- Poruka
- 51.779
Taj dug je verovatno otpisan zbog SSP!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ovom se moram složiti sa Markowcem. Detalji nisu poznati, ali ako se tek tako otpisao toliki dug, onda to zaista nije u redu. Ukoliko je u pitanju neki dogovor u smislu ti počešeš moja leđa, pa ću ja tvoja, onda je u redu, ali čisto otpisivanje je van pameti, pogotovu za zemlju kao što je Srbija.
Inače, možda bih i popustio pred ovim i rekao, sirotinja, neka im je pusto, ali neću. Nedavno sam slušao da SAD i ostale savezničke zemlje finansiraju obnovu Iraka svojim novcem (istini za volju, da oni nisu došli, obnova ne bi bila ni potrebna). Za to vreme, Irak zarađuje ogromne pare izvozom nafte. Nije u redu.
Ukoliko su nekome poznati detalji ovog otpisa neka ih iznese.
Izaberete li opet ZUTE na izborima sve vas kolektivno treba pobiti ili proterati, pa da se EUropi skinete s'qrca jer svakako ne zasluzujete da imate drzavu, takvih majmuna na vlasti i degenericnog naroda svet odavno nije imao.:x
a da ti bato odes u Irak i da im trazis natrag cicine,a i nase pare, pa da podelis lepo nama i mi cemo da glasamo za koga ti kazesBagdad -- Ministarstvo odbrane u Bagdadu saopštilo je da je Srbija pristala da otpiše Iraku dug od tri milijarde dolara, javlja danas AP. Srbija je to učinila pošto su prošle sedmice na međunarodnoj konferenciji u Kuvajtu irački premijer Nuri Al Maliki i američki državni sekretar Kondoliza Rajs bezuspešno ubeđivali Saudijsku Arabiju i druge zalivske države da Iraku oproste dug, kao znak podrške vladi u Bagdadu. Irački dug iznosi 67 milijardi dolara, od čega se većina odnosi na potraživanja Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Katara.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=04&dd=29&nav_category=11&nav_id=296249
--------------------
saudijska arabija i druge arapske prebogate zemlje nece da oproste dug iraku a srbija otpisuje milijarde kao da je najbogatija na svetu :mad::mad:
Srbija je upravo poklonila Iraku vise novca nego sto je EU Srbiji dala za svih ovih 8 godina . Strasno :mad:
Je l ovde neko lud, ili sta? Bice da nam cvetaju ruze, da se kupamo u parama, a da ni sami to ne znamo! Jadan narod od plate ne moze ni rezervoar auta da napuni, a mi otpisuje dug Iraku od 3 milijarde dolara?!
Ja sam ogorcen :mad:
kao sto neko rece demokrate sve otpisuju redom.
tadic otpisao 15% drzave, sutanovac 3 milijarde, dinkic otpisao 10tak domacih banaka i ugasio ih, djelic otpisao 1000-nak fabrika i ugasio ih i tako redom.
ne znam ko da nas je okupirao , ne bi mogli ovako temeljno da nas uniste kao sto su to uradile demokrate u ovih 8 godina.
ej bre saudi arabija emirati i katar nece da otpisu dug iraku i ako su i jedni i drugi arapi a srbija otpisuje svoje milijarde kao da se radi od pfeninzima mesto da u najmanju ruku u zamenu za svoje pare trazi iracku naftu :mad:
kao sto neko rece demokrate sve otpisuju redom.
tadic otpisao 15% drzave, sutanovac 3 milijarde, dinkic otpisao 10tak domacih banaka i ugasio ih, djelic otpisao 1000-nak fabrika i ugasio ih i tako redom.
ne znam ko da nas je okupirao , ne bi mogli ovako temeljno da nas uniste kao sto su to uradile demokrate u ovih 8 godina.
ej bre saudi arabija emirati i katar nece da otpisu dug iraku i ako su i jedni i drugi arapi a srbija otpisuje svoje milijarde kao da se radi od pfeninzima mesto da u najmanju ruku u zamenu za svoje pare trazi iracku naftu :mad:
ovo je dokaz da amerikanci vladaju srbijom i da je kostunica americki covek.
Pa kako sad to? Nije li on budući koalicioni partner? Do sad si ga hvalio, šta sad bi?
A iz ovoga možemo zaključiti da jedino demokrate rade u interesu Srbije, je li Jarry?![]()