Vladimir Zlatic
Domaćin
- Poruka
- 3.937
Opet potvrđuješ činjenicu nisi upoznat sa pojmom ezoterije. Nisi nimalo drugačiji od prosečnog čitaoca Kurira koji pametuje nad naslovom tipa "Horor u Čibukovici: sektaši opet orgijaju na groblju!"
Bez obzira na tvoj pokušaj diskreditacije, mogu samo da ti kažem da moji pogledi na svet kao psihologa moraju da budu različiti od uobičajenih. Kao psiholog, moram da osudim ponašanje dobrih pravoslavaca vaspitanih u zdravom patrijarhalnom duhu, kao što su oni koji su nedavno izbacili rođenu ćerku iz kuće jer je prijavila porodičnu sramotu, a to je da njen stric siluje njeno maloletno dete. Terapije koje sam primenjivao dok sam se bavio terapijom su upravo bazirane na "sektaškim" i mnogo su delotvornije od standardnih, izuzev geštalta. Naravno da sam ljudima objašnjavao ko je autor tih tehnika, na koji način deluju i kakv efekat imaju. Iznenadio bi se koliko su ljudi otvoreni.
Opet ti potvrdjujes da sam u pravu . Citav ovaj tekstic je skrojen tako da oblati tradicionalne vrednosti srpske porodice i prikaze nas Srbe kao manijake i rodoskrnavitelje koji cak i ako nisu direktni ucesnici u zlocinu ono su bar saucesnici koji zlocin prikrivaju , i da je takvo zlocinacko ponasanje uobicajeno za Srbe .Sa druge strane nudis cudesno resenje koje se bazira sektaskim tehnikama , a ti sam stojis u svemu tome kao jedini cist i ispravan urpavo zato sto si to sto jesi. Klasicno sektaski . Da je Srbija nekakva drzava za ovako nesto bi trebao da popijes krivicnu prijavu
Ne cudi me ovakav komentar sa tvoje strane , niti me iznenadjuje tvoja ekstremna naklonjenost sektama .Paranoja.
To sto imamo neke stavove slicne ne znaci da smo isti . Sto se ovoga tice oni su u pravu . Valjdai treba da u sopstvenoj zemlji budemo obespravljeni . Evo bas sad gledam vesti i cujem da su opet napadnuti neki stranci u Bg-u. Ti jadni ljudi ,koji nikome nisu krivi ,paltili su ceh bas zbog nacina delovanja takvih kao ti . A ja rekoh juce da ce do takvoga necega doci ubrzo , samo se na moju veliku zalost nisam nadao da cu potvrdu svojih reci dobiti tako brzo .Imaš iste stavove kao i oni. "Svoji na svome'' itd.
Ma naravno , sve predrasude i predubedjenja . Vidis ,ziveo ja u Metohiji, znam ih dobro .Da mi je i najgori Srbin bolji od bilo koga drugog -jeste, ali nisam rekao da u tu kategoriju ukljucjem kriminalce i ubice , to si mi ti pripisao a zasto to samo ti znas.Kakve predrasude i predubeđenja. Ne pripisujem ja tebi ništa, sam si rekao da ti je najgori Srbin bolji od bilo koga drugog, dakle, uzalud se izvlačiš.
Da , promenice se ponovo , na nasu radost a na tvoju zalost . U svakom slucaju sad znamo tvoje stanoviste po pitanju treotirajalnog integriteta Srbije . Da je Srbija neka drzava ti bi trebao da budes na robijiZnam, ali to ne pije vodu. Video si i sam kako lako to može da se promeni.
.Naravno, sad ću ja da ti tražim dokaze i argumente, ti ćeš naravno reći da ne moraš ništa da mi dokazuješ, što u prevodu znači da nemaš nikakve argumente, ili su na nivou Kurira ili sekte-paracin.com
Sem zabavnika ne kupujem nikakve druge novine , a pomenuti sajt odavno nije u funkciji.
Pa posalji neki link da mogu da te lepo osmotrimPrepadnut, od koga? Da sam prepadnut, ne bih stavljao svoje slike i podatke na net, a vezano za ezoterne organizacije u koje sam iniciran.
JesamNišta ti nisi objasnio.
Vidim da si upoznat sa Mariom . Cudo jedno kako se vi sektasi svi pozajete . Jeste , gospodin Topolsek je sektas , ali on sektasi onako na divlje , iskljucivo za svoj racun , i predvodi jednu grupu zaludjenika , a takodje je sklon prevarama i falsifikovanju dokumenata .Neki delovi su talibanski, i oni sami vređaju SPC najgorim uvredama. To je ono što mi je zabavano između ostalog. Kao neko ko se bavi borilačkim veštinama trebao bi da znaš da su i Maria Topolšeka optuživali za sektaštvo.
Tacno takoTvoj izbor. Ljudi u stvarnom životu znaju da mogu.
[/QUOTE]Podsećaš me na jednog lika sa Politike koji je izneo iste tvrdnje o mom neproizvođenju dokaza i argumenata iako je svima vidiljivo bilo da sam ih izneo, ali nema veze. Samo ti guraj glavu u pesak. Tu je toplo i mračno.
A Ritual Safirne Zvezde radim već nekih desetak godina, da si ti živ i zdrav. Na guglu može da se naže samo verzija iz koje su izostavljeni neki detalji.Nego ne objasni mi ti šta je to, pošto si upućen u ezoterijske discipline.

Nisam izneo svoj stav po pitanju teritorijalnog integriteta Srbije, već naveo okolnosti koje se menjaju. LČije ovce, toga i livada, srpska narodna mudrost.