Što mislite o dotičnom Dejanu Miletiću koji stalno lupeta po režimskim medijima naročito na Pinku i Hepiju i brani Vučića bukvalno kao svog rođenog brata?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Укнула веприна са главуџом која је добра за подварак !! Једном почео да се хвали како џогира и како заводи старије даме. Реко....."која теби да пиччке ја би је ошишао на ћелаво" ! Па онда био гост са неком клинком од 22 године и са Венди и још неко двоје па кренуо да се упуцава овој малој. Мислим.....тотални јадник.Što mislite o dotičnom Dejanu Miletiću koji stalno lupeta po režimskim medijima naročito na Pinku i Hepiju i brani Vučića bukvalno kao svog rođenog brata?
Centar za proučmavanje globizacijeУкнула веприна са главуџом која је добра за подварак !! Једном почео да се хвали како џогира и како заводи старије даме. Реко....."која теби да пиччке ја би је ошишао на ћелаво" ! Па онда био гост са неком клинком од 22 године и са Венди и још неко двоје па кренуо да се упуцава овој малој. Мислим.....тотални јадник.
Не знам ко је дотични али верујем да претендује на неку јаку позицију на државној сиси, можда временом за неког министра... Обзиром да школовани и интелигенција беже из ове рупе звана Србија.Što mislite o dotičnom Dejanu Miletiću koji stalno lupeta po režimskim medijima naročito na Pinku i Hepiju i brani Vučića bukvalno kao svog rođenog brata?
Neki ovako debeli sa iritantnom bojom glasa i akcentom unutrašnjostiНе знам ко је дотични али верујем да претендује на неку јаку позицију на државној сиси, можда временом за неког министра... Обзиром да школовани и интелигенција беже из ове рупе звана Србија.
Бокан је тај ..Što mislite o dotičnom Dejanu Miletiću koji stalno lupeta po režimskim medijima naročito na Pinku i Hepiju i brani Vučića bukvalno kao svog rođenog brata?
http://www.ewb.rs/members.aspxŠto mislite o dotičnom Dejanu Miletiću koji stalno lupeta po režimskim medijima naročito na Pinku i Hepiju i brani Vučića bukvalno kao svog rođenog brata?
Ali Miletić stalno tvrdi da Srbija nikad neće priznati nezavisnost Kosova, često se i naljuti pa viče kada se o tome priča.http://www.ewb.rs/members.aspx
"Prof. Dr. Dejan S. Miletić is a university professor, President of the Center for Globalization Studies (CGS), Belgrade, Serbia, and President of the new citizen initiative, Serbian Patriots for Atlantic Serbia (SPAS). He is Co-Founder and Member of International Counter-Terrorism Academic Community (ICTAC) founded in Athens in 2004, and International Negotiation Teaching and Research Association (INTRA) founded in Athens 2013. He is vice president and co-founding member of the e-Learning Elite Club. Also, he is Professor on the MA studies at the Philology Faculty, Belgrade University."
Zapadnjački agent, koji pomaže Vučićiju u predaji Kosova Šiptarima, kao i svi njemu slični.
Ali Miletić stalno tvrdi da Srbija nikad neće priznati nezavisnost Kosova, često se i naljuti pa viče kada se o tome priča.
Misliš... Vučić nikada neće priznati da je priznao Kosovo?
I ne traži se formalno priznanje, već da se dopusti učlanjenje u UN i da se garantuje teritorijalni integritet nezavisnog Kosova (što je još grdje od priznanja).
Takvih je puno na medijima svi u nekim nevladinim agencijama koje narod placa.
Nije ga uvela, jer su Rusi stavili veto (mislim i Kina).Teško će to da bidne.
Kada USA kad je bila najjača nije ga uvela u UN znači da joj to i nije cilj.
Naročito sada, kada je Vučić ukinuo sve srpske institucije na severu Kosova, naterao Srbe da izadju na Šiptarske izbore i prepustio sever Kosova specijalcima (čitaj: teroristima) ROSU.Ostaju ovi nesretnici iz EU koji će morati polako da kupe prnje sa KiM, zajedno sa Šiptarijom.
Za početak bezvizni režim, nešto kao kad je Arsenije Čarnojević poveo Srblje u Ugarsku, nakon što su se Car i Sultan izmirili pa Sultan rekao ove svoje što su mi buni napravili možeš slobodno kod sebe primiti.
Izgleda da sam ja zbog njega dobila otkaz, radila sam tamo.Deo prve postave Pinka i Hepija zajedno sa Ljubanom i Bokanom. Mada za razliku od ove dvojice koji pričaju staloženo Deki je veoma žustriji i čini mi se sve deblji.
Contra bot, kome nije jasno, JA sam bot I cekam kanterasa.Miletic je i ovom prilikom pokusao da otalja botovsku duznost...ali ga je Kalajzic izmasakrirao.
Koga ne mrzi neka odgleda na preskok samo segmente u kojima Kalajzic govori (da je vise takvih ljudi ne bismo bili u sadasnjoj situaciji)