima jer oni obično nisu oni za koje se predstavljaju. U većini slučajeva ljudima se javljaju demoni pretvarajući se neretko da su anđeli ili da su neko kog su izgubili. Možda si ti izuzetak.

Sjajno je to što kao pravedni Jov nastavljaš da i pored ogronog gubitka da veruješ u Boga i da mu se moliš. Samo kažem da treba da se paziš kad komuniciraš sa entitetima jer oni obično nisu oni za koje se predstavljaju. U većini slučajeva ljudima se javljaju demoni pretvarajući se neretko da su anđeli ili da su neko kog su izgubili. Možda si ti izuzetak.
Chuj, ti pazi, zato ti savetujem egzorcizam, nedostaje ti neshto. Zato shto uporavo GOVORISH O SEBI.

Chuj, ti pazi, zato ti savetujem egzorcizam, nedostaje ti neshto. Zato shto uporavo GOVORISH O SEBI.
moje je iskustvo da su svi entiteti sa kojima sam govorio verovatno bili demoni. Zato i zbog iskustava drugih o kojima sam čitao uopštavam da se ljudima uglavnom javljaju demoni. ne znam meni je kod tebe sumnjivo što još uvek imaš na avataru simbol sumerskog Boga Anu iako sam ti objasnio da je u pitanju najverovatnije reptilski bog koji sa pravim Bogom nema ništa zajedničko. Anu nije Jahve, a po svoj prilici ni Jahve nije pravi Bog nego samo entitet koji je obmanuo Mojsija i neke druge Jevreje.

moje je iskustvo da su svi entiteti sa kojima sam govorio verovatno bili demoni. Zato i zbog iskustava drugih o kojima sam čitao uopštavam da se ljudima uglavnom javljaju demoni. ne znam meni je kod tebe sumnjivo što još uvek imaš na avataru simbol sumerskog Boga Anu iako sam ti objasnio da je u pitanju najverovatnije reptilski bog koji sa pravim Bogom nema ništa zajedničko. Anu nije Jahve, a po svoj prilici ni Jahve nije pravi Bog nego samo entitet koji je obmanuo Mojsija i neke druge Jevreje.
Chuj znam tachno kad je demon, to je nepogreshivo, rszgovaram sa Bogom u mislima u glavi u protekle dve nedelje je samo par puta neki demon pokushao,
ali sam to brzo prepoznao i oterao iz glave.

To izgleda kao tvoja zla misao, pomisao. To rade svima SPC dobro poznato. Ja sam IMUN NA TO. Molitva je RAZGOVOR SA BOGOM. Onome KOME SE MOLISH, to ti se JAVLJA, a demoni KVARE MOLITVU.
dobro, ali kako oteraš demona? Prepoznaš da je demon tu i šapuće misli koje kvare molitvu i šta radiš onda? Jel mu kažeš nešto? Ili uperiš ljubav na njega pa ga to otera? ili se pomoliš Bogu da ga otera?

dobro, ali kako oteraš demona? Prepoznaš da je demon tu i šapuće misli koje kvare molitvu i šta radiš onda? Jel mu kažeš nešto? Ili uperiš ljubav na njega pa ga to otera? ili se pomoliš Bogu da ga otera?
Pa prosto ako ne mozhesh drugachije, odmah GOSPODE ISUSE HRISTE, POMILuJ ME GRES"hNA i ODE. uzmesh sliku dragu DETETA i ZHENE FAMILIJE
i to ODE.

Ne lazi. Vi lupate. Izmisljate sta pise po svojim predrasudama. U Bibliji, kad je Isus propovjedao po Galileji, izricito pise da su necisti duhovi, koje tamo nazivaju demoni, opsjedali ljude. Dakle nema nikakve zabrane u svijetu duhova, spirita, da demoni ne mogu opsjedati ljude. Opsjedali su ih. To je ocigledno i vise puta napisano u Jevendjeljima, i znacajan dio Jevandjelja pise upravo o tome, o demonima koji su u ljudima. To je realnost u Jevandjeljima, jednostavno takav je zivot. Duhovi postoje i opsjedaju ljude, slobodno.
To izricito pise u Jevandjeljima, i ne lazite vise.
Neco, ti li si?

Ne moze se ljudima manipulisati kada se zna ISTINA iz Biblije.

Isus je dosao d anam prenese Bozju rec
i da mozemo dobiti vecn izivot od Boga
Chuj vechni zhivot vetj imash, Isus je samo sprovodio svoj trip :P
Oche ANU/TIAMAT/JHVH/Djavo neka Maat (Egipatska Boginja Istine i Pravde, odakle je izvedena rech MATematika) zavlada Zemljom!

moje je iskustvo da su svi entiteti sa kojima sam govorio verovatno bili demoni.
једино мерило да су била духовна биће јесте да будеш преплашен на смрт у сну и да ти срце куца веома јако.
довољно је се прекрстити, и прекрштавати се док та бића не оду.. ако вам сметају.
ja sam ti samo rekao da demon može da se pretvara da je neko kog je čovek izgubio.
ово је често виђана сцена у филмовима.. што би рекло да су ти што су правили филмове већ одавно знају за ове феномене
U većini slučajeva ljudima se javljaju demoni pretvarajući se neretko da su anđeli ili da su neko kog su izgubili. Možda si ti izuzetak.
по мени - не морају сви демони бити лоши... (можда нису ни сви демони).. да се разумемо демони су по мени душе животиња?

Back