Kuda ovo ide i zasto je dotle doslo ? Ljudima se pridaju negativne osobine a Lesi je dobar. Nemam da dam detetu što prosi u autobusu jer moram Lesiju da jupim granule sa aromom govedine. Zasto se ljudi u Srbiji gladnih, sakatih i bolesnih brinu za prava jebenoG Lesija koji zivi u boljim i humanijim uslovima nego dete ili starac na selu ? Pre neki dan pricam kolegi kako me kad sam bio šesti osnovne ujeo rotvajler. Stade neizhebana milfara koja ***** nije videla 30 godina u odbranu kera. Kaze kako me pas ne bi napao da ga ja nisam provocirao i dirao prvi. Kako su psi bolji nego ljudi. Kako sam ja kriv jer mora da sam ga isprovocirao jer sam bio mnogo mali. Znaci doslo je do toga da se divlji pas opravdava i stavlja iznad deteta od 12 godina. Doslo je do toga da meni kerovi lutalice ispred zgrade hraju komsilukom, pravw čopore, i napadaju ljude zati sto šinteri ne smeju da ih odvedu jer po novom zakonu o pravima zivotinja pas ne sme biti u lancu duzw od dva sata jer je to onda tortura. Znate ko jos isto ne sme biti vezan duze od 2 sata ? Dementni ili senilni pacijent u bolnici. Znaci covek = zivotinja. Jao sta se sve nakotilo. "Da se pokupe, da se oderu, kinezi da prerade kozu, i da se otkacimo vise od njih." ALI NE OD KEROVA, NEGO OD MORALNIH OSVETNIKA I RATNIKA DRUSTVENE PRAVDE !