Definitivno Rusija se priprema za rat!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Danas gledam na Direct TV da se duz cele teritorije Rusjije odrzavaju kampovi za mlade gde se oni uce svim vrstama borbenih vestina: od rukovanja najsavremenijim oruzjem do borilackih vestina i prezivljavanja u najtezim uslovima...

Casove drze najbolje vojne staresine.

To moze da znaci samo jedno: Rusija se sprema za veliki rat!

Bravo Putine!

Danas gledam na Direct TV da se duz cele teritorije Rusjije odrzavaju kampovi za mlade gde se oni uce svim vrstama borbenih vestina: od rukovanja najsavremenijim oruzjem do borilackih vestina i prezivljavanja u najtezim uslovima...

Bravo Putine!

Mda, a Amerikanci, Britanci, Francuzi i ostali istrebitelji naroda i zivotinja poslednjih 50 godina iskljucivo sade cvece. :roll:

Putin je jasno i glasno rekao: Rusija ce se braniti, i Rusija je spremna za rat. Zna se jako dobro ko je na cijim granicama. Prema tome...

Prema tome je na NAMA da gledamo gde cemo i sta cemo kad karambol pocne, jer imamo vec iskustvo iz 3 sukoba (WW1, WW2, raspad SFRJ). Ako opet dozvolimo da nas neko iznenadi i potamani, onda stvarno i zasluzujemo da nas nema - ukljucujuci i mene.

Evo Vucic hoce da uvede ponovo obavezni vojni rok - nema profesionalnih vojnika. Misli idiot da ce ljudi da mu se stave pod komandu - on izgleda redovno jede bunike. Da se razumemo, ni prethodnici mu nisu bili nesto bolji, ali vreme cini da ljudi shvate i uvide s kim imaju posla.

Znaci da smo pametni i mi bi se spremali za rat koji sledi - to je moja poruka.

Bravo Putine!

Нема линк за тему, плус је тема небулоза.
Молим шест месеци бана за постављача.

QrzzFtL.jpg

Mda, a Amerikanci, Britanci, Francuzi i ostali istrebitelji naroda i zivotinja poslednjih 50 godina iskljucivo sade cvece. :roll:

Putin je jasno i glasno rekao: Rusija ce se braniti, i Rusija je spremna za rat. Zna se jako dobro ko je na cijim granicama. Prema tome...

Prema tome je na NAMA da gledamo gde cemo i sta cemo kad karambol pocne, jer imamo vec iskustvo iz 3 sukoba (WW1, WW2, raspad SFRJ). Ako opet dozvolimo da nas neko iznenadi i potamani, onda stvarno i zasluzujemo da nas nema - ukljucujuci i mene.

Evo Vucic hoce da uvede ponovo obavezni vojni rok - nema profesionalnih vojnika. Misli idiot da ce ljudi da mu se stave pod komandu - on izgleda redovno jede bunike. Da se razumemo, ni prethodnici mu nisu bili nesto bolji, ali vreme cini da ljudi shvate i uvide s kim imaju posla.

Znaci da smo pametni i mi bi se spremali za rat koji sledi - to je moja poruka.

Ali da bi se odbranila mora i napasti. Najbolja odbrana je dobar napad.
Mada koliko god da ima zlih ljudi na trulom Zapadu, mislim da nece smeti da diraju Medveda dok se priprema. Ima na Zapadu ljudi koji nisu zli, zreo i dobar Zapad, i nadam se da ce oni uzeti prevagu.

A sto se tice nas, dok ne nadjemo nekog poput Putina da nas predstavlja i vodi, bicemo ono sto smo i danas. Mozda i bolje tako.

Poslednja izmena:
Rusija se za razliku od nas ne stidi sebe; njihova deca nose ruske oznake na uniformama. :ok:

Srbija se užasno stidi sama sebe. Deca u ovom kampu - https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...oruzani-do-zuba-na-obuci-prezivljavanja-video - na kapama i rukavima nosila su odvratne oznake nekakve Vojske Jugoslavije. To je trebalo bačiti u kantu, gde je mesto i Jugoslaviji. I neko je ovim gnjidama od "instruktora" trebalo da objasni da se francuska kapa (beretka) ne nosi kao tanjir na glavi i da se oznaka (srpska, a ne jugoslovensko govance) nosi iznad levog oka a ne iznad uha. :bljak:

Bravo Putine!

.............. .....

Rusi 1999. NATO paktu: "Pa nemojte da ih bombardujete?!... Pa što ih bombardujete?!... Pa to nije lepo!... Pa to nije u redu!... Sram vas bilo!..." Tako je mogla da nas "brani" i baba sera.

Kinezi 1999. godine: pala bomba na kinesku ambasadu u Beogradu i Kinezi ućutali , odnosno dobili po ušima.

Pametnom dosta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back