bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ma, jok, sve pet.Ovde imaš uvek isti rizik da si neshvaćen, ali je bar besplatno i ne boli.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, jok, sve pet.Ovde imaš uvek isti rizik da si neshvaćen, ali je bar besplatno i ne boli.
![]()
Ma, jok, sve pet.
Ma ja sam URBANI, imash i onog PETJINSKOGAli to oko demona nećemo da potržemo jer nije isplativo.
![]()
On malo to pomesao.
Odlična stvar... odlično zvuči... odlično sve-pa, nije mi prvi put da slušam, zar to misliš?Ma ja sam URBANI, imash i onog PETJINSKOG
Vidi kako si se raširio na temi kao da ti sve pripada i pritom si otrov, gad, užas, sam Đavo piše umesto tebe!Ti govoris neistine o Bibliji. Ti kazes da Biblija zabranjuje spiritizam a to je laz. U Novom Zavjetu, Jevandjeljima, izricito je dozvoljeno demonima, necistim duhovima, da po slobodnoh volji opsjedaju ljude. Izricito to pise u jevandjeju. I izricito je Spirit, Svetu Duh, vrhovni Bog. I demoni znaju da je Sveti Duh vrhovni i najvisi Bog. Sveti Duh u jevandjeju moze istjerati demone iz ljudi, moze im narediti, po svom nahodjenju ili kroz svog Mesiju na zemlji ako neki vjernik zatrazi. To je izricito opisani u jevandjeljima Isusa. Dakle nema zabrane, i spiritizam je realnost, i domena Svetog Duha, izricito u Jevandjeljima.
Vidi kako si se raširio na temi kao da ti sve pripada i pritom si otrov, gad, užas, sam Đavo piše umesto tebe!
Nalupao si se i sad treba da drhtimo, da nas i makar bilo koja i jedna reč iz te kanalizacije povuče sve tamo gde si ti.
Nemoj da se bavimo izvrtanjem reči i bolesnim interpretacijama!
Auuu!
Užas, ja ovo do sad nisam ni videla, ni srela, ni pročitala.
I dođoše preko mora u okolinu gadarinsku.
2 I kad iziđe iz lađe, odmah Ga srete čovek s duhom nečistim,
3 Koji življaše u grobovima i niko ga ne mogaše svezati ni verigama;
4 Jer je mnogo puta bio metnut u puta i u verige, pa je iskidao verige i puta izlomio; i niko ga ne mogaše ukrotiti.
5 I jednako dan i noć bavljaše se u grobovima i u gorama vičući i bijući se kamenjem.
6 A kad vide Isusa iz daleka, poteče i pokloni Mu se.
7 I povikavši glasno reče: Šta je Tebi do mene, Isuse Sine Boga Višnjeg? Zaklinjem Te Bogom, ne muči me.
8 Jer mu govoraše: Izađi, duše nečisti, iz čoveka.
9 I pitaše ga: Kako ti je ime? I odgovori Mu: Legeon mi je ime; jer nas je mnogo.
10 I moliše Ga veoma da ih ne šalje iz one okoline.
11 A onde po bregu paslo je veliko krdo svinja.
12 I moliše Ga svi đavoli govoreći: Pošalji nas u svinje da u njih uđemo.
I u to vreme dođe Isus iz Nazareta galilejskog, i krsti Ga Jovan u Jordanu,
10 I odmah izlazeći iz vode vide nebo gde se otvori, i Duh kao golub siđe na Njega.
11 I glas dođe s neba: Ti si Sin moj ljubazni koji je po mojoj volji.
Ali, i poštujem... Nije da ne.![]()
A rođenje Isusa Hrista bilo je ovako: kad je Marija, mati Njegova, bila isprošena za Josifa, a još dok se nisu bili sastali, nađe se da je ona trudna od Duha Svetog.
23 I beše u zbornici njihovoj čovek s duhom nečistim, i povika
24 Govoreći: Prođi se, šta je Tebi do nas, Isuse Nazarećanine? Došao si da nas pogubiš? Znam Te ko si, Svetac Božji.
25 I zapreti mu Isus govoreći: Umukni, i izađi iz njega.
26 I strese ga duh nečisti, i povika glasno, i izađe iz njega.
27 I uplašiše se svi tako da pitahu jedan drugog govoreći: Šta je ovo? I kakva je ovo nauka nova, da ima vlast da duhovima nečistim zapoveda, i slušaju Ga?
Pa opsedaju i igraju se svo vreme sa svima, samo je fora u tome shto se to ne vidiNe lazi. Vi lupate. Izmisljate sta pise po svojim predrasudama. U Bibliji, kad je Isus propovjedao po Galileji, izricito pise da su necisti duhovi, koje tamo nazivaju demoni, opsjedali ljude. Dakle nema nikakve zabrane u svijetu duhova, spirita, da demoni ne mogu opsjedati ljude. Opsjedali su ih. To je ocigledno i vise puta napisano u Jevendjeljima, i znacajan dio Jevandjelja pise upravo o tome, o demonima koji su u ljudima. To je realnost u Jevandjeljima, jednostavno takav je zivot. Duhovi postoje i opsjedaju ljude, slobodno.
To izricito pise u Jevandjeljima, i ne lazite vise.
A tchuj samo treba shvatiti da su demoni SLUGE BOZHJE. Kao na pr, ja. Mi smo samo tu da se DRUZHIMO.A poenta toga je da...?
Da, premotala sam stvari, kapiram... ma, umem ja to po svom, ali znam da ne vredi.
I noćas sam na temi jer sam opsednuta, pa onda...
ali mi se čini da sam sama ostavila otvorena vrata, a da inače ne bi.
Povukla sam uvrede i nerazumevanje... ne iz poštovanja prema tebi, već jer sam ukapirala da ispadam budala.
Ali, i poštujem... Nije da ne.![]()
Pod opštom kulturom podrazumevaš informacije koje si dobio od drugihopšta kultura i lično iskustvo...interesantno, demone sam viđao a anđele nikad..možda nisam na dovoljno visokom nivou razvoja..ili su anđeli izmišljeni...nisu svi demoni zli..možeš s njima pričati kao s običnim ljudima samo telepatski ...kad pričaju s tobom cilj im je osvajanje prostora da bi što dublje penetrirali u tvoj um..da bi na kraju osvojili pokorili čovekov um...ne treba pričati sa njima... neki ljudi imaju dijalog sa demonima a misle da pričaju sami sa sobom..
Vazhno je to da im sam/a dajesh motj, koliku verujesh da imaju nad tobom, i to da oni zhele da ih se plashish i da ih terash.Pod opštom kulturom podrazumevaš informacije koje si dobio od drugih
i usvojio kao istinite.
A ovo što nazivaš iskustvo, zapravo je uobrazilja.
Demoni su personifikacija za negativne emocije isto kako su i anđeli
personifikacija za pozitivne emocije i osećanja. Ti u svom unutrašnjem
svetu, možeš da ih zamišljaš kako god hoćeš. Možeš sa njima pričati,
davati im oblike i boje, lica.. šta god ti izabereš..
Pazi, kako verujesh tako biva. Za svakog je drugachije zbog toga. Ako verujesh da imaju neku motj imatje. Tvoj demonki koji ti dobro misliDemoni nisu personifikacija nego stvarna duhovna stvorenja
pali andjeli
kao sto su i andjeli stvarna stvorenja Bozja
Nije tacno.Pazi, kako verujesh tako biva. Za svakog je drugachije zbog toga. Ako verujesh da imaju neku motj imatje. Tvoj demonki koji ti dobro misli
edit:
da stvarni smo, ali imamo onoliku motj koliko nam *sami* dajete.
Naravno da ne možeš dobiti nervni slom od negativnog uverenja,Ima smisla i ovo sto ti pricas, ali ja to vidim da govoris samo za emocije
A kako bi ti objasnila egzorcizam i takve slucaje
Jel onda po tebi postoje demoni, mislim da u tom slucaju ne moze samo negativno uverenje da utice da ti "posasavis"
Znash kako, Isus i Buda su doshli da pokvare zabavu... no nikada nisu uspeli zato shto je ljudima isuvishe lako manipulisatiNije tacno.
Ne moze se menjati stvarnost verovanjem ili neverovanjem.
Postoji Bog JHVH kao Stvoritelj univerzuma
Isus Hrist kao Bozji Sin
andjelieli Bozji
postoje i demoni - pali andjeli
Prisutnošću. Kada boraviš u sada i ovde, nema demona. To jeKako se covek "čisti" od demona
Kad bi sve to tako bilo lako i jednostavno a u praksi je drugacije .Prisutnošću. Kada boraviš u sada i ovde, nema demona. To je
najdirektniji način.
Sve ostalo su dopuštenja. Recimo, ako veruješ da će baba koja
saleva stravu da te oslobodi strahova, onda tako i uradi. Ako veruješ
da će te neka amajlija sačuvati od nekog demona, onda tu amajliju
nosi. Ako veruješ da će sveštenik molitvom da otera negativne
emocije iz tebe i to je ok.
Izgovaranje molitve je dobar način, naročito ako molitvu izgovaraš
sa pažnjom. Ne da brbljaš napamet, nego da se stvarno posvetiš
rečima koje izgovaraš. Na taj način menjaš tok misli i negativna
emocija nestaje.
Kako ti ta uverenja pomažu da se oslobodiš demona?Kad bi sve to tako bilo lako i jednostavno a u praksi je drugacije .
Demoni su stvarna duhovna bica ajde ti i nisi hriscanske vere pa mozes da tvrdis nesto drugo ali ko se izjasnjava kao hriscanin a govori da to nije tacno ,taj je onda daleko zalutao ..
Demoni deluju preko misli i predlazu ..
Postoji jedna budistička priča na koju me je asociralo ovo što si rekao.demon ima svesnost i često je mnogo inteligentniji od čoveka kog napada. Razlog toj superiornosti demona je i to što demon ne prolazi kroz cikluse reinkarnacija nego ima hiljade i hiljade godina iskustva u manipulaciji ljudima
ne ćaskam više sa demonima. to je bilo pre sedam osam godina. Ti demoni i nisu bili nešto strašni...uglavnom su bili zajebanti... naprimer pita me demon dečijim podrugljivim glasom u kog Boga verujem ja kažem moj Bog je sve što jeste. Demon kaže ja sam SveŠtoJeste. Ne ne razumeš kažem ja. Moj Bog je sve što postoji. Ja sam SveŠtoPostoji kaže demon. Ne ne ne razumeš..i ja i ti smo deo tog Boga kažem ja..Postoji jedna budistička priča na koju me je asociralo ovo što si rekao.
Nekom čoveku je žena umrla. Nakon nekoliko godina rešio je da se
oženi ponovo, ali se bivša žena vratila da ga proganja zbog toga.
Otišao je kod budističkog monaha da potraži pomoć. Monah mu je
rekao da je to njegova uobrazilja, ali on je insistirao da je žena stvarna
i da je sada još inteligentnija i lukavija i da ko zna kakve moći ima.
Na to mu je monah dao predlog da sledeći put kada ona naiđe uzme
šaku žita i stavi je iza leđa, pa je pita koliko zrna žita drži u ruci.
Kada je to uradio, žena je nestala i više se nikada nije vratila.
Poenta priče je da je njega zapravo proganjao osećaj krivice, kome
je dao konkretan oblik i pripisao mu moći koje on zapravo nema.
Probaj te demone sa kojima ćaskaš da pitaš nešto što ni sam ne znaš,
a što je proverljivo. Neće znati. Sve si to samo ti.
Kako si zaključio da je to demon?ne ćaskam više sa demonima. to je bilo pre sedam osam godina. Ti demoni i nisu bili nešto strašni...uglavnom su bili zajebanti... naprimer pita me demon dečijim podrugljivim glasom u kog Boga verujem ja kažem moj Bog je sve što jeste. Demon kaže ja sam SveŠtoJeste. Ne ne razumeš kažem ja. Moj Bog je sve što postoji. Ja sam SveŠtoPostoji kaže demon. Ne ne ne razumeš..i ja i ti smo deo tog Boga kažem ja..
Bog sigurno nije bio...neki duhovni entitet jeste.. anđeli mislim ne zavitlavaju ljude...tih dana sam imao dosta takvih pričanja sa glasovima... jednom su me pitali da li hoću da naučim da lucidno sanjam...ja reko hoću...naredne noći sanjam da sam u roditeljskoj kući...odjednom počne da me juri neki glas i da me pita gde stoje pare..ja počnem da bežim leteći po stanu i nigde ne mogu da pobegnem iz stana jer su prozori prekriženi i iza njih nema ništa...odjednom shvatim da sanjam i da se nalazim u 3D modelu kuće svojih roditelja a ne u stvarnoj kući i probudim se....od onda nisam lucidno sanjao...Kako si zaključio da je to demon?