mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 31.568
Deda danas zavrsio sa primanjem AB.
Sad nova situacija kod nas, deda nece nista ni da jede ni da pije, pokusala i na silu nece da otvori usta ni na sekundu.
Stisnuo usne i ne otvara usta. Nije grc upitanju jer mi je lepo rekao necu da jedem nisam zedan i okrenuo se na stranu.
Da li se ovo nekome desavalo?
I strpljiva sam i smirena i lepo mu pridjem i govorim i opet nista, nece.
Cak sam pokusala da ga podmitim sa bananicom,
samo je uzeo u ruku, bacio i rekao necu. 
Pitam ga da li ima neku zelju, da mu spremim nesto, samo odmahuje glavom i govori necu.
To se danas desava.
Ceo dan mi prodje u moljakanju da nesto pojede i popije, i sta god da ga pitam nece da odgovori i nece da prica.
Ovo me bas zbunjuje.
Ovih dana je jeo i pio svaki put kad bi mu ponudila, a danas nista....
Jedva je pola litre vode popio
Cak sam i sa spricom pokusala nezno da mu stavim u usta, stisnuo je usne i ne popusta.
Sad nova situacija kod nas, deda nece nista ni da jede ni da pije, pokusala i na silu nece da otvori usta ni na sekundu.
Stisnuo usne i ne otvara usta. Nije grc upitanju jer mi je lepo rekao necu da jedem nisam zedan i okrenuo se na stranu.
Da li se ovo nekome desavalo?
I strpljiva sam i smirena i lepo mu pridjem i govorim i opet nista, nece.
Cak sam pokusala da ga podmitim sa bananicom,

Pitam ga da li ima neku zelju, da mu spremim nesto, samo odmahuje glavom i govori necu.
To se danas desava.
Ceo dan mi prodje u moljakanju da nesto pojede i popije, i sta god da ga pitam nece da odgovori i nece da prica.
Ovo me bas zbunjuje.
Ovih dana je jeo i pio svaki put kad bi mu ponudila, a danas nista....
Jedva je pola litre vode popio
Cak sam i sa spricom pokusala nezno da mu stavim u usta, stisnuo je usne i ne popusta.