Demokratija na vlasti u Srbiji će totalno osiromašiti većinu Srbskog naroda

Krenimo od struje koja će do nove godine drastično skočiti u Srbiji a opravdanje ove vlasti za koju je glasala većina naivnog Srbskog naroda je da se bliže cenama EU.Pa će tako i sve ostalo od vode.komunalija i svih drugih usluga od kojih se nijedan građanin Srbije ne može osloboditi pa da je čak i slep i gluv i sakat i nepokretan.A ova vlada se sprema da otpušta višak zaposlenih po nalogu onih koji su taj isti narod bombardovali a to kad krene teško će stati.
Što kažu stari mudri ljudi Narode što si tražio to si i dobio.

covek koji ne placa struju, a ni komunalije,cak ni vodu, brine o poskupljenju struje... da ovo ipak on ne sluti na...:think::think:

Stvarno ne znam sta da ti odgovorim na ovakvo pitanje...
Zvezda nije ni Karadzic,ni Mladic,ni Arkan,ni Legija...na svu srecu!Sto pre pojedinci to shvate bice bolje za njih.

ako si zvezdas znas onda kada je zvezda bila prvak evrope i sveta, nije joj smetao, ni ovaj ni onaj, ni arkan. na svu srecu.

kako su tvoji usli u zvezdu, mislim...stvarno

covek koji ne placa struju, a ni komunalije,cak ni vodu, brine o poskupljenju struje... da ovo ipak on ne sluti na...:think::think:

A nema ni tablice na vozilu...:D
Salu na stranu,trebali bi vas dvojica kao sugradjani da odete na cufte,pa onda na kolace...da date sliku o multietnickom Kosovu :D ohrabrite Srbe da se vrate svojim kucama.Ups,kucama da,ali ne znam cije su sada te kuce...

ako si zvezdas znas onda kada je zvezda bila prvak evrope i sveta, nije joj smetao, ni ovaj ni onaj, ni arkan. na svu srecu.

kako su tvoji usli u zvezdu, mislim...stvarno

Tada su za Zvezdu igrali igraci iz cele SFRJ,i tada je stadionom odjekivalo `Zvezda,Zvezda,Jugoslavija,Jugoslavija...` i bili smo prvaci i Evrope i sveta.A od kako se na Marakanu uselise Mladic i Karadzic,dotakosmo samo dno.

Krenimo od struje koja će do nove godine drastično skočiti u Srbiji a opravdanje ove vlasti za koju je glasala većina naivnog Srbskog naroda je da se bliže cenama EU.Pa će tako i sve ostalo od vode.komunalija i svih drugih usluga od kojih se nijedan građanin Srbije ne može osloboditi pa da je čak i slep i gluv i sakat i nepokretan.A ova vlada se sprema da otpušta višak zaposlenih po nalogu onih koji su taj isti narod bombardovali a to kad krene teško će stati.

Jes trebala je da vlada zauzme cvrst stav i odlucno kaze ''nema otpustanja nemoze nam niko nista jaci smo od recesije i svih belosvetskih zavera ''....A pare ce rasti na krosnjama drveca, cak ni to nije resenje jer bi se kukalo posle sto ne raste u zbunju da se nebi naprezali da se obere...

Sta je resenje ? Novi izbori :mrgreen:

naravno UDRI NAROD

tako i treba kad glasaju za tadica

neka crknu

sve im cene dici na iznad evropskog proseka a plate zamrznuti na 200 evra pa nek uzivaju u tadicevom srBskom raju...

luzeri

Srecno bilo!:mrgreen:

Glasati,i samo glasati,naravno,za Botu!:mrgreen::dash::dash::dash::dash:

Juropejska inteligencijo,shodno vasim prohtevima i potrebama ozbiljno razmisljam da osnujem stranku i kandidujem se na sledecim izborima.
Stranka ce se zvati ESaD - LP. Sam naziv mi daje vrlo izgledne sanse da dobijem izbore i osnujem vladu bez kojekakvih prikolica.Naravno rasteracu sve ove mufljuze koji se trenutno baskare po svakakvim funkcijama,eventualno zadrzim Dinkulinkica,jer je on ipak ekspert sto se ESAD-a tice.

ESAD - it means you must masticate on some fecal matter than cause your heart to stop fribulating

iliti za one kojima sporije ide uz doopeta u gla'u - Eat Shit & Die .:super: :maramica::super:

Glasajte za ESAD,politika je znanje,funkcija je moc !!

najnovija fora Tadicevaca - tj genijalna ideja jeste da gradjani Srbije sve troskove prema drzavi kao sto su porez na imovinu, struja, voda , grejanje i ostalo treba da placaju po trzisnim cenama zapadnih zemalja z:D

Nece da kazu gamad jedna, upropastili smo drzavu, yebali smo joj kevu, kasa je prazna nacisto , u dugovima smo do guse , pa je red da vi gradjani jos jednom platite ceh za svu ovu nasu zayebanciju z:D

Nego se dosetili da dignu cene na nivou Danske , zaboravljajuci pritom da su plate u Srbiji na nivou Mozambika....

Al neka tako i treba - kad je narod glup i glasa ovu bagru lopovsku

CRKNI STOKO

najnovija fora Tadicevaca - tj genijalna ideja jeste da gradjani Srbije sve troskove prema drzavi kao sto su porez na imovinu, struja, voda , grejanje i ostalo treba da placaju po trzisnim cenama zapadnih zemalja z:D

Nece da kazu gamad jedna, upropastili smo drzavu, yebali smo joj kevu, kasa je prazna nacisto , u dugovima smo do guse , pa je red da vi gradjani jos jednom platite ceh za svu ovu nasu zayebanciju z:D

Nego se dosetili da dignu cene na nivou Danske , zaboravljajuci pritom da su plate u Srbiji na nivou Mozambika....

Al neka tako i treba - kad je narod glup i glasa ovu bagru lopovsku

CRKNI STOKO
Ja burazeru mislim da je Srbskom narodu uvek bio fatalan fanatični- INAT i to uvek u pogrešnom trenutku.
E upravo on nas je doveo tu gde jesmo.

Back