Dejvison horoskop

Mislim da do realizacije ove veze (drugog dejvisona) nije doslo jer mesec kao vladar asc odlazi u jarca gde je u padu, nikako se lepo ne oseca tamo... a opet njegov dispozitor saturn odlazi u znak gde svog pada (lav). Znaci vrlo oslabljene bitne planete u ovom dejvisonu. Nemaju bitnu snagu za pokret.
Mozda je vasa povezanost pre bila na nekom intelektualnom nivou jer je venera otisla u 9. polje koje o tome govori.
Bojana, a da li bi pogledala samo negativne strane kod mene u Dejvisonu, da li sam previdela nesto sto bi ti rekla kao konacna nemogucnost?
Inace, da postoji neki program koji radi i Solarne Dejvisone recimo?

Bojana, a da li bi pogledala samo negativne strane kod mene u Dejvisonu, da li sam previdela nesto sto bi ti rekla kao konacna nemogucnost?
Inace, da postoji neki program koji radi i Solarne Dejvisone recimo?

Draga, aj postavi taj tvoj davison ovde pa ja ako nesto vidim a pri tome i znam da protumacim nema problema.
Kakav ti je taj solarni davison???

Draga, aj postavi taj tvoj davison ovde pa ja ako nesto vidim a pri tome i znam da protumacim nema problema.
Kakav ti je taj solarni davison???
Imas moj Dejvison na prethodoj strani ili mozda dve str.pre! A solarni Dejvison? Pa palo mi je napamet da pogledam jednu svoju dugogodisnju vezu, pa da vidim kroz godine kako je islo kroz solar, ako je Dejvison nesto sto mozemo da posmatramo kao natal za sebe, zivi, dise i oseca...:D pa verovatno mozemo uraditi za njega solar, direkcije, progresije. Jedino sto me zeza srednja koordinata jer mesta rodjenja nam nisu ista, a ne umem da pronadjem tu koordinatu sto stoji na Dejvisonu neko mesto koje bi odgovaralo. Za one koji su rodjeni u istom noramlno samo upises kao natalna datum vreme i mesto sa Dejvisona, opet naglasavam, lako je kad znas mesto. I onda kucas da ti izbaci Solar ;)
Nego, eto to me sad koci, a tako bih da pogledam veza koja je bila na daljinu a bili smo eto duze...samo sto sam za to i ja krivac, i Pluton preko mog vladara 7-mog Venere u Strelcu, da ne budem samo ja krivac, a inace nam je sinastrija uzasna kao i jos bolje sto u Dejvisonu su sve planete izmiksovane aspektima, a znas koja je zaobidjena? Saturn - i to oba. Da li verujes da ni sa jedne ni sa sruge strane, Saturni neaspektovani.

E sad opet imam problem sto i ovaj Dejvison sa pdf.koji zelim da pogledam into the future...posto za sad su tranziti i te kako radili, isto je razlicito mesto rodjenja...isti problem imam sa analizom.:(
Aj pogledaj pa mi reci, da li ima nade...mada su mi vec pomogli koliko su mogli, ali to je zato sto ponovo dobijam neku snagu, pa mi treba podrska neke vrste...kiss, tu sam, a ako imas vremena baci pogled, naci ces ga vec malo ispred. :heart:

Evo na primer moj zakljucak: po direkcijama kada pomerim Mars koji je mladji partner u Dejvu. za 27stepeni, odnosno godina koliko je star datum na Dejvisonu, on/Mars staje tacno na Jupiter, koji je kod nas u drugom polju/Skorpiji ali je i vladar 3-eg a ja bih rekla da sam mu ja sve samo ne sestra, hocu reci komsinica. :per: Bila sam ja i ovde ranije za vreme zidanja kuce, ali jednostvano nikada se nismo upoznali do prosle godine, odmah malo nakon tog datuma koji je na Dejvisonu... :heart:

Tako se tumaci u dejvisonu, jer to je karta odnosa, polja nisu kao u natalu....
2.polje govori o sexualnom prvom odnosu, tj hoce li ga prvo biti, ili ne...ako hoce, kakav ce taj sex.ples da bude....dugo,kratko...15minuta ili 5 sati.....stim sto se ovde baziramo na pocetak, u svakom slucaju.....3.polje je pauza, hoce li posle 1. orgazma biti nastavka ili ne...O cemu razmisljaju dok leze jedno pored drugog, jesu li zadovoljni ili ne....da li ima konverzacije i kakva je....8.polje je sustinsko za sex, to je vec posmatranje ocima tantre.....:D Zadrzavanje sex.energije ne odbacivanje, ne oslobadjanje, vec uzivanje u zadrzavanju zelje...8.polje je visa oktava sexa i duhovno prozimanje, spajanje Bica u Jedno tokom odnosa...da li oboje imaju iste misli tokom orgazma posto tantra kaze kako je moguce pomerati i Univerzum orgazmom kad dvoje sadrze istu misao tokom procesa....Tantra kaze kako je to igranje sa sobom, vodjenje ljubavi sa Sopstvom.....e pa.....8.polje nam prica o tome...Takodje, 2.polje moze pricati vise o muskarcu ili zeni, zavisno ko je 1.polje a 8.polje isto zavisno ko je 7.polje....:cmok:
Zapravo ja sam imala na pocetku jednog odnosa problem oko oslobadjanja energije, pa posto mislim da je to glavni razlog mog udaljavanja, a ranije nisam imala taj problem u odnosu sa prethodnim partnerom-ima, vec su upravo druge stvari bile nezadovoljavajuce...pauze itd., mislim ono posle.
Da li Chiron u Biku u 8moj/ja sam starija u tom odnosu, moze da bude prepreka i upravo pokazuje moju bolnu tacku s pocetka? Ako je 2kuca u Dejvisonu - pocetak sexa kao 8 od 7-me, a u njoj Uran onda to upravo govori o iznenadnom, ali to sto je retro ne znam, vladar 2 je Pluton po MA opet retro i u 1-oj, ali po Dejvisonu je TA vladar Mars opet u 12-oj retro, znaci li to da se pokajao ili da ovaj trigon sa Ve govori da o meni razmislja podsvesno, i je li to jedino pozitivno u svemu :(? I meni i njemu je sex jako bitan, ali ovde smo se kao slozili pa nije to sve...mada pre kao da jedno drugo ne bi smo udaljili, a i jedno i drugo zeljni da nadjemo resenje, opet nas je udaljilo, valjda zato sto zelimo pun potencijal.
mada moram priznati da sa bivsim je na pocetku bilo takvih problema, a poslednji nam je odnos bio...za pamcenje, ali bogu hvala mislila sam ima neko i ko ce me razumeti.
3 polje u mom Dejvisonu - ili sta ce biti posle, a nasa je u Strelcu i nastavlja se u Jarcu, oba vladara retro u 1-oj, a Neptun u 3-oj, jer to i neka vrsta platonske ljubavi?!
Mene mnogo vise zanima, gde ja to imam problem koji je nastao u najgorem mogucem momentu...jer sve sto je prethodilo ovom poznanstvu s te strane se nisam brinula, i odjednom puf.kao neki zacaran krug. Ranije sam se brinula sta ce reci i da li ce suditi po tome sto je po mom skromnom misljenju "tantra" bila uskladjena sa mislima i telom - odnosno kljuc svega. Da li je resenje da se udaljim jos vise, a to ne zelim niti umem, ali harmoniju moram da povratim u potpunosti inace znam da cu biti nesrecna citavog zivota, i bolnu tacku nikada necu zeleti da izbrisem.
Da li smo mi mislima bar u istoj direkciji, ili se samo ja tripujem da nismo pa sama sebi dodatno otezavam?
:sad2:

Poslednja izmena:
Wahaha....:hahaha: ja gledala stranu 10, 9, 8...stala sam kod 6...i rekoh NEMA bre :D

Sunce (90 nept) opozicija mars - Jer to "lazno" prijateljstvo na poslu kojim se skrivaju njegove strasti?

palo mi na pamet da moze tako da se tumaci...mozda je totalna glupost pa me interesuje
Eh. ljubavi..pa ti si divna, gde me trazis, a ja "mladja" od Tebe, ovde na forumu ;)
Nisam te razumela bas najbolje! :confused:
Osecanja ili Sunce u 6 polju jeste losa pozicija za emotivni odnos, na cisto, sto ti kazes izgleda poslovna komunikacija ponekad, odnosno uvek kad ima nekog, a gotovo stalno je tako. Ali mi nismo povezani preko posla...Neptun je u 3-oj :p Sta mislis gde sam ja? ;)
A isprva si me zbunila, jer sam skontala da se on pravi kao da voli svoj posao, predstavlja se lazno, sto je nemoguce jer on je umetnik :heart: i obozava naravno to sto radi, samo preksinoc me je zbunio nekom porukom, gde ja kazem "Bitno je da si ti zadovoljan...koliko te placaju!", on odgovara "A ti nisi?"...posto mu kazem da ga nema dugo. :(
Mene interesuje zasto je Mars koji je on u opooziciji sa Suncem, aplikativna? To pokazuje mislim i da cesto emocije trpe na racun posla, ja bih tako objasnila to Sunce u 6-oj! Drugacije ne umem.

Eh. ljubavi..pa ti si divna, gde me trazis, a ja "mladja" od Tebe, ovde na forumu ;)
Nisam te razumela bas najbolje! :confused:
Osecanja ili Sunce u 6 polju jeste losa pozicija za emotivni odnos, na cisto, sto ti kazes izgleda poslovna komunikacija ponekad, odnosno uvek kad ima nekog, a gotovo stalno je tako. Ali mi nismo povezani preko posla...Neptun je u 3-oj :p Sta mislis gde sam ja? ;)
A isprva si me zbunila, jer sam skontala da se on pravi kao da voli svoj posao, predstavlja se lazno, sto je nemoguce jer on je umetnik :heart: i obozava naravno to sto radi, samo preksinoc me je zbunio nekom porukom, gde ja kazem "Bitno je da si ti zadovoljan...koliko te placaju!", on odgovara "A ti nisi?"...posto mu kazem da ga nema dugo. :(
Mene interesuje zasto je Mars koji je on u opooziciji sa Suncem, aplikativna? To pokazuje mislim i da cesto emocije trpe na racun posla, ja bih tako objasnila to Sunce u 6-oj! Drugacije ne umem.
:hahaha:

Nema ...ja tripujem da musko treba da bude piletina pa to ti je....

Pa DSC u ovnu- mars u dvanaestoj kuci tajnosti sa opozicijom sunce
sunce dolazi iz 11 kuce prijateljstva koje je kvadrirano neptunom-pritajena predstava ili lazna predstava...u 6toj kuci posla

pa mi palo na pamet da je mozda u bilo prijateljstvo lazno, lazno u smislu uvek ti se svidjao uvek je bilo neke seksualne tenzije izmedju, a trudila si se da budete prijatelji

al vidis sasvim moze i to da trpe emocije radi posla ima i to smisla

e nis se ja ne razumem u to aplikativne ili ne...jer objasnjavao to neko ovde na nekoj temi?

Pade mi neso na pamet
ako polozaj planete koja predstavlja vrh 1 kuce (mislim da je termin signifikator) daje pocetak veze kako je ista pocela ,... da li ima smisla da je kraj veze opisan vrhom dvanaeste kuce?
odnosno aspekti sa tom planetom (koja odgovara vrhu dvanaeste) da govore o kraju veze?

:hahaha:

Nema ...ja tripujem da musko treba da bude piletina pa to ti je....

Pa DSC u ovnu- mars u dvanaestoj kuci tajnosti sa opozicijom sunce
sunce dolazi iz 11 kuce prijateljstva koje je kvadrirano neptunom-pritajena predstava ili lazna predstava...u 6toj kuci posla

pa mi palo na pamet da je mozda u bilo prijateljstvo lazno, lazno u smislu uvek ti se svidjao uvek je bilo neke seksualne tenzije izmedju, a trudila si se da budete prijatelji

al vidis sasvim moze i to da trpe emocije radi posla ima i to smisla

e nis se ja ne razumem u to aplikativne ili ne...jer objasnjavao to neko ovde na nekoj temi?

Pade mi neso na pamet
ako polozaj planete koja predstavlja vrh 1 kuce (mislim da je termin signifikator) daje pocetak veze kako je ista pocela ,... da li ima smisla da je kraj veze opisan vrhom dvanaeste kuce?
odnosno aspekti sa tom planetom (koja odgovara vrhu dvanaeste) da govore o kraju veze?
Ne znam na sta ciljas...? U tom slucaju ako se broji od 7, 12-ta bi bila 6 polje! Aplikacija u slucaju da sporija planeta stoji na vecem stepenu, odnosno nisu u egzaktnom aspektu, tj.na istom stepenu, tada ce ona koja je brza u tom odnosu ici u susret tom stepenu pa ce doci do egzaktnog aspekta.
Nisam se trudila da budemo prijatelji us smislu samo to, vec mi kao osoba prija i odgovara pa s te strane nemam potrebe da krijem da mogu da budem prijatelj. Ovde je ipaku pitanju Sunce 180` Mars/tj.piletina ;)...nije mnogo po godinama, vec taj decacki izgled.
Polozaj Asc.pocetak u 4-oj ;) opet ja, Venera.

Ne znam na sta ciljas...? U tom slucaju ako se broji od 7, 12-ta bi bila 6 polje! Aplikacija u slucaju da sporija planeta stoji na vecem stepenu, odnosno nisu u egzaktnom aspektu, tj.na istom stepenu, tada ce ona koja je brza u tom odnosu ici u susret tom stepenu pa ce doci do egzaktnog aspekta.
Nisam se trudila da budemo prijatelji us smislu samo to, vec mi kao osoba prija i odgovara pa s te strane nemam potrebe da krijem da mogu da budem prijatelj. Ovde je ipaku pitanju Sunce 180` Mars/tj.piletina ;)...nije mnogo po godinama, vec taj decacki izgled.
Polozaj Asc.pocetak u 4-oj ;) opet ja, Venera.

Na nekom forumu sam naletela da se Dejvison cita kao natal veze... ali mi se svidja da Asz predstavlja jednog partnera a Dsc drugog ...pa sam probala da kombinujem

Da li mi neko moze reci sta oznacava pocetak veze u dejvisonu?ja sam srela jednom muskarca koji mi se puno dopada i nasa sinastrija i dejvison pokazuju bitan odnos ali nikako da udjemo u vezu.on se nejavlja.Mogu li da ocekujem nesto kad pun mesec dotakne desc dejvisona a sunce je na asc i konjukciji sa plutonom dejvisona tog dana inace pluton vlada 3 poljem.Mi smo se prvi put sreli kada su 4 planetene poklapale osu desc-asc.Mars i saturn su bili na asc a jupiter i uran na desc dejvisona.Inace venera dejvisona je u 7 polju i pravi konjukciju sa saturnom i plutonom natalnim tog muskarca.hvala svima koji mi nekim odgovorom mogu pomoci.

Da li mi neko moze reci sta oznacava pocetak veze u dejvisonu?ja sam srela jednom muskarca koji mi se puno dopada i nasa sinastrija i dejvison pokazuju bitan odnos ali nikako da udjemo u vezu.on se nejavlja.Mogu li da ocekujem nesto kad pun mesec dotakne desc dejvisona a sunce je na asc i konjukciji sa plutonom dejvisona tog dana inace pluton vlada 3 poljem.Mi smo se prvi put sreli kada su 4 planetene poklapale osu desc-asc.Mars i saturn su bili na asc a jupiter i uran na desc dejvisona.Inace venera dejvisona je u 7 polju i pravi konjukciju sa saturnom i plutonom natalnim tog muskarca.hvala svima koji mi nekim odgovorom mogu pomoci.

Dejvison je horoskop odnosa... ako nema odnosa tj. veze, nema ni horoskopa. ŠBBKBB... svašta... :lol:
A bold 1... :zcepanje:
Bold 2... :rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
Y:
Dejvison je horoskop odnosa... ako nema odnosa tj. veze, nema ni horoskopa. ŠBBKBB... svašta... :lol:
A bold 1... :zcepanje:
Bold 2... :rotf:

Pa delimicno si u pravu. Ti i ja se ne poznajemo ali mozemo da odradimo davison pa da vidimo kakav bi nas potencijalni odnos bio. Ne moraju ljudi biti u vezi da bi se odradio Davison, osim u onim "predikcijama" kada se zahteva datum pocetka veze... Ali to se, koliko znam na Davison ne odnosi.
U vecini karata naglasak je na potencijalu.

Pa delimicno si u pravu. Ti i ja se ne poznajemo ali mozemo da odradimo davison pa da vidimo kakav bi nas potencijalni odnos bio. Ne moraju ljudi biti u vezi da bi se odradio Davison, osim u onim "predikcijama" kada se zahteva datum pocetka veze... Ali to se, koliko znam na Davison ne odnosi.
U vecini karata naglasak je na potencijalu.

Ne razumem... čemu potencirati nešto čega nema?

Y:
Ne razumem... čemu potencirati nešto čega nema?

Pa njoj ocigledno ovaj momak znaci cim pita za njega, i njihov potencijalni odnos, mada bih je ja pre poslala na temu o horarima pa da vidimo da li ce se nesto desiti u skorije vreme.
Poenta je bila da Davison moze da se odradi i za dve osobo koje nisu u vezi, a ko ce na cemo potencirati je vec njogova licna stvar, i stvar osecanja.

Zanima me jedna stvar, zašto se kaže da u nekim slučajevim Dejvison "radi", a u nekima ne, ovo u slučaju potencijalne veze (ne mora to da bude veza na sex relaciji)... I zašto se u nekim slučajevima sinastrija bitno razlikuje od D?

Back