Dekoracija

• Začetnik teme Začetnik teme jance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo jedna slikica za Jance, a stigla sa sajma. Ovoga u Riminiju nije bilo, ali sam uslikala ovu jednu lampu čim sam je videla-za Jance nmaravno, da vidi da bi ona u Riminiju imala šta da pokaže

Prilozi

• DSC02313.jpg
    DSC02313.jpg
    94,1 KB · Pregleda: 21
Evo jedna slikica za Jance, a stigla sa sajma. Ovoga u Riminiju nije bilo, ali sam uslikala ovu jednu lampu čim sam je videla-za Jance nmaravno, da vidi da bi ona u Riminiju imala šta da pokaže

Odavde bi svako ko je dvaput svratio na forum i postavio sliku svog rada mogao da ucestvuje na sajmu i da pokaze mnogoooo ! Bez lazne skromnosti, po kolicini ulozenog rada, talentu i inovativnosti bolje ste od mnogih tamo!

Kad bi zakupili jednu onu vitrinu al bi se natrpale :hahaha::hahaha: ma na tri sprata i na glavu ako treba al bi opet bile najbolje!
I Jopet bi neko na licu mestu motao latice za ruzice, jel da... mi mu dodjemo kao ono Expert village sa youtuba! :zcepanje:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

evo ovo mi se cini da su super cvetni aranžmani, naravno iz ovoga mogu da se jave nove i nove ideje. Mislim da nije teško da se napravi, a možda i tebi, Janče, zatreba nekom prilikom...:)

Veliki pozdrav svima...vasa pomoc bi mi dobro dosla,vec duze vreme razmisljam da otvorim radnju za dekoraciju vencanja i pratece opreme.Koliko je isplativo,kolika su mesecna zaduzenja,u svakom slucaju ako neko ima iskustva na ovu temu bila bih zahvalna da odgovori :)

Ako se neko jos uvek sunja na ovoj temi,treba mi mala pomoc....gde u Beogradu mogu da pogledam i kupim Duni salvete osim u Ruzveltovoj?To mi je malo daleko...:)

Nije baš Beograd ali....
Firma 'Leros' - Zrenjaninski put 156 v, Beograd, 011/ 3320 149;
prodaje kompletnu opremu za ugostiteljsvo:restorane, catering.....

Poslednja izmena:

Back