mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.398
Deda danas zavrsio sa primanjem AB.
Sad nova situacija kod nas, deda nece nista ni da jede ni da pije, pokusala i na silu nece da otvori usta ni na sekundu.
Stisnuo usne i ne otvara usta. Nije grc upitanju jer mi je lepo rekao necu da jedem nisam zedan i okrenuo se na stranu.
Da li se ovo nekome desavalo?
I strpljiva sam i smirena i lepo mu pridjem i govorim i opet nista, nece.
Cak sam pokusala da ga podmitim sa bananicom,
samo je uzeo u ruku, bacio i rekao necu. 
Pitam ga da li ima neku zelju, da mu spremim nesto, samo odmahuje glavom i govori necu.
To se danas desava.
Ceo dan mi prodje u moljakanju da nesto pojede i popije, i sta god da ga pitam nece da odgovori i nece da prica.
Ovo me bas zbunjuje.
Ovih dana je jeo i pio svaki put kad bi mu ponudila, a danas nista....
Jedva je pola litre vode popio
Cak sam i sa spricom pokusala nezno da mu stavim u usta, stisnuo je usne i ne popusta.
Sad nova situacija kod nas, deda nece nista ni da jede ni da pije, pokusala i na silu nece da otvori usta ni na sekundu.
Stisnuo usne i ne otvara usta. Nije grc upitanju jer mi je lepo rekao necu da jedem nisam zedan i okrenuo se na stranu.
Da li se ovo nekome desavalo?
I strpljiva sam i smirena i lepo mu pridjem i govorim i opet nista, nece.
Cak sam pokusala da ga podmitim sa bananicom,
samo je uzeo u ruku, bacio i rekao necu. 
Pitam ga da li ima neku zelju, da mu spremim nesto, samo odmahuje glavom i govori necu.
To se danas desava.
Ceo dan mi prodje u moljakanju da nesto pojede i popije, i sta god da ga pitam nece da odgovori i nece da prica.
Ovo me bas zbunjuje.
Ovih dana je jeo i pio svaki put kad bi mu ponudila, a danas nista....
Jedva je pola litre vode popio
Cak sam i sa spricom pokusala nezno da mu stavim u usta, stisnuo je usne i ne popusta.

Napunila je 13 god.Sad je u fazi da nece da slusa.Moooz misliti kako mi je s mamom i njom u kombinaciji kad svaka zajuni svoju pricu.Ovo malo je buntovno a baba revoltirana a jaaa???Ko me pita,oooc da iskocim iz koze ranom zorom pa sve dok svi polegaju
Ma nastavilaje i dalje da me vredja sto sam joj napravila zbrku i da sam za sve kriva, da joj podmecem stvari, da je zbunjujem, da pravim razne smicalice... Sve sam priznala i rekla sam da se osecam krivom
Nakon sto je komsinica tri puta molila da promeni pampers gace, sama je ustala i skinula gace i nije mogla da zaustavi mokracu. Taman sam dva jutra pomerila jutarnji poziv, jer se na centrali ne javljaju pre 7-7,10h... do sada sam je uvek zvala na cimerkin telefon da je podsetim da ide u kupatilo i da ceka komsinicu da donese gace. Dakle, bez podrske nema sanse da funkcionise. Ako ustane i krene sama u akciju... haos...Sad sam dogovorila sa komsinicom da zovem na njen mobilni u 6,30h i da je tada usmerim sta treba da radi. Uh
... Uvece joj podviknem da mora da ih ima na sebi, njoj nije bas jasno, a sta cu...mora tako. Preko dana je stabilna, drema, a u periodu od 17-19h postaje nervozna i spremna da ide negde... Pokusala je doktorica da joj antipsihotik daje uvece da ne bi nocu ustajala. A sad nam je problem predvece. Ne moze da se natempira cela terapija. I treba vremena da se vide rezultati... i pojedoh se od muke