DellBoy-011 i strumpfeta

• Začetnik teme Začetnik teme DellBoy-011
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DellBoy-011:
Da li mislite da smo stvoreni jedno za drugo?
:shock: znači ovo nije tvoj post???

hehe pogrešno si me razumeo... na osnovi ovog posta (znači ti si ON a strumpfeta ONA) ja vas prebacila u forum On traži nju... kako biste u miru pod mojim okriljem uživali... i neče više niko da vas dira...

moderatori smo tu da bi se vi osečali ugodno (dobro ne svi... neki teraju usere :mrgreen: )

any way... get a time of your life on Krstarica wings 8)

PS... pošto se DellBoy i Strumpfeta nisu uspeli da slože ko če koga da traži, ganja tj vije... evo vas opet u Ljubav&Sex pa kad odlučite gde biste vi mi javite ;)

blondi:
DellBoy-011:

hehe pogrešno si me razumeo... na osnovi ovog posta (znači ti si ON a strumpfeta ONA) ja vas prebacila u forum On traži nju... kako biste u miru pod mojim okriljem uživali... i neče više niko da vas dira...

moderatori smo tu da bi se vi osečali ugodno (dobro ne svi... neki teraju usere :mrgreen: )

any way... get a time of your life on Krstarica wings 8)

PS... pošto se DellBoy i Strumpfeta nisu uspeli da slože ko če koga da traži, ganja tj vije... evo vas opet u Ljubav&Sex pa kad odlučite gde biste vi mi javite ;)
ma nemamo nista protiv,gde god da nas premestis,nije te Dell razumeo,nije mu dan valjda,sta li :P mislim da ova tema vise nije bitna,bitno je to da smo se mi upoznali :wink:

DellBoy-011:
Gazdarica:
Hehehe, ma kako ste mi samo slatki...
Volim vas vidjeti...
Odmah mi je osmijeh na usnama... :D

volimo i mi Gazdaricu i blondie:)
s obzirom da se fino dopisujemo na pv, nije bitno gde jetema, ali moze i da ostane, dosta se ljudi javilo, a sve neki fin svet, koliko vidim :lol:

Dell nema sad bezanja!!! kad ste poceli javno ima i da nastavite, za publiku ( a za vasu dusu verujem da cete se snaci :wink: )

pa, dajte, sta se desava.......?
ja ovde svracam samo zbog vas dvoje....
ako treba kakva pomoc,da se pise peticija, da vas ne isele sa ovog foruma, ja cu prva da glasam........ :D
a do tad, nemojte nas ostavljati u neznanju :shock:

blondi:
DellBoy-011:

Ops, kako ja nepaljivo citam :lol: (i dvosmisleno citam :wink:
ovo boldovano me bas sad nesto uznemirilo :lol:

DellBoy-011:
nestrpljiva...:
pa, dajte, sta se desava.......?
ja ovde svracam samo zbog vas dvoje....
ako treba kakva pomoc,da se pise peticija, da vas ne isele sa ovog foruma, ja cu prva da glasam........ :D
a do tad, nemojte nas ostavljati u neznanju :shock:

hahahahahahahaaa, ma nema potrebe, moderatori su cool, jel tako strumpfeta :)
kao i uvek,slazem se sa tobom u potpunosti :wink:

Back