Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš li biti malo konkretniji s pitanjem?Који су демони познати Хришћанству?
tako je.Svi pali Andjeli su demoni predpostavljam pa i sam Lucifer.
Predstavljaju naša iskušenja to jest gdje smo najtanji.
Ono što ih čini opasnim nije samo gdje smo tanki nego i u kakvoj situaciji.
Recimo “Dudley and Stephens” slučaj gdje su četvorica mornara ostala u malom gumenom čamcu i danima plutali morem dok glad nije probudila primarne instinkte da bi odlučili da eliminišu jednog i pojedu.
Džaba bilo moralnih normi, načela, vjerovanja kad mozak sve blokira i traži protein pa ti mudruj. Ko od nas smije garantovati kako bi postupio u takvoj situaciji?
Bojim se da bi bilo puno palih Andjela u takvoj muci ali ne znam šta Biblija kaže za takve situacije.![]()
Šta će ovo na filozofiji, to neki filozofski demoni?![]()
tako je.
ili recimo situacija gde majka treba da odabere da spasi svoje dete ili desetoro tudje dece.. ili 100 tudje dece ili...
znaci demon je 'ljubav'. volimo sebe i cesto jos vise sebe kroz svoju decu. takav nam je 'program'.
znaci demon je nas temeljni 'program'
posto program obicno neko kreira proizilazi da je demon kreator ili nesto sto je njega kreiralo, pa tako do izvora demonizma i determinizma.
ili to ili ne valja dosadasnja (njutnovsko- deterministicka-demonska logika).
eto i to sam vam resila
p.s. postoje oni sto sebe dozivljavaju kao boga sve, deo svega i sve u delu. fraktalna logika. znaci 'vole' sve. i kad mrze-vole
e koju su to tek demoni