Peppa Prase
Zainteresovan član
- Poruka
- 137
Mojoj svekrvi prvi put poziv za komisiju za tuđu negu i pomoć stigao je na adresu doma , koju smo dali kod podnošenja zahteva ,ali pre nedelju dana doslo je nesto na njeno ime na adresu kuce , dok smo mi otišli tamo i pogledali sanduče ( tamo niko ne zivi više) to se vratilo. I sad pretpostavili smo da je nesto vezano za tu tuđu negu i pomoć , pitali na Novom Beogradu gde je bila na pregledu da li su oni nesto slali - i saznali da oni nisu , ali su slali iz drugog njihovog odeljenje , negde kod Nemanjine , sreća da sam i tamo otišla da se raspitam sad u Petak ujutru pre posla - e pa moramo da je dovedemo na pregled sad u Utorak ... Naravno da nikog nije bilo briga sto su poslali poziv na adresu na kojoj nikog nema,
Pa bar ćemo otići na pregled
Kako vi rešavate adresu na kojoj su prijavljene vaše majke ? Mi ćemo tu kuću prodati , krenuli smo u tom pravcu , a nije mi palo na panmet -da li da je prijavljujemo u domu , ili na našu adresu ?
Pa bar ćemo otići na pregled

Kako vi rešavate adresu na kojoj su prijavljene vaše majke ? Mi ćemo tu kuću prodati , krenuli smo u tom pravcu , a nije mi palo na panmet -da li da je prijavljujemo u domu , ili na našu adresu ?