dekodiranje telenor telefona

Cao,dali neko moze da mi pomogne,imam telefon samsung c3050 trenutno telenor mreza,htela bi da pocnem da koristim mts karticu,ali kada stavim mts karticu telefon trazi sifru za otkljucavanje poruka koju nemam,neznam. Inace,telefon je kupljen u radnji ovako,i nije iz telenora ili mts-a. Dali neko zna kako se otkljucava telefon? :sad2:

Ljudi, kako da dekodiram NOKIA 5130 XPress Music telefon, kupljen u Telenoru pre 2 godine? Znam da je veoma tesko dobiti od njih taj kod, prave se blesavi iako su u obavezi da ga daju po isteku 24 meseca paketa u kome je kupljen. Telefon je faktichki sada skroz u mom vlasnishtvu, sve je placeno, a ja hocu da predjem u VIP i da koristim isti aparat. Pokusao sam na hiljadu sajtova, ali bez uspeha. Jedina nada ste mi Vi, inace cu morati da platim 1500-2500 din. u nekom servisu...
Boris

Imam neki blekberi storm i hocu da ga otkljućam jer idem iz zemlje na 3 meseca. Ovi šupci u Vipu jos nisu regulisali tu obavezu a i ne pada im na pamet koliko vidim, bitno da su mi kao postpejd korisniku skinuli 10 dinara za razgovor sa operaterom koji nema pojma. Kakva ušljiva gamad.
Definitivno menjam provajdera a tih hiljadu dinara ću da kompenzujem kroz 3 mesečna računa koji kod drugih operatera besplatni sati ostaju za kasnije dok vip proguta besplatne sate.
Najeftinije sam našao za 1.000 din u servisu, ima li neko da predloži neku besplatnu varijantu? :lol:

Treba da kupim Xpiria Ray telefon, polovan a kodiran. Zanima me hoće li imati kakva oštećenja ako se dekodira. Dečko od kog planiram da ga kupim ga je uzeo u Telenoru. U dobrom je stanju samo se plašim da se ne ošteti prilikom dekodiranja. Rekli su mi da je to moguće.

Back