Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.030
naravno da nije samo kod nas, pretpostavljam da je redak sluchaj chak i u, kako kazhu, razvijenoj evropi da su ljudi svesni kome daju glasove i ko stoji iza njihovog predstavnika. ko zheli da mi tvrdi da velika britanija nije oligarhija, ja cju mu se samo slatko nasmejati. ja samo pretpostavljam, slutim, ne znam kako je tachno, al verujem da u nekim, recimo skandinavskim zemljama, ljudi generalno imaju vrlo visoku kulturu [ne mislim pri tom na bacanje otpadaka u kante, vecj na kulturu u svom osnovnom znachenju], i gde je teshko zayebati ljude praznim prichama, i gde morash biti predstavnik naroda [nema ti druge], jer im se necjesh nametnuti kao volusina koja zheli da predvodi njih, zabludele ovchice, shto redovno i dan danas prolazi kod nas.
dakle, ne mora 60% naroda imati iza sebe prochitano sve od klasichnih pisaca i filozofa, al mora imati visok stepen kulture, rada, mora se znati shta se hocje, a to se gradi stolecjima.
dakle, ne mora 60% naroda imati iza sebe prochitano sve od klasichnih pisaca i filozofa, al mora imati visok stepen kulture, rada, mora se znati shta se hocje, a to se gradi stolecjima.