Декларација израз патриотизма

Декларација израз патриотизма?

• Не

• Да

• Никако његова теза је болесна

• Издаја

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
tadic je najveca sramota za srpski narod, zna on dobro sta radi i kako ce se to zavrsiti, pomno izvrsuje antisrpske naredbe, najgori predstavnik srpskog naroda u istoriji, unosi podele medju srbe, unistava SPC preko papinih kardinala bulovica i ostale klike, izdaje kosovo i Srpsku, ne pomaze srbima u crnoj gori...... neverica sta se desava

yeste Tadic je doveo Bulovica u SPC i on je kriv sto se popovi pobise izmedju sebe oko para i privilegija .... :mrgreen:

..jesi li danas primo dnevnu dozu b92 ispiranja mozga..brisi retarde
A gde ti zivis ? U zavicaju ? Ili si ipak malo Zbrisao /?
Živiš ti brale u Srbiji, možda par generacija unazad se tvoj neki deda dovukao i nastanio u Vojvodini, isto iz neke vukojebine...ali sada si ti kao neka Evropa, a mi smo...Srbi :mrgreen:

Nisi ti prijatelju nikog branio, i nije se niko pokupio i pobegao, zato što mu je mnogo bolje da sa tobom dijeli grad.
Evo neka tebe protjeraju negdje na zapad, pa javi jesi li prezadovoljan što su te tamo sa jednim koferom zaprcali. Al' civilizacija, bato...

Ti znas nesto o Vojvodini i kada sam dosao.
Ti znas ko je koga branio/?
Ne i nisu se pokupili /?
Pa kada si zakuvao brale , onda ostani do kraja.
kada vec toliko volis .
Ili ga ipak vise volis izdaleka?
Iz ovih krajeva.
Mislim civilizovanih.

Ti mora da si iz onih krajeva ?
U svima vidis ustase.
Pobego se iz zavicaja pa sada ovde prosipas pamet.
i ti si mi Srbin.
Kako kazes hleb ?
Kruh... ili si se navikao.
Pises li latinicom.?
i taj kogaspominjes i njemu slicni su te i doveli ovamo.
Ili ga velicas bas zato.
Ostavio one pasivne krajeve i dosao u civilizaciju.
Jeste da voda nije kao sa izvora ali se ne mora pesaciti.
A nema ni medveda a struje ima.

заиста некултуран коментар............да ли су ти крајишници које толико мрзиш из Крајине отишли својевољно или на неки други начин?

Одвратнији и простачкији коментар дуго времена нисам прочитао.

Izdaje cega ?
Osuditi zlocin u kojem je ubijeno nekoliko hiljada ljudi a medju njima i dece
je za tebe izdaja,
A taj zlocin.
Sta je to ?
Patriotski cin.
Sacuvaj me boze tog patriotizma.
Idi negde , pregledaj se.
Ako ne zbog sebe onda zbog naroda kojem pripadas.
da ga ne sramotis.
I ti i tvoja drugarica , ova sa subarom na glavi ..sto voli Staljina.
Kontinuitet.

Изгледа теби није јасно да у Сребреници није било никакве деце.
Деца су заједно са мајкама отишла аутобусом и то уз лични испрачај Ратка Младића

Нико још није ни потврдио да се десио тамо злочин:rtfm:

Ti znas nesto o Vojvodini i kada sam dosao.
Ti znas ko je koga branio/?
Ne i nisu se pokupili /?
Pa kada si zakuvao brale , onda ostani do kraja.
kada vec toliko volis .
Ili ga ipak vise volis izdaleka?
Iz ovih krajeva.
Mislim civilizovanih.

Pa obzirom da i ti znaš sve o svemu, čisto da ti napomenem da nisi jedini...:roll:
A koga si ti to branio?
Do kojeg kraja da ostanu? Dok ih ne pošalju pod zemlju, što bi se ubrzo desilo.
I ti nekog branio...:roll:

Молим вас лепо ,какво је то измишљање и замена теза!
У Сребреници нису убијена никаква деца него су у борби погинули терористи!
Тадић је требао да усвоји резолуцију о НАТО агресији и да помогне свом народу али није му то задатак:rtfm:

skolski primer izdaje

skolski primer izdaje , a tadic ako stvarno misli da je deklaracija kojom se srpski narod proglasava za genocidan - izraza patriotizma je duboko mentalno bolestan covek.

sto kazu ajde sto je pojeo 20 kila gova.na mozda ga naterali. al sto pokusava da nas ubedi kako je uzivao u tome i da su gomna ukusna i zdrava - to je vec tesko psihicko oboljenje.

Тадић је требао да усвоји резолуцију о НАТО агресији и да помогне свом народу али није му то задатак:rtfm:

tako je u srebrenici su pobijeni islamski teroristi koji su prethodno okrvavili ruke svirepo ubijajuci 3.200 srpskih civila iz srebrenice i okoline.

Изгледа теби није јасно да у Сребреници није било никакве деце.
Деца су заједно са мајкама отишла аутобусом и то уз лични испрачај Ратка Младића

Нико још није ни потврдио да се десио тамо злочин:rtfm:
Ma da....ja gledao u Slobinom dnevniku u pola osam. I davao im cokoladice. A onda nestalo trake........kraj izvestaja
Lepo je sto tako mislis. Tako je lakse.lakse se dise.

Eno ga muftija nije zadovoljan ovim našim poniženjem, već hoće još.
Licemer jedan, nema obraza da osudi muslimanske zločine i da se u ime muslimana izvine, nego nalazi za shodno da koristeći baš ovu deklaraciju pljuje po Srbima.
Najbolji je to dokaz da ovakve potezi sa naše strane, koliko god bili dobronamerni, ne doprinose poboljšanju odnosa sa onima koji to poboljšanje ne žele.
Ako počnemo da poštujemo sebe na prvom mestu, ako postanemo dovoljno ekonomski jaki, to će (i samo to) naterati komšije da nas poštuju.

Back