DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
uhhh, nisam ukapirao :?
ipak je prebacena
ipak je prebacena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: znači ovo nije tvoj post???DellBoy-011:Da li mislite da smo stvoreni jedno za drugo?
ma nemamo nista protiv,gde god da nas premestis,nije te Dell razumeo,nije mu dan valjda,sta liblondi::shock: znači ovo nije tvoj post???DellBoy-011:Da li mislite da smo stvoreni jedno za drugo?
hehe pogrešno si me razumeo... na osnovi ovog posta (znači ti si ON a strumpfeta ONA) ja vas prebacila u forum On traži nju... kako biste u miru pod mojim okriljem uživali... i neče više niko da vas dira...
moderatori smo tu da bi se vi osečali ugodno (dobro ne svi... neki teraju usere)
any way... get a time of your life on Krstarica wings 8)
PS... pošto se DellBoy i Strumpfeta nisu uspeli da slože ko če koga da traži, ganja tj vije... evo vas opet u Ljubav&Sex pa kad odlučite gde biste vi mi javite![]()
Gazdarica:Hehehe, ma kako ste mi samo slatki...
Volim vas vidjeti...
Odmah mi je osmijeh na usnama...![]()
DellBoy-011:Gazdarica:Hehehe, ma kako ste mi samo slatki...
Volim vas vidjeti...
Odmah mi je osmijeh na usnama...![]()
volimo i mi Gazdaricu i blondie
s obzirom da se fino dopisujemo na pv, nije bitno gde jetema, ali moze i da ostane, dosta se ljudi javilo, a sve neki fin svet, koliko vidim![]()
blondi::shock: znači ovo nije tvoj post???DellBoy-011:Da li mislite da smo stvoreni jedno za drugo?
hehe pogrešno si me razumeo... na osnovi ovog posta (znači ti si ON a strumpfeta ONA) ja vas prebacila u forum On traži nju... kako biste u miru pod mojim okriljem uživali... i neče više niko da vas dira...
Ops, kako ja nepaljivo citam(i dvosmisleno citam :wink:
ovo boldovano me bas sad nesto uznemirilo![]()
nestrpljiva...:pa, dajte, sta se desava.......?
ja ovde svracam samo zbog vas dvoje....
ako treba kakva pomoc,da se pise peticija, da vas ne isele sa ovog foruma, ja cu prva da glasam........![]()
a do tad, nemojte nas ostavljati u neznanju :shock:
kao i uvek,slazem se sa tobom u potpunosti :wink:DellBoy-011:nestrpljiva...:pa, dajte, sta se desava.......?
ja ovde svracam samo zbog vas dvoje....
ako treba kakva pomoc,da se pise peticija, da vas ne isele sa ovog foruma, ja cu prva da glasam........![]()
a do tad, nemojte nas ostavljati u neznanju :shock:
hahahahahahahaaa, ma nema potrebe, moderatori su cool, jel tako strumpfeta![]()
DellBoy-011:Nema strumpfete danima...![]()
slatka kao medic:DellBoy-011:Nema strumpfete danima...![]()
ma kako je bre nema chini mi se da sam je videla ovde pre neko veche..![]()
DellBoy-011:slatka kao medic:DellBoy-011:Nema strumpfete danima...![]()
ma kako je bre nema chini mi se da sam je videla ovde pre neko veche..![]()
Ne znam, a ti sve moras da vidis, aaaaaaaaaa :wink:![]()