Mom ocu je danima jako lose!Predproslu noc je ustao da mokri,oduzele mu se noge,nije izgubio svest,vec mu noge otkazu,i nije mogao ustati,te je prespavao na plocicama!Tepiha tu nemam,jer ga je nemoguce svaki dan ribati,jer on mokri u kofu,da ne bi ustajao i isao do wc-a,pa cesto mokri i pored kofe!
Imamo kucu na sprat,i spavace sobe su na gornjem spratu,i sobzirom da on ne moze da se penje,smestila sam ga u novoizgradjenu pomocnu prostoriju,gde postoji i kupatilo,ali tako ga nocu ne cujem!Obidjem ga pred nego sto legnem,ali to se desilo kada sam ja vec legla!Ujutro,on mucenik lezi na podu,glava mu na papuci i uspeo je da dohvati cebe da se pokrije!Kada me slog nije strefio!Podigli smo ga s poda,odveli lekaru,trazila sam uput za bolnicu,ali smo su ga pregledali internista i neurolog i uradjena je labaratorija!Zacudjujuce je sto su mu analize krvi super!Krvna slika odlicna,secer 8,5 sto i nije nesto za secerasa!Lekar je prokomentarisao,zasto mi otac ne da svoju nemacku penziju,pa d ga bolje pazim!Moj otac kaze,pazi ona mene!Ja u soku pitam,kako to misli?Pa,pao vam je u toku noci!Pa zar trebam d spavam s njim u krevetu?
Trazim mu zenu koja ce ga presvlaciti,jer mi je zaista neprijatno da ocu ja oblacim pampers!Danas je ustao,uz moju pomoc otisao u wc,i hvala Bogu obavio veliku nuzdu,doruckovao,i kada sam dosla da pokupim tanjir od dorucka,zamolio me je da mu pomognem da legne!Od fotelje do kreveta nema ni pola metra,ali on ne moze na noge,pa sm ga sa mukom bukvalno prenela,jer mi muz radi,pa sm sama!Od tada jos uvek spava,nije ni rucao!Kuku meni i njemu s njegovom mukom!