Dejvison horoskop

Evo sama sebi da odgovorim :D
Pomenuti tip u meni, posle prvog dejta, izazvao je jedno veliko NISTA. Stvarno se uklopio u neke "predvidjene" momente i stvarno smo u teoriji savrsen par, ali realnost....katastrofa! Nasla sam sama neki program i uradila sinastriju ili kakogod, isto je pisalo, u teoriji smo super, ali...
Slicno je i sa jos jednim deckom koji mi se uklapa u natalnu kartu i godinama smo se druzili i svi su nam drvili kako smo "jedno za drugo". Nesto nedostaje. A uporedni sa pomenutog programa/sajta/kakogod nas je nacrnio posteno.
Ostaje mi samo da se nadam da ce se jednog lepog dana neko uklopiti i teorijski i astroloski i fizicki i mentalno i svakako. Evo, vec prevrcem ocima...

Pa, naravno, ali interesantno je :) Hajmo onako potpuno laicki. Tri potpuno razlicite osobe, koje nemaju apsolutno nikakve veze medjusobno, a ni sa mnom (ne znaju nista vise o meni osim vremena i mesta rodjenja), kazu potpuno isto i to stvarno krene da se desava i kako da se ne zapitas wtf? Dakle, pomenuti mladi gdin je bio "najavljen" i kada sam vec i zaboravila na to, desilo se. Mislim, to kakav je i kako smo se upoznali i koliko sitnica nas spaja, neko bi mogao slatku filmsku pricu da sklopi o nama :D nadam se sa hepiendom, greota je da sudbinski spojen par zavrsi drugacije :mrgreen:

To ti je zbog Neptuna koji vlada tvojim poljem ljubavi. Misticno oboji i donese zanos a na kraju sve izbljutavi. Uran ti je ove godine doneo neobicnu vezu ali brzo donosi i kraj. Nemas nijednog pokazivaca u horoskopima koji donosi duzu vezu ove godine, avantura da, veza ne.

Dakle, pomenuti mladi gdin je bio "najavljen" i kada sam vec i zaboravila na to, desilo se
.

Horoskopi pokazuju drugu sliku. U pitanju je stariji gospodin, osam godina stariji od tebe, ozenjen.

Hvala na trudu, ali ta prica je zavrsena pre nego sto je i pocela. Osim ako nije neko drugi u pitanju, ali ako je ozenjen...pffffff...ne prekidam post zbog ozenjenih. Nije da mastam o vezi, ne ide mi to uz horoskop :D ali postaje mi dosadno....

Dejvison je prvi uveo vremensko-prostorni horoskop odnosa koji se dobija racunanjem srednjeg datuma, vremena i mesta izmedju dva rodjenja i dva mesta rodjenja (dve osobe).

Sada su astrolozi imali horoskop odnosa koji postoji i u vremenu i u prostoru i pozicije planeta koje postoje zaista u efemeridama sa retrogradnim planetama. Ovo nije bila samo matematicka konstrukcija kao sto je kompozitni horoskop.

Astrotheme_r69JGr6C8wrU.png

Oooppps! :confused: nadam se da sam je postavila :hvala:

kao što rekoh,
može, ali natali su osnova i ne bi trebalo bez njih tumačiti

sve može :mrgreen: ali polazim od toga zašto bi neko želeo nešto polovično odrađeno pre nego pouzdaniju varijantu, ako već pita za mišljenje

Po Dejvisonu se vidi suštinski sklad između ove dve osobe pošto su vladari 1. i 7. u trigonu kao i privačnost zbog VE i MA ali i dosta kočnica i problema u protoku energije i izražavanja emocija zbog SA i Meseca u 8. kući, ženska strana je ovde što se toga tiče ugroženija, lošije se oseća i moguće da tu više postoji neki osećaj neispunjenosti, ukratko.

ALI sve je ovo uslovno i u skladu s natalima. Možda njihovi natali i uporedni horoskop uopšte ne podržavaju priču iz Dejvisona i onda se tumačenje prilagođava onom prvom, Dejvison je tu manje bitan posebno ako ovde ni ne postoji još uvek prava veza. Dejvison imaš tj. možeš da ga uradiš sa svakom osobom na planeti ali to ne znači da će on nešto da znači, ne govori on sam po sebi o tome.

Da da da sad sam te razumjela i da znas da si u pravu,mene inace ovaj Dejvison buni nevjerovatno i nikako da prokljuvim kako se tumaci. Jer neke stvari koje se u sinastriji tunace kao lose odje nisu nuzno lose mada sam ja laik sto se astrologije tice pa i kad sinastriju pogledam nisu mi moge stvari jasne hahaha :D al to odje nije ni tema,hvala ti u svakom slucajuuuuu :cmok2:

Pa tipa citala sam da kvadrat subca i mjeseca u dejvisonu ne znaci kao u sinastriji nuzno neslaganje nego kao da su dvije osobe voljne da izadju jedna drugoj u susret tako isto za kvadrat venere i mjeseca. Nemam pojma dal je to tacno :think:

Pa tipa citala sam da kvadrat subca i mjeseca u dejvisonu ne znaci kao u sinastriji nuzno neslaganje nego kao da su dvije osobe voljne da izadju jedna drugoj u susret tako isto za kvadrat venere i mjeseca. Nemam pojma dal je to tacno :think:

taj kvadrat kao i svaki aspekt u stvari znači isto u bilo kojoj karti (tj. vrsti karte - bilo da je natal, solar, sinastrija ili dejvison u pitanju), mislim na izvorno značenje koje se modifikuje u zavisnosti od ostalih pozicija i vladarstva nad kućama, planetama i sl.

tako da bih ja rekla da to nije tačno, bar ne u potpunosti

Iz Makedonije sam i zelim da nadzem neke odgovore o jednom Dejvisonom. Ako moze :rumenko:

moraš postaviti konkretnije pitanje :)

Back