У Русији практично влада КГБ. Не кажем да лоше управљају државом али пренесено на нас овде би на власти били ДБ или БИА. Нисам упознат са особљем наших обавештајних служби па би то можда било добро можда лоше.
У Русији влада Војна врхушка којој је независност од политичара обезбедио Стаљин 1953.
Мало су пустили Горбија и Јељцина да руше болесне делове тела, а онда су 1999. у јуну преузели власт постављајући Путина.
Иначе (као доказ) шта мислите, дал би се Русија ИКАДА ИЗВУКЛА, да је Јељцин имао 100% власти у Русији 1990-99?
Код нас је сасвим друга прича.
Масони (енглеска Ми6) влада од 1815 (оквирно), па 1945. постављају свог Броза, па од 1945-1988 (отприлике) опет влада Ми6 и ЦИА,
па рупа под Слобом 1988-2000. (али утолико што је један део нижих агената ЦИА, тј УДБ, се преметнуо да служи Слоби), а од 2000. опет овде влада Ми6 и ЦИА, односно (како они воле да се крију иза "комунизма") УДБ-а.
УДБ-а је практично од оснивања била под шапом Ми6, а коју је наследила ЦИА и то су те Титове, да кажем Стамболићеве наказе овде безмало 70 година на власти, а у тоталу од краја првог Српског устанка.
Иначе ко је био против Броза (нпр ја) итекако ОДЛИЧНО зна, да је УДБ-а само локална испостава ЦИА...
Тако да те бајке о вечном комунизму овде и доследно антикомунизму, шире највећи доушници УДБ-е, односно ЦИА, јер пренесено то је само анти Братољубље, односно мржња ка Браћи Русима. Кад овде комунизма НИКАДА није ни било (сем не знам под Слобом до 1990...), овде је био Тито, Балкански Бокаса.
Са тим да је Бокасу држала Француска, а Тита Енглеска и наследила УСА.
Демократски тиранин је био Тито, а не комуниста и глупости.
Као данас Султани у Саудиској арабији...
Секу руке - демократе.