...jel moze neko lepo da napise u cemu se slaze taj tzv. demokratski blok...sta bi to moglo da ih okupi osim straha...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rimtutu:...jel moze neko lepo da napise u cemu se slaze taj tzv. demokratski blok...sta bi to moglo da ih okupi osim straha...
eremita:Па шта се који мој онда гурате у коалицију са ДСС - ако Коштуница има РАДИКАЛСКО ЛИЦЕ? Који сте ви ниво.......![]()
![]()
![]()
Jaguar b. p.:Вашингтон сасвим исправно дели српску политичку сцену на 2 стране:
1. ултранационалисти, лудаци и подржаваоци политике Слободана Милошевића
2. дивне демократе и реформисти
Пред изборе у недељу, у западној штампи могли сте прочитати да је најјача
"Српска радикална странка, лојална бившем лидеру Милошевићу."
Некима овде ће таква подела деловати сувише симплистично,
али истина је баш тако црно-бела како је Вашингтон представља.
Од 2000. године демократски блок константно има већину;
на изборима који су управо окончани је поново освојио преко 60%.
Има их толико много, али ево ти један насумичан пример зашто СРС није демократска.Torrente-BG:Kovanica demokratski blok je smisljena sa ciljem da se narodu SRS prikaze kao nedemokratska stranka.To je jedini razlog za smisljanje te kovanice.
Нетачно. То што се ДОС поделио на неколико партија је знак њихове моћи, а не немоћи. Када нису могли да оборе Милошевића, морали су да се уједињују у Депосе, Савезе за промене, Коалиције Заједно, и то је био знак њихове тадашње немоћи.Alekasandar2:Смишљена је да покрије пораз и друго место на изборима. Када се саберу бабе и жебе демократе су победиле!
8-)
Колега, рађе ћу те оставити у убеђењу да си у праву, него толико нашироко да се објашњавамо ...Ја на форуму нисам да бих писао и читао поеме, стварно немам живаца за то. Зато само кратко - непопуларно одговорићу питањимаusladic:Ja sam tolerantnost pokazao ovih godina kada sam strpljivo slusao sve ono sto su radikali govorili i radili i polivali vodom, itd. Ali, sada je vreme da i neko drugi progovori istinu, a ne da se na velika vrata prica o nerealnim obecanjima koje nikako da ostvare, jer eto, fali nam jos samo koji glas. A zacepljivanje usta radikalima ne treba shvatiti u svakom smislu. Iza njih stoji (nazalost) 30% gradjana Srbije od kojih mnogi nisu clanovi SRS niti kreatori politike SRS. Ali, poslanike treba zacepiti kada pocnu da pricaju nerealnu pricu o hlebu od tri dinara i price kako smo pobedili NATO, jer to ne stoji. A narod veruje u to i zeli da veruje. Cena hleba od 3 din. je moguca uz kurs evra od 6 dinara za jedan evro, a to niko ne kaze. A NATO smo pobedili, sjajno, zato imamo i vojsku i policiju i sudstvo na Kosovu. I o cuvenom postenju, a dok su pljacke bile samo u vreme ovih drugih. Setite se Jezde i Dafine i s kim ste sedeli u vladi do 2000. Meni je majka sa Kosova, Srpkinja iz Kosovske Mitrovice kojoj je kuca u juznom delu zapaljena. Ali, pprvi komsija Albanac je dosao, pa je pomogao, izneo od stvari sta se moglo sacuvati i predao ih, nije ih zadrzao. Nisu svi isti i to je poruka oko zacepljivanja. Izaci i reci istinu. Ima istine i medju onim sto radikali govore, ne poricem, ali kljucno je to sto sebe predstavljate pobednicima a to niste. Jeste najjaca stranka, ali dzabe vam je 30% kad nemate s kim, niko vas nece. Alo, jel vam to govori nesto? A da ste nedemokratska stranka jeste, rekao sam i zasto. Demokratija znaci toleranciju, a ne Srbija Srbima, skinhedsi, svi ste ostali ustase koji su protiv nas, govor mrznje je protivan demokratiji. Problem je sto vodjstva stranaka zele da podele narod pa da vladaju. Ovaj je narod jedan, imamo razlicita misljenja, ali ukljucite mozak, pa kriticki posmatrajte stvari. 7000 ljudi u Srebrenici NIJE POBIJENO U MOJE IME, jer su to bili civili. Da je isti Mladic pobio 7000 vojnika u okrsaju, u borbi, onda bismo mogli govoriti o generalu koji je pobedio. Ovako je kukavica, udario je na civile. I zato ne mogu da ga zovem herojem. Kao ni Gotovinu, Norca, Delica, i kompaniju sa cije god strane bila. Ali, narod prima sta mu se servira i ne misli, jer ima druge brige, kako da zivi.
A radikalima je lepo, nikada nikome ne odgovaraju, sede u uglu i pljuju. A zasto? NIKO IH NECE, SAMI SU! Zato je i kovanica "demokratski blok" i skovana da oznaci stranke koje su uprkos svemu slicne orijentacije, koje imaju osnovne ciljeve slicne: Evropa, Hag, ekonomija, biznis, i koje mogu kako-tako da se skupe i formiraju vladu. A rezultat 70% proevropskih orijentisanih na 30% SVIH OSTALIH dovoljno govori o rezultatu.
A glasaci DSS koji su glasali da DS ne bi dosao na vlast, trebali su da realno sagledaju stvari i da pretpostave da ce se stvari bas ovako resavati. Niko ne moze sam, mora se saradjivati, a razlika ima, ali se moze preci preko njih.
Jaguar b. p.:Нетачно. То што се ДОС поделио на неколико партија је знак њихове моћи, а не немоћи. Када нису могли да оборе Милошевића, морали су да се уједињују у Депосе, Савезе за промене, Коалиције Заједно, и то је био знак њихове тадашње немоћи.