Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Dobro, do petka.Vozdra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi2:Cekaj RUJEVITU -gde je Milojevic pisao tih 17 sanduka? U Becu, Berlinu,Vatikanu? Sto mi stalno upiremo prste u nekog drugog? Ko je sklonio te njegove sanduke? Vatikan? Mi moramo jednom da pljunemo sami sebi u lice ! Dok to ne uradimo, nista od nas. Nije Vatikan sklonio te njegove sanduke, ne nego Milutinovi lakeji iz nekih razloga.Uvek nam je kriv neko drugi, kada cemo mi jednom biti krivi za svoju sudbinu?
Bi2:Ne mogu da spavam, boli me glava.
RUJEVIT-u: za neki lobi, mi bismo morali biti složni ! Kao što su upravo ti narodi koje si spomenuo, a mi to nismo. Čovek poželi da ode na Mesec, i onda se baci na učenje i raznorazne treninge dok ne dodje na Mesec! A,mi? Pogledaj, preplakala sam juče ceo dan: u centru grada na jednom mestu crveni balončići i radost, sto metara dalje sahrana i plač! Ima li toga još negde, osim ovde kod nas?
Sve što više razmišljam na tu temu jedinstva, sve više verujem da kod nas postoji neka greška u genetici, u nekom "cod"-u da to svi znaju osim nas i da se zbog toga tako ponašaju sa nama. Kao sa budalama, koje se ne mogu otrezniti.

Angelico_Payne:Samo pokazuju sta su i ko su.
Mozes da se pretvaras, al ne celoga zivota....![]()
Rujevit:Slazem se sa tobom 100%!
Stvarni to sto sam video na TV-u kada su oni(valjda Otporasi), mahali sa onim ZUTIM balonima i kojekavim bojama navodnog ''proleca''.Nisu imali ni malo kulture, jeste da nas je Slobodan zavio sve u crno u poslednjih deset godina XX veka, ali dajte bar da ispostujemo neka osnovna ljudska nacela, neke kriterijume zdravog razuma.Pa da je ne znam ko umro, nije bilo potrebe ponasati si onako ''evropski''.Nije mi jasno sta su time postigli?Je li Srbiji porastao ugleda time u svetu?Naravno da nije.
Ej bre zbog tog Slobe ceo se Zapad tresao, na svim svetskim TV stanicima vec nedelju dana udarna vest smrt Slobodana Milosevica!pa ako su oni mogli da Ga ispostuju, mogli smo valjda i mi.Ali ne, prozapadno orijentisani ljudi, sa ''demokratskim'' misljenjem i pogledom na svet, to nisu mogli da izdrze.I sta sad, svet nas opet gleda kao divljake, budale, stoku, kao ljude koji ce sve prodati samo da budu na polozaju i da budu ''veci katolici od pape''.

Bi2:Znate otkud je ovo klizište odjednom? Hoće zemlja da izbaci Slobu napolje. Možda je i bolje da ga Marija "nosi" što pre.