Demoliran automobil beogradskog odvjetnika u Dubrovniku

И ........ДРАГОШЕ!?:think::think::think:

a122.gif
a122.gif
a122.gif

ПРЕСРЕТАЧ!!!:worth::worth::worth:
Ако имам :think::sad2:..............БОНА!!!:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

Poslednja izmena:
Ма нек' си ти:worth:
лажљивцу :thumbdown::thumbdown::thumbdown::evil::evil: :evil:
зачепио уста!!!:ok:

Тако да теби хвала:hvala: ...............је6еш боне!!!:mrgreen:

e pa to je od dragosha ochekivano
da izmishlja nebulozne lazne vesti
nije mu prvi put
pre je otvarao gomile idiotskih tema sa izmishljenim vestima
a za divno chudo ni jednom banovan za te idiotizme
kao misli pametan
shta reci...jaslice
al bar sam bio u pravu chiji i kakav je rezon u pitanju:lol:
Nemojte tako.Falsifikovanje vesti na forumu je odraz visoke inteligencije.:mrgreen:

U Hrvatskoj kome god (o)padne slava dohvati se pljuvačine po Srbima kao najbezbolnijem vidu okupljanja širokih narodnih masa. Let3 su oduvek bili kontroverzni, ali oni koji ih idu slušati i hm, gledati samo zbog tog nazovi zaje.bantskog albuma "Bombardovanje...." stvarno bi trebalo da ostanu tamo muzički bliže Kići Slabincu, fckn kvazi patrioti Tupsonu i ostalim hrvatskim folkloristima. Let3 je, my dear Western, priča za sebe i bez te p.ic.ke a i još čuvenije riječke.

Pa naravno, samo kažem da mi je to njihov najdraži album. :mrgreen: A vidim i ti znaš pjesme...

Pa naravno, samo kažem da mi je to njihov najdraži album. :mrgreen: A vidim i ti znaš pjesme...

Колико чујем да си научио напамет све цецине песме,а почињеш ускоро и ћирилицу да би пис`о по српским форумима.
На жалост твојих фанова из педербал бригаде за новоустројство домовинских бораца.

Odslušala tu i tamo, nisam neki fan, bili su mi zanimljivi pre nekih dvadesetak godina, kad su ubrzo po formiranju benda i bili na nekoj svirci u Sa.
Za spomenuti album sam čula, nekako mi senzibilitet ovih moijeh godina:) ne dozvoljava da slušam i gledam takva sr.a.nja, ali o ukusima se ne.....

15.07.2009. | 12:41

logo.gif

Demoliran automobil beogradskog odvjetnika: uhićenom vandalu spala majica s lica, snimila ga kamera

Još uvijek nepoznati vandali u srijedu rano ujutro oko 2 sata na parkiralištu hotela Plat u istoimenome mjestu 12 km jugoistočno od Dubrovnijka, demolirali su osobno vozilo Peugeot 407 SW beogradskih registarskih oznaka u vlasništvu poznatoga beogradskog odvjetnika Branislava Popovca (50).

Vozilu je probušena stražnja lijeva guma te polomljeni vjetrobransko i prednje lijevo staklo te lijevi retrovizor, a sve se dogodilo samo 15 metara od recepcije hotela.

Neslužbeno nam je potvrđeno kako su vandalsko iživljavanje zabilježile i nadzorne kamere hotela te bi ti snimci trebali biti od znatne pomoći policiji pri identificiranju počinitelja.

Pričinjena se materijalna šteta procjenjuje na oko 10 tisuća kuna, ali je stvarni učinak tog vandalizma teško materijalno izmjeriti

. Naime, mnogi turistički stručnjaci ističu kako je “demoliranjem beogradskog Peugeota u cijelosti “bačeno u vjetar” 120 tisuća eura koje je Hrvatska turistička zajednica u svibnju i lipnju na području Srbije utrošila na marketinšku kampanju.

- Šokiran sam ovim što se dogodilo. “Prisjeo” nam je odmor u Hrvatskoj na koji smo supruga i ja krenuli s punim povjerenjem u novo i ljepše ozračje. Nažalost, u najkraćem se roku vraćam u Beograd, razočaran nečim što je neprihvatljivo za 21. stoljeće. Očekujem od hrvatske policije da otkrije vandale, a od pravosuđa da ih kazni i time javnosti pošalje poruku proeuropske Hrvatske o tome kako će, u mogućim novim ekscesima, proći svi vandali - rezignirano je izjavio odvjetnik Popovac, kojeg u Srbiji inače najčešče angažiraju za “teške imovinske predmete” i trgovačko pravo.

- Najoštrije osuđujemo ovaj čin i činjenicu kako još uvijek ima pojedinaca što žive u prošlosti. Turizam je okrenut prema budućnosti, a vandali rade direktno protiv spašavanja sezone. Ovo je preozbiljan problem da bi se tek tako preko njega prešlo i maksimalno ćemo pomoći policiji u otkrivanju vandala koje treba adekvatno kazniti - izjavio je za medije direktor hotela Plat, Pero Matić.

Nakon razgovora s oštećenim Beograđaninom kojem je tijekom noći u Platu oštećeno osobno vozilo, uspjeli smo ga uvjeriti kako je zbog procesuiranja mladih vandala nužno da podnese kaznenu prijavu za oštećenje osobne imovine - izjavio nam je zaposlenik PU dubrovačko-neretvanske koji je želio ostati anoniman.

Tako trojica vandala ipak neće proći “lišo”, nego će odgovarati za oštećenje vozila na kojem je šteta procijenjena na oko 10 tisuća kuna.

Zadnja vijest: uhićen jedan od vandala, spala mu majica - snimila ga kamera

Kako nam je neslužbeno potvrđeno, policija je temeljem snimaka nadzornih videokamera utvrdila identitet jednog od trojice počinitelja koji su u srijedu 15. srpnja oko 1.55 sati demolirali Peugeot 407 SW beogradskih registracija u vlasništvu poznatog srbijanskog odvjetnika Branislava Popovca.

Kako doznajemo, vandali su u pohod na parking hotela Plat u Župi Dubrovačkoj, krenuli maskiranih lica i s majicama omotanim oko glave. Tijekom “predanog” rada na mijenjanju izgleda vozila jednom je vandalu s lica spala majica te je policija uspjela utvrditi njegov identitet. Navodno je riječ o još golobradom mladiću koji je, unatoč kršenju zakona, možda “prošao lišo” jer beogradski odvjetnik nije podnio kaznenu prijavu zbog njihova ekscesa.

No, ostaje vidjeti hoće li mladić(i) doista proći nekažnjeno i hoće li nadležno Državno odvjetništvo RH po službenoj dužnosti pokušati “istjerati stvar na čistac” jer je “kolateralna žrtva” mladih vandala, zapravo - država koja je oštećena za nemala sredstva uložena u promidžbenu kampanju za dolazak turista iz Srbije.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Crn...Type/ArticleView/articleId/61961/Default.aspx

Odlicna tema kao prvo gdje je doticni odvjetnik okosnica jednog drustva bio u kakvoj poziciji ,gdje su ti svi intelektualci bili pocetkom 90-tih iz svih nam ex republika koje su to oni rezime podrzavali umjesto da su digli svoj glas protiv tih nacionalistickih njasra da su na vrijem reagovali kako treba sad se ne bi dovodilo u pitanje sloboda kretanja itd. dakle svi ti nasi intelektualci su u velikom broju podrzavali ta njasra pa se sad cude kad odu u bg ili zg ili sa kako im je neko polupao autic zato sto razjareni klinci nemaju posla jer su takvi od te iste djece uzeli su im buducnost...pa gospodoo sta ocekujete.
Sami ste stvorili ovaj produkt jalijasa i kriminalaca ......bio sam na jadranskoj obali sredinom juna i svojim ocima sam vidio na desetke automobila sa oni natpisom na tablici SRB cak sam sjedio i pio s LJUDIMA .....ti politiku.

Tužilaštvo traži zatvorske kazne za trojicu hrvatskih vandala
Autor: Tanjug | 19.07.2009. - 21:08

Opštinsko tužilaštvo u u Dubrovniku predložilo je danas bezuslovne zatvorske kazne za trojicu mladića koji su u sredu oštetili automobil beogradskog advokata Branislava Popovca ispred hotela "Plat" u Župi Dubrovačkoj.

U saopštenju tužilaštva navedeno je da je zatvorska kazna jedina primerena za zločin iz mržnje, kako je krivično delo kvalifikovano u predlogu optužnice tužilaštva protiv trojice počinilaca. Istražni sudija pustio je trojicu mladića na slobodu posle saslušanja.
Tužilaštvo optužbu za zločin iz mržnje objašnjava time što su počinioci dogovorno i zajednički rešili da demoliraju automobil, a iz mržnje prema državljaninu Srbije, odnosno zbog njegove nacionalnosti.

I. Marinović (21), I. Račić (21) i J. S. Nardeli (24) u sredu oko dva časa ujutro probušili su zadnju levu gumu, razbili levo bočno staklo, odvalili retrovizor s vozačeve strane kao i prednje vetrobransko staklo na Popovčevom automobilu "pežo 407" i tako napravili štetu od 10.000 kuna (1.350 evra).
Pošto su počinioci identifikovani pomoću hotelske kamere kojom je snimljen ceo događaj, mladići su dan kasnije privedeni u stanicu dubrovačke policije, a pred istražnim sudijom priznali su da su demolirali Popovčev automobil.

Hmmm...izgleda da će mladi divljaci malkice dadrže za džep stare robijaše u nekoj apsani?:think:

http://www.jutarnji.hr/nedjeljni_jutarnji/clanak/art-2009,7,19,,170019.jl

Srpski bračni par napisao je za Jutarnji list zanimljivo svjedočenje o našoj zemlji, ljudima i mentalitetu s kojim su se sretali tijekom godišnjeg odmora na Jadranu od Zagreba, preko Paga i Splita do Dubrovnika

..znam da vas zanima..

Mlađa od dve graničarke joj se obratila sa ljutim izrazom na licu i nešto bezobrazno: “Jel’ znate vi da ne možete da idete u WC na granici i što ste otišli?” Moja žena je gledala bledo, pa pogleda u mene pa opet u graničarku. “Ne razumijem”, na hrvatskom ili na bosanskom srpskom, odgovori moja žena. Graničarka se obrati meni: “Jel’ ona ne priča naški?” “Koji je to vaški?” pitam ja. “Hrvatski”. “Ne”, kažem ja. “Srbijanski?” pita graničarka. “Srpski?” “Daaaa”, već ljuta. “Ne”, opet ja. “Prevedi joj”, kaže graničarka. “Šta? Što sam rekla?” “Šta si rekla?” mislim se u sebi, “ovako možemo do sutra”.

Prevedem svojoj ženi šta je graničarka pitala i moja žena odgovori na španskom: “Qué carajo sabía yo que no puedo ir al bańo. Me estaba cagando y no sabía que ésta era la frontera”. Prevedem graničarki da moja žena nije znala da je ovo granica i da je morala da vrši nuždu broj 2. (Izbegao sam onaj deo: “Koji ***** sam znala ja da je ovo granica i htela sam da serem”) Druga graničarka je u međuvremenu pokušavala da skine naša dva kofera, ali nije znala da je moja žena pokupovala pola inventara Victoria Secret za odmor. “Čekajte”, kažem ja, “ja ću ih skinuti”.

Nisam znao da Srbi govore shpanski...:think:

Autoputem do Splita i posle na Jadransku magistralu. Žena nije prestajala da se divi pejzažu. Nije uopšte mogla da veruje. Ja sam stajao kod svakog kafića ili restorana. Govorio sam joj da stajem pa da može da slikava. U međuvremenu ja bih popio po jedno malo crno - presječeno. Divota. Cela obala i ljudi u restoranima je bila prava stvar.

Ja sam pičio španski ili engleski. Dodavali su mi 22 % na račune, ali to je za državu. Ne mogu od sramote da ne ostavim bakšiš, ali 22 % je baš previše. U Srbiji je samo 18 %, ali barem mi ne trošimo na glupave puteve.

Shta mislish zashto? :think:

15.07.2009. | 12:41

logo.gif

Demoliran automobil beogradskog odvjetnika: uhićenom vandalu spala majica s lica, snimila ga kamera

Još uvijek nepoznati vandali u srijedu rano ujutro oko 2 sata na parkiralištu hotela Plat u istoimenome mjestu 12 km jugoistočno od Dubrovnijka, demolirali su osobno vozilo Peugeot 407 SW beogradskih registarskih oznaka u vlasništvu poznatoga beogradskog odvjetnika Branislava Popovca (50).

Vozilu je probušena stražnja lijeva guma te polomljeni vjetrobransko i prednje lijevo staklo te lijevi retrovizor, a sve se dogodilo samo 15 metara od recepcije hotela.

Neslužbeno nam je potvrđeno kako su vandalsko iživljavanje zabilježile i nadzorne kamere hotela te bi ti snimci trebali biti od znatne pomoći policiji pri identificiranju počinitelja.

Pričinjena se materijalna šteta procjenjuje na oko 10 tisuća kuna, ali je stvarni učinak tog vandalizma teško materijalno izmjeriti

. Naime, mnogi turistički stručnjaci ističu kako je “demoliranjem beogradskog Peugeota u cijelosti “bačeno u vjetar” 120 tisuća eura koje je Hrvatska turistička zajednica u svibnju i lipnju na području Srbije utrošila na marketinšku kampanju.

- Šokiran sam ovim što se dogodilo. “Prisjeo” nam je odmor u Hrvatskoj na koji smo supruga i ja krenuli s punim povjerenjem u novo i ljepše ozračje. Nažalost, u najkraćem se roku vraćam u Beograd, razočaran nečim što je neprihvatljivo za 21. stoljeće. Očekujem od hrvatske policije da otkrije vandale, a od pravosuđa da ih kazni i time javnosti pošalje poruku proeuropske Hrvatske o tome kako će, u mogućim novim ekscesima, proći svi vandali - rezignirano je izjavio odvjetnik Popovac, kojeg u Srbiji inače najčešče angažiraju za “teške imovinske predmete” i trgovačko pravo.

- Najoštrije osuđujemo ovaj čin i činjenicu kako još uvijek ima pojedinaca što žive u prošlosti. Turizam je okrenut prema budućnosti, a vandali rade direktno protiv spašavanja sezone. Ovo je preozbiljan problem da bi se tek tako preko njega prešlo i maksimalno ćemo pomoći policiji u otkrivanju vandala koje treba adekvatno kazniti - izjavio je za medije direktor hotela Plat, Pero Matić.

Nakon razgovora s oštećenim Beograđaninom kojem je tijekom noći u Platu oštećeno osobno vozilo, uspjeli smo ga uvjeriti kako je zbog procesuiranja mladih vandala nužno da podnese kaznenu prijavu za oštećenje osobne imovine - izjavio nam je zaposlenik PU dubrovačko-neretvanske koji je želio ostati anoniman.

Tako trojica vandala ipak neće proći “lišo”, nego će odgovarati za oštećenje vozila na kojem je šteta procijenjena na oko 10 tisuća kuna.

Zadnja vijest: uhićen jedan od vandala, spala mu majica - snimila ga kamera

Kako nam je neslužbeno potvrđeno, policija je temeljem snimaka nadzornih videokamera utvrdila identitet jednog od trojice počinitelja koji su u srijedu 15. srpnja oko 1.55 sati demolirali Peugeot 407 SW beogradskih registracija u vlasništvu poznatog srbijanskog odvjetnika Branislava Popovca.

Kako doznajemo, vandali su u pohod na parking hotela Plat u Župi Dubrovačkoj, krenuli maskiranih lica i s majicama omotanim oko glave. Tijekom “predanog” rada na mijenjanju izgleda vozila jednom je vandalu s lica spala majica te je policija uspjela utvrditi njegov identitet. Navodno je riječ o još golobradom mladiću koji je, unatoč kršenju zakona, možda “prošao lišo” jer beogradski odvjetnik nije podnio kaznenu prijavu zbog njihova ekscesa.

No, ostaje vidjeti hoće li mladić(i) doista proći nekažnjeno i hoće li nadležno Državno odvjetništvo RH po službenoj dužnosti pokušati “istjerati stvar na čistac” jer je “kolateralna žrtva” mladih vandala, zapravo - država koja je oštećena za nemala sredstva uložena u promidžbenu kampanju za dolazak turista iz Srbije.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Crn...Type/ArticleView/articleId/61961/Default.aspx

evo jedna sveza informacija ... niste je vjerovatno culi
7 auta koja su prolazila kroz ljubinje iduci prema Stocu .... na koncert thompsona izlomljena su potpunu a par hrabrih koji su izasli u jednom djelu sa Hrvatskom zastavom dobili su degeneka ... toliko od mene

evo jedna sveza informacija ... niste je vjerovatno culi
7 auta koja su prolazila kroz ljubinje iduci prema Stocu .... na koncert thompsona izlomljena su potpunu a par hrabrih koji su izasli u jednom djelu sa Hrvatskom zastavom dobili su degeneka ... toliko od mene

Verovatno od izbeglica iz Stoca koje ste proterali,jer je Stolac od davnina srpsko muslimanski, ali ga je dobio Hrvatski entitet ,i gde su surovo izbacili sve koji nisu hrvati.
Pa možda su to ti muslimani i srbi kojima je Tomsona preko glave.

Back