Da li je moguce dekodirati telenor telefon? Konkretno HTC wildfire. Kupio bih preko bratovog postpejd paketa, uzeo sebi i koristio sa MTS karticom. Da li to moze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto ne bi moglo,u servisu sve rade al za pare. Ja sam dekodirao skoro samsung e250 ukucavanjem nekog koda,dok sam k510 morao da prikacim na kabl i preko fles programa odradim dekodiranje.
U servisu su mi za samsunga trazili 600din (da bi ukucao *# par brojeva # ) koliko li kosta za htc neznam al moze da bude i do 2ooo mozda.
Samo da znas ako ga dekodiras,garancija se gubi
A sta tacno nije jasno u ovoj recenici
Select your iPhone, then choose your AT&T rate plan.
uzimas telefon sa post paid racunom i to onim preko bare(znaci telefon je verovatno kodiran za americko trziste) a ugovor 2god.
evo pogledaj koliki ti je racun ako izaberes najjeftinije opcije paketa
https://buyiphone.apple.com/WebObje.../18.0.0.1.26.3.5.7?sender=preauth-button-next
P ajeli neko otkljucao htc wildfire sa telenorove mreze avako preko veba i imeia.
E izvini, da li si kozda upucen u to da li se nokia c5 uzeta preko tlenora moze dekodirati, neznam vise koga da pitam, svako da drugacji odogovor![]()