Demokrate se izivljavaju na sinu Radovana Karadzica

Jerry Ropero:
ako je turcin krvav do lakata poturica mora biti krvav do ramena

ja koliko znam svako odgovara za svoje postupke. i ovo sto vlast u Srbiji radi nad decom i rodjacima Radovana Karadzica ulazi u anale novije svetske zbirke izdajnika i dupelizaca :evil:

covek je poveo bolesno dete na lecenja a oni nasli da se izivljavaju nad njime - samo zato sto se njegov otac usudio da brani Srpstvo i Srbe :evil:

bitno je da sve vehabije, hasim taci, agim ceku, i ostala siptarsko-balijska banda ima drzavljanstvo Srbije . Njima se drzavljanstvo ne dovodi u pitanje a sinu jednog velikog SRbina Radovana Karadzica se isto oduzima :evil:

Zamislite jedan najobicniji TURCIN Rasim Ljajic izdaje zabranu ulaska u Srbiju , jednom SRBINU Aleksandru Karadzicu :evil:

EJ BREEEEEEEEEEEEE :evil:

Sramota :evil: :evil: :evil:

Stidim se sto sam deo ove i ovakve Srbije :evil:

Ovo je gore nego da smo okupirani :evil:

RASIME CARE!!!

*BILJA*:
Jos da uskliknes: ORICU CARE, pa da znamo na cemu smo :roll:
e010.gif

Prvo, Karadžići su Crnogorci, ni Srbijanci, ni Bosanci . A to što Bosanci nisu mogli sebi da nađu vođu među svojima, je priča za sebe .
Rašin sin je ušao u Srbiju sa lažnim dokumentom, dakle na kriminalan način ! Šta je drugo Srbija trebala da uradi nego da ga protera odakle je i došao ? To je zakonom regulisano i tu nema mesta politici !
A Jerry laže kao pravi vadikal. Rašin brat je vrlo često u BG, štampao je knjigu u Srbiji, Rašine pesme............Par članova porodice i stalno živi u BG.........

Jerry Ropero:
ako je turcin krvav do lakata poturica mora biti krvav do ramena

ja koliko znam svako odgovara za svoje postupke. i ovo sto vlast u Srbiji radi nad decom i rodjacima Radovana Karadzica ulazi u anale novije svetske zbirke izdajnika i dupelizaca :evil:

covek je poveo bolesno dete na lecenja a oni nasli da se izivljavaju nad njime - samo zato sto se njegov otac usudio da brani Srpstvo i Srbe :evil:

bitno je da sve vehabije, hasim taci, agim ceku, i ostala siptarsko-balijska banda ima drzavljanstvo Srbije . Njima se drzavljanstvo ne dovodi u pitanje a sinu jednog velikog SRbina Radovana Karadzica se isto oduzima :evil:

Zamislite jedan najobicniji TURCIN Rasim Ljajic izdaje zabranu ulaska u Srbiju , jednom SRBINU Aleksandru Karadzicu :evil:

EJ BREEEEEEEEEEEEE :evil:

Sramota :evil: :evil: :evil:

Stidim se sto sam deo ove i ovakve Srbije :evil:

Ovo je gore nego da smo okupirani :evil:

У праву си. Али је ово ситница шта црногорска полиција ради Радовановим рођацима у Подгорици и Никшићу. Тортура као преписана из Гестапо уџбеника.

Jerry Ropero:
a sta je za tebe junastvo mala?

skidanja gaca pred svakim protivnikom?

pozivanje neprijatelja na bombardovanje sopstvene zemlje?

napisala bi mozda jos par redova al nemas veze blage sa zivotom - pa ne znas sta bi napisala.

samo znas da pljujes bolje od sebe.

sto tvoj tata nije isao da brani Srbe u bosni od ustaskog i balijskog noza ?

i odakle ti uopste hrabrost da pljujes nekoga ko je imao hrabrost da uradi nesto sto ti i niko tvoj nikada imati nece?
'ALO BRE, OTKUD TI ZNAS STA JE MOJ TATA RADIO ILI NIJE I DA LI JA IMAM DOVOLJNO HRABROSTI DA URADIM OVO ILI ONO???!!! NE ZNAM DA LI IMA SVRHE DA TI OBJASNJAVAM STA JE ZA MENE JUNASTVO, POSTO NE BI SHVATIO, ZATO STO SI "MALKICE" ZAOSTAO. POGLEDAJ MALO SEBE DA VIDIS KOLIKO SI TI HRABAR KAD SE PREPIRES SA DEVOJKOM OD 15 GOD. "JA NEMAM BLAGE VEZE SA ZIVOTOM?" PA JA BAREM NE TVRDIM DA JE JEDAN KRIMINALAC KOJI JE UBIO TOLIKO LJUDI HEROJ!!! I NE ZNAM KAKO MOZES DA VELICAS NEKOGA KO JE, U STVARI, NISTA DRUGO DO OBICAN UBICA! I JA NE PLJUJEM BOLJE OD SEBE (KAO TI) NEGO SAMO OBJASNJAVAM NEKE STVARI MALOUMNIM LUZERIMA (KAO STO SI NPR. TI). 8)
zato iskuliraj.

barbie_girl92:
'ALO BRE, OTKUD TI ZNAS STA JE MOJ TATA RADIO ILI NIJE I DA LI JA IMAM DOVOLJNO HRABROSTI DA URADIM OVO ILI ONO???!!! NE ZNAM DA LI IMA SVRHE DA TI OBJASNJAVAM STA JE ZA MENE JUNASTVO, POSTO NE BI SHVATIO, ZATO STO SI "MALKICE" ZAOSTAO. POGLEDAJ MALO SEBE DA VIDIS KOLIKO SI TI HRABAR KAD SE PREPIRES SA DEVOJKOM OD 15 GOD. "JA NEMAM BLAGE VEZE SA ZIVOTOM?" PA JA BAREM NE TVRDIM DA JE JEDAN KRIMINALAC KOJI JE UBIO TOLIKO LJUDI HEROJ!!! I NE ZNAM KAKO MOZES DA VELICAS NEKOGA KO JE, U STVARI, NISTA DRUGO DO OBICAN UBICA! I JA NE PLJUJEM BOLJE OD SEBE (KAO TI) NEGO SAMO OBJASNJAVAM NEKE STVARI MALOUMNIM LUZERIMA (KAO STO SI NPR. TI). 8)
zato iskuliraj.

nisi ti devojka. ti si najobicnije deriste koje jos nema svoj stav , vec slusas druge sta ti kazu i kako ti kazu. treba jos dosta da porastes i mnogo mleka da popijes da bi skapirala/shvatila neke stvari u zivotu.

Ratko Mladic je heroj i Radovan Karadzic su heroji zato sto su uspesno odbranili srpski narod u Bosni i hercegovini od pripremanog ustasko-balijskog genocida.

Za tvoju informaciju rat je jedno veliko zlo i u ratu se gine. U ratu imas izbor da ubijes ili da budes ubijen . No ti si jedno malo deriste pa treba jos mnogo godina da prodje da bi mogla da shvatis neke stvari u zivotu.

U svakom slucaju imas ti bitnijih stvari u zivotu , od politike, barem sam ih ja imao kad sam bio u tvojim godinama. Juri momke, istiskaj bubuljice, pricaj sa drugaricama o pevacicama, pevacima, odevanju , muzici - nije ovo za tebe mala.

svetolik trpkovic:
Stvarno dokle ce vise se drzavljavljanima stranih zemalja najvise CG i BiH deliti srpska drzaljanstva sakom i kapom :-? a Ljajicu svaka cast za ovaj potez.

naravno svaka cast jer si ti jedan najobicniji ustaski srbomrzac. blizi ti je jedan rasim ljajic, stipe mesic, hasim taci, agim ceku od srbina aleksandra karadzica.

da znam da imas makar promil casti rekao bih ti da se stidis, ovako samo mogu da ti kazem da te zalim i prezirem.

Back