pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.764
Meni je stvarno toliko bilo smešno da sam smejala kad sam skapirala da sam je pogledala do kraja inače ne bih ni u ludilu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, stvarno ne umem da procenim musku lepotu, samo kazem sta ona kazePfff folira.
Brate lik je zgodan, lep, sta sad jbte. Ima i tu neku kockastu facu, stamenu. Jaka vilica da joj sazvace torbicu i cipelice.
Nije , nije. Ne bih rekla.Ili nemam ukusa?Nije ružan, taman posla ali mi je nekako... nja nja... taman za reklame, smeškanje, ono da ti sedi preko puta stola ida ga možda odvedeš u kafić kao acsesoar i vratiš kući.
HahahahaNe veruj ti mnogo Bekamu sa reklame , narocito ako ima ruski naglasak
Pa sto bi me lagala, to je njeno vidjenjeReci joj da laže Frederik![]()
Istoo.On i Bred su mi u istom fazonu i ne dopada mi se ni jedan od njih dvojice. Hm, možda zato što su plavušani?
A sta preko? Ne bi mu sarmu savijala lolPa sto bi me lagala, to je njeno vidjenje
I nije ona rekla da je ruzan, daleko bilo, nego da je lep, da bi ga pojela (znaci dala bi mu), ali da je to to, nista mnogo se ne bi cimala preko toga.
Ponestalo mi energije da se krljam sa vazda ispravnim moderatorima.
Kluni je šarmerIstoo.
Ali je zato Kluni zgodan![]()
Ne, samo nemamo isti ukus.![]()
A jel ume gumu da zakrpi?Kluni je šarmer
Ja ću da zamajavam... kako se zove... onu njegovu Spajsicu. Taman da je nateram da pojede nešto.
Ne zna,al zato zna Iskapa koji nije iebo 5 mjeseci već iebala te gumaA jel ume gumu da zakrpi?
Jel se vide slova što sam napisala ? Sa telefona se jedva videJa ću da zamajavam... kako se zove... onu njegovu Spajsicu. Taman da je nateram da pojede nešto.
Uvećala sam sliku na 150% da bih pročitala.Jel se vide slova što sam napisala ? Sa telefona se jedva vide
Naime..
završava se dan , doduše u mom slučaju noć , brišem keš memoriju u telefonu. Uvek iskaču neke reklame na koje lupam X da se zatvore. Standarno. Smarači.
Kad preksinoć, ugledam Dejvida iz milošte Dejvija i odgledam reklamu do kraja. Do kraja je odgledam i da ne trepnem.
Pa šta se desilo Pikax , jel ti se dopala reklama a ?
Pitam ja vas.Pogledajte prilog 1533767
Otvaraj temu, kaci snimakNe zna,al zato zna Iskapa koji nije iebo 5 mjeseci već iebala te guma
Vi biste zajedno bili slatkiiiOkej. Nisam vas pitala zašto vi nebiste , nego šta ja bismo.
Pozdravio teGledam i ja Becama "krajičkom" oka,...šta ćeš "tiha patnja".![]()