Demoliran automobil beogradskog odvjetnika u Dubrovniku

Index.hr

16.7.2009 09:53 | Naslov: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovačkoj:...
Korisnik je offlinefree_texas
Diskutant #484890

ako nam srbi spašavaju sezonu onda najbolje zatvorite već sad sve hotele i piši propalo.

Broj postova: 133

16.7.2009 09:55 | Naslov: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovačkoj:... Prikaži/Sakrij | Citiraj
I vi hoćete u Europu? Vi? VI?
vrh pp Blokiraj/Odblokiraj
Korisnik je onlinelogirajse
Diskutant #302805

Broj postova: 2010

16.7.2009 09:55 | Naslov: RE: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovač... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [artlist]
link na članak
Tak nam i treba kad zovemo idiote i pedere na more.Od srba očekivat da će nam spasit turizam može samo totalni idiot i kreten.

pa ne znam tko je ovdje ispao veci idiot
Korisnik je onlineixi
Diskutant #68639

Broj postova: 1519

16.7.2009 09:56 | Naslov: RE: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovač... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [artlist]
link na članak
Tak nam i treba kad zovemo idiote i pedere na more.Od srba očekivat da će nam spasit turizam može samo totalni idiot i kreten.

tako je, treba se uzdati u takove pametne poput tebe i eto nam spasa

Korisnik je offlineZubonja34
Diskutant #454213

Broj postova: 20

16.7.2009 09:56 | Naslov: STOKA ČETNIČKA Prikaži/Sakrij | Citiraj
Nakon što su godinama klali diljem bivše Jugoslavije, sada četnička stoka još ima obraza govoriti o primitivizmu.

Korisnik je onlinezoran112
Diskutant #27352

Broj postova: 40

16.7.2009 09:58 | Naslov: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovačkoj:... Prikaži/Sakrij | Citiraj
http://kljovo.mybrute.com
Korisnik je onlinerokglumac
Diskutant #347703

Broj postova: 28

16.7.2009 10:03 | Naslov: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovačkoj:... Prikaži/Sakrij | Citiraj
Ma zbilja treba cijelu obalu zatvorit ako smo spali na to da nam srbi pomažu. Pa kako nisko padamo da kraj cijelog svijeta i miliona stranaca mi molimo srbe za pomoć. E moja hrvatska mati nemoj tugovati.
Korisnik je onlineKnofla
Diskutant #485202

Broj postova: 133

16.7.2009 10:03 | Naslov: ustaški degenerici Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [Zubonja34]
Nakon što su godinama klali diljem bivše Jugoslavije, sada četnička stoka još ima obraza govoriti o primitivizmu.

Pa naravno. Pogledaj se samo.
Korisnik je onlineThermal
Diskutant #462887

Broj postova: 539

16.7.2009 10:04 | Naslov: RE: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovač... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [Zubonja34]

daaaaaaaaa. svi su četnici.

dok se rađaju zapinju mami za pipicu sa svojim gustim bradama. neki izlaze sa zastavicama koje imaju velikosrpska obilježja koje su sami dizajnirali u utrobi.

debilček.
Korisnik je onlineclan_broj_999
Diskutant #485510

Broj postova: 238

16.7.2009 10:04 | Naslov: RE: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovač... Prikaži/Sakrij | Citiraj
snazno odjeknuo u genocidnoj srbiji gdje se hrvatski gradani premlacuju...ma to su samo srbi
Korisnik je onlinebacinsky
Diskutant #458293

Broj postova: 1365

Citat [Zubonja34]

pa tebi obraz mora da je kao đon, kad ti pričaš o primitivizmu...
Korisnik je offlineHammer12
Diskutant #486597

Broj postova: 9

Slomili auto nekoj debilčini, wow. Ko ga ****. Neš ti frke pravit oko ovoga...
Korisnik je online13apostle
Diskutant #21102

Broj postova: 48344

16.7.2009 10:05 | Naslov: RE: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovač... Prikaži/Sakrij | Citiraj
imao je prava željko brodarić jappa: jer majmun radi što majmun vidi
Korisnik je onlinestoks
Diskutant #444879

Broj postova: 1475

16.7.2009 10:06 | Naslov: RE: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovač... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [Zubonja34]

A hoćeš reći da ovo nije primitivizam????....možda za primitivce poput tebe i nije!....previše se retarda nakotilo u ovoj državici.

Korisnik je onlineklonklona22
Diskutant #405006

Broj postova: 271

16.7.2009 10:06 | Naslov: RE: Oštre reakcije na vandalski čin u Župi dubrovač... Prikaži/Sakrij | Citiraj

Citat [Zubonja34]

Ovako, kao prvo osuđujem to razbijanje auta, ako smo već ulupali kune u kampanju u Srbiji i ako već zovemo te srbe kod nas i ako oni dolaze, onda im treba uzet pare i tretirati ih kao sve druge goste, ni bolje ni lošije.

S druge strane reakcije u Srbiji su licemjerne i pretjerane.

Prije par dana je bila obljetnica genocida u Srebrenici, a iz Srbije su u autobusima stigli mladi cetnici i orgijali po Srebrenici. Osim nekih komentara na forumima nisam vidio neke bombasticne i zgrazavajuce naslove na srpskim portalima.

Korisnik je onlineKamasutra123
Diskutant #472468

Broj postova: 823

Citat [Zubonja34]

Da si se tako borio kao što laprdaš možda ne bi nikog zaklali.
Korisnik je onlinebezobrazluk
Diskutant #401220

Broj postova: 1354

Citat [Hammer12]
Slomili auto nekoj debilčini, wow. Ko ga ****. Neš ti frke pravit oko ovoga...
evo šta genijalni jergović kaže o tome...

Vijest bi trebala glasiti ovako: mladi su neonacisti ispred Hotela Plat, u župi dubrovačkoj, petnaestak metara od recepcije, demolirali automobil jednome gostu. Za taj im je temeljito obavljen posao trebalo barem desetak minuta. U tom vremenu nitko nije izišao iz hotela, nigdje se nije našlo službeno osoblje, nekakav portir s pištoljem, da zaštiti imovinu hotelskoga gosta.

No, tome se ne treba čuditi: da je tako postupio, ili da je, primjerice, pucao u zrak ili - ne daj Bože - u noge mladim župskim neonacistima, revni bi čuvar, konobar ili recepcionar došao pod udar agresivnog dijela lokalne zajednice, a ne treba sumnjati niti to da bi župnik u župi dubrovačkoj don Miljenko Babaić, i sam obožavatelj lika i djela Ante Pavelića i ustaškoga režima, koji je u više navrata za oltarom, ali i u svjetovnim prilikama veličao ustaška postignuća u Jasenovcu i drugdje, a nedavno je, na službenoj proslavi Dana državnosti, sve antifašiste proglasio zločincima, pokrenuo hajku na svakoga za koga bi se čulo da je pokušao spriječiti napad na automobil gosta Hotela Plat.
Ali, uostalom, zašto je jedan Srbin, ugledni i poznati beogradski odvjetnik, uopće i došao u župu dubrovačku, u Hotel Plat? Kojekava slijepa i tupa ivkošićevčad mogla bi ustvrditi kako je došao da provocira. Namjerno se, dakle, dovezao u svom Peugeotu, platio višednevni pansion, toćao svoje srpsko dupe u hrvatskome moru, a sve s jednom namjerom: da nevinu hrvatsku djecu, genetske branitelje svake stope hrvatske zemlje, kojima pred njihovim mladim i nevinim očima promiču slike stradanja i razaranja njihove napaćene domovine, koje su izvršili Srbi, pa su, ti mladi heroji, raspalili po Srbinovom automobilu, ali ne u nakani da ga razbiju, pošto im pred očima nije ni bio auto, nego su im pred očima bili Vukovar, Dubrovnik, Škabrnja i Bleiburg, nego da obrane Hrvatsku od još jedne srpske agresije.

tužna realnost hrvatske u 21. vijeku.

http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=43&idt=238317

Poslednja izmena:
Eto nama sjajnog primera "europske i civilizirane Kroacije". A posle oni pricaju strancima kako smo mi divljaci, varvari, ubice i sta sve ne. Iako zalim zbog ovog dogadjaja, ima tu i dobre strane. Ovo je najbolja moguca reklama (ili anti-reklama, zavisno od tacke gledista) i ostavice daleko jaci utisak na Srbe koji su mozda planirali da odu u Hrvatsku na more u poredjenju sa nekolicinom bilborada "tako lijepa, tako blizu".

E..bas ste besni na Ducica..sto mi je em milo,em drago,jer znaci da je mnogo..mnogo..mnogo...dobar:zper:

Da je kao Santic pevao muslimancima "Ostajte ovdje",verovatno bi ga vise cenili.Ali i da je Santic znao da u Mostaru vise nece biti Srba..ne verujem da bi napisao tu pesmu..:roll:

:udriglavu:

da je santic znao da ce neka srpska majka rodit nekog generala perisica,pjevao bi njemu da ne dolazi i unistava srpsku opstojnost u tom gradu

ponavljam,nije se vidio rat iz beograda,mozda sa avale,zato ne pisite svasta

Eto nama sjajnog primera "europske i civilizirane Kroacije". A posle oni pricaju strancima kako smo mi divljaci, varvari, ubice i sta sve ne. Iako zalim zbog ovog dogadjaja, ima tu i dobre strane. Ovo je najbolja moguca reklama (ili anti-reklama, zavisno od tacke gledista) i ostavice daleko jaci utisak na Srbe koji su mozda planirali da odu u Hrvatsku na more u poredjenju sa nekolicinom bilborada "tako lijepa, tako blizu".

Oni koji su planirali ljetovanje u Hrvatskoj i već uplatili aranžmane, ne vjerujem da će odustati.

u onoj zari nije losa roba,pogledat cu uzduz

tenks
Zara,Sprinfield,Mango...sve je jedno preko puta drugog.Ima koječega,recimo majice po 400-600 din,bermude po 1000-1500,pantalone letnje od 1200-2000.Vredi pogledati i prodavnice sportske odeće,ima Kappa trenerki po 2500-3500,Jakne mikrofiber 1800-2500,kačketi 300-600...ukratko,prošetaj po Knezu.Ako poznaješ NBG idi u okolinu grčke pijace,tamo ima baš velikih prodavnica uglavnom sportske garderobe sa još nižim cenama.

Zara,Sprinfield,Mango...sve je jedno preko puta drugog.Ima koječega,recimo majice po 400-600 din,bermude po 1000-1500,pantalone letnje od 1200-2000.Vredi pogledati i prodavnice sportske odeće,ima Kappa trenerki po 2500-3500,Jakne mikrofiber 1800-2500,kačketi 300-600...ukratko,prošetaj po Knezu.Ako poznaješ NBG idi u okolinu grčke pijace,tamo ima baš velikih prodavnica uglavnom sportske garderobe sa još nižim cenama.

sve su to kineski plagijati..

Iz prepiske se vidi da mnogo Hrvata ne zeli Srbe po tim hotelima.

Slazem se u potpunosti. Zasto ici gde te ne vole? Mazohizam?

MAhom idu retardirane devojke koje ne mogu ni da nabroje 5 gradova u Srbiji, jer je provod "extra", i "in" je ici u Hrvatsku, pod parolom ja sam kosmopolita. Realnost ce ih spichiti kad tad, i uopshte mi ih nije zao, shta vishe nek se profilishe nacija od takvih mentalnih velichina.

MAhom idu retardirane devojke koje ne mogu ni da nabroje 5 gradova u Srbiji, jer je provod "extra", i "in" je ici u Hrvatsku, pod parolom ja sam kosmopolita. Realnost ce ih spichiti kad tad, i uopshte mi ih nije zao, shta vishe nek se profilishe nacija od takvih mentalnih velichina.

ajde ne panichi,stotinu iljada srba boravi u rvatskoj,i u 99,99999% slucajeva se lipo provedu,uostalom kakav je to advokat a vozi onaj jad od pezoa,nek si kupi pravi(njemacki) auto,i ljudi ce i njega i auto vishe respektirat...

I šta kažu kad se vrate. Jel se vraćaju "pretučene"? O tome nema ništa u štampi.

Back