Wizzzz
Aktivan član
- Poruka
- 1.057
Imam dell-ov laptop i uopste nece da mi se puni baterija.Punjac i baterija su novi.Molim za pomoc

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bateriju i punjac sam dobio uz laptop.Laptop mi radi samo kada je ukljucen u struju.Cim ga iskljucim iz struje on se ugasi. Prva tri meseca radio je normalno. Da ne treba neka podesavanja da se urade npr. neki softwer da se instalira?Da li je laptop nov a baterija i adapter dosli s tim laptopom? Da li je radilo pa sad ne radi ili su baterija i adapter kupljeni zasebno od laptopa?
Mijenjao sam prije par godina bateriju na laptopu Fujitsu-Siemens Amilo i kupio novu koja nije radila. Ispostavilo se da je drugacija i da ne odgovara za moj laptop iako je sve ukazivalo da je to ta. Sjecam se da sam mjerio napon na konektorima i da je raspored konekcija bio drugaciji nego sto je meni trebalo. Dobio sam drugu, koja je radila na mom laptopu. Takodje, moguce je i da baterija ne valja iako je nova a moguce je i da je problem u laptopu. Google i jeftini univerzalni mjerni instrument mogu da pomognu.