Definicije sponzorusa

Uopste ne osudjujem devojke,koje su lepe,lepo gradjene,i sto te svoje atribute,razmenjuju sa muskarcima za novac. Danas se sve prodaje,i sve kupuje. Svako prodaje ono sto ima za prodaju.Naravno
onaj ko ima novac,kupuje ono sto najvise voli. Zbog cega bi trebalo osudjivati lepu devojku,koja dobija od muskarca,ono sto ona pozeli,darujuci njemu,svoju socnu "smokvicu", koju on voli i zeli.
Ljudi su skloni,da jednu takvu transakciju,osudjuju,ne ulazeci dublje u sustinu stvari. Mi,u nasem drustvenom sistemu,danas imamo na stotine, pa i na hiljade kvazi "intelektualaca",koji svoje kvazi
sposobnosti,koje su stekli na kvazi fakultetima (necu da ih nabrajam) prodaju za velike pare.Postoji ogroman broj ljudi,u ovoj zemlji,koji imaju enormno velike mesecne prihode,a da osim "zasluge" sto
pripadaju odredjenoj politickoj partiji,nemaju nikakvih drugih kvaliteta.Imamo "priznate strucnjake",koji preko raznih mutnih kanala,prodaju neke "projekte",i to za velike pare. Najcesce,ti "projekti" zavrse
u nekoj fijoci...za sva vremena,i neprocitani. Pa pitam ja vas,i sve nas. Zar devojka,koja "podari" muskarcu,jednu stvarnu,jednu zaista divnu stvar,svoju STVARNU FIZICKU LJUBAV,zar nije zaista ucinila
jedan posteni dil. U poredjenju sa pokvarenjacima,koji primaju plate ,na tri,cetiri i pet mesta (to je danas "normalno") ove devojke,meni su u odnosu na takve slucajeve - prave svetice.!!!

Poslednja izmena:
Gadim se i ja na te kako ih ti nazva sponzoruse, ali mi se cini da nijedna djevojka ne moze da bude dovoljno dobra za tebe.
Gledam i neke tvoje druge teme i cini mi se da bi najbolje bilo da nadjes neku casnu sestru ili neku zenu koja nema nikakvog seksualnog iskustva, ali vjeruj mi, to postoji jos samo u vrticu.
Popusti malo sa tim tvojim zahtjevima i zagrebi ispod povrsine, mozda ispod diskretnog dekoltea postoji veliko srce koje ce da te osvoji, oladi malo sa tim duhovnim dogmama i zivot ce ti biti mnogo laksi.

А што сте наврзли на спонзоруше оне су само ту да задовоље тражњу која постоји на тржишту :think: што наш народ каже свака крпа нађе закрпу - да нема спонзора не би ни њих било ;) Више ми делује да је проблем што су за већину кисело грожђе ;) Није да их браним нити нешто претерано ценим, ал оне су једноставно одлучиле да изаберу лакши пут у друштву у којем се највише цени новац, на жалост.

Uopste ne osudjujem devojke,koje su lepe,lepo gradjene,i sto te svoje atribute,razmenjuju sa muskarcima za novac. Danas se sve prodaje,i sve kupuje. Svako prodaje ono sto ima za prodaju.Naravno
onaj ko ima novac,kupuje ono sto najvise voli. Zbog cega bi trebalo osudjivati lepu devojku,koja dobija od muskarca,ono sto ona pozeli,darujuci njemu,svoju socnu "smokvicu", koju on voli i zeli.
Ljudi su skloni,da jednu takvu transakciju,osudjuju,ne ulazeci dublje u sustinu stvari. Mi,u nasem drustvenom sistemu,danas imamo na stotine, pa i na hiljade kvazi "intelektualaca",koji svoje kvazi
sposobnosti,koje su stekli na kvazi fakultetima (necu da ih nabrajam) prodaju za velike pare.Postoji ogroman broj ljudi,u ovoj zemlji,koji imaju enormno velike mesecne prihode,a da osim "zasluge" sto
pripadaju odredjenoj politickoj partiji,nemaju nikakvih drugih kvaliteta.Imamo "priznate strucnjake",koji preko raznih mutnih kanala,prodaju neke "projekte",i to za velike pare. Najcesce,ti "projekti" zavrse
u nekoj fijoci...za sva vremena,i neprocitani. Pa pitam ja vas,i sve nas. Zar devojka,koja "podari" muskarcu,jednu stvarnu,jednu zaista divnu stvar,svoju STVARNU FIZICKU LJUBAV,zar nije zaista ucinila
jedan posteni dil. U poredjenju sa pokvarenjacima,koji primaju plate ,na tri,cetiri i pet mesta (to je danas "normalno") ove devojke,meni su u odnosu na takve slucajeve - prave svetice.!!!

Sponzoruša može biti privremeno, ne može biti sponzoruša sa 50 godina nikako. Ne kažem da ne može biti zgodna i s 50 godina, sisata, guzata i sve to ali s toliko godina više ne može upecati mnogo mušterija. Prvo što je istrošena, isfurana, drugo što ima mnogo mlađih cura koje su neistrošene i zežljne avanture. Tako da ona sa 50 godina više ne može da živi od toga što je sponzoruša već mora da si nađe nekog s kime će se skrasiti. Tako da biti sponzoruša možeš biti privremeno dok se ne središ.

Postoji razlika između drolje i sponzoruše, ja vidim da većina muškaraca mrzi drolju a ne spozorušu...

Gadim se i ja na te kako ih ti nazva sponzoruse, ali mi se cini da nijedna djevojka ne moze da bude dovoljno dobra za tebe.
Gledam i neke tvoje druge teme i cini mi se da bi najbolje bilo da nadjes neku casnu sestru ili neku zenu koja nema nikakvog seksualnog iskustva, ali vjeruj mi, to postoji jos samo u vrticu.
Popusti malo sa tim tvojim zahtjevima i zagrebi ispod povrsine, mozda ispod diskretnog dekoltea postoji veliko srce koje ce da te osvoji, oladi malo sa tim duhovnim dogmama i zivot ce ti biti mnogo laksi.

Još ne može da shvati da je ovo 21. vijek i da je seks i više nego učestal u našem društvu. Teško ćeš danas naći djevicu iznad 25 godina, svaka je bar jednom okusila to. Davno su prošla vremena kada je crkva potiskala želju za seksom kod ljudi i kada je to bio grijeh, samo šteta što se neki po pitanju toga nisu uopšte ni najmanje pomakli...

Poslednja izmena:
Da li je to prolazni period?
tj. nesto kao pubertet.. ni te spozoruse nmg biti vecito lepe i zgodne i onda im cena pada.
Na pr znam jednu dorcolsku cicu.. dok je jos bila full riba zaljubila se u naj druga koji nije budza, prosek je. Eno imaju 3 dece, ona se deformisala naravno.. Sledece god puni 30, dakle nije matora bila pa da kazemo iz ocaja..

Dakle dal je to prolazni period ili..

Sponzorusa je ona devojka koja za primaran cilj ima materijalnu korist i bogatstvo partnera, dakle kojoj je sve ostalo sekundarno i manje bitno. Takve devojke uvek prvo procenjuju necije bogatstvo samo sto su svesne da ne moze bas svaka da nadje milionera pa se neke zadovoljavaju i sa skromnije imucnim momcima. Naravno tu ima vise tipova, od onih koje su izuzetno lepe i prakticno mogu bez problema da nadju sta zele, manifestno to traze, izlaze na takva mesta gde mogu sresti potencijalni objekat . Postoje one druge koje imaju umerenije zahteve, obicno i skromnije izgledaju pa cesto se krecu u normalnijem drustvu ali latentno uvek gledaju ko je kakva prilika i za takve gledaju kao spontano da se zakace.

Poslednja izmena:

Sve je to ok i nista vecini to ne smeta ali mozda ono sto smeta obicnim ljudima je licemerje i laz a to je kada takav tip veze se predstavi kao velika ljubav, te price o sponzoru kako je on duhovit, ovakav, onakav i da pare nemaju uticaj . Dakle kada krene apologetsko licemerje. Objektivno svako treba da bira spram svojih kriterijuma i ukoliko je devojci na prvom mestu materijalni interes, ona treba to i da trazi. Ko smo mi da se mesamo u neciji izbor.
Nisu bas svetice u odnosu na nabrojane jer nabrojani po meni samo gledaju da se u poslovnom svetu snadju i sto veci benefit imaju kao i one same. Ukoliko je to legalno, zasto da ne, ko bi to odbio? Svaki covek gleda da se u bilo kom poslu snadje i izvuce sto vecu korist . U poslu nikada nije bilo ljubavi vec interes.

Sve je to ok i nista vecini to ne smeta ali mozda ono sto smeta obicnim ljudima je licemerje i laz a to je kada takav tip veze se predstavi kao velika ljubav, te price o sponzoru kako je on duhovit, ovakav, onakav i da pare nemaju uticaj . Dakle kada krene apologetsko licemerje. Objektivno svako treba da bira spram svojih kriterijuma i ukoliko je devojci na prvom mestu materijalni interes, ona treba to i da trazi. Ko smo mi da se mesamo u neciji izbor.
Nisu bas svetice u odnosu na nabrojane jer nabrojani po meni samo gledaju da se u poslovnom svetu snadju i sto veci benefit imaju kao i one same. Ukoliko je to legalno, zasto da ne, ko bi to odbio? Svaki covek gleda da se u bilo kom poslu snadje i izvuce sto vecu korist . U poslu nikada nije bilo ljubavi vec interes.

Pa valjda znas kaki su ljudi , od svega prave scene . A i kakav bi to zivot sponzoruse bio kad bi sve bilo tako hladno i proracunato i jos otvoreno iskoristavanje . Mislim kako bi se ona osecala i kako bi se onaj drugi osecao ? U ljudskoj je prirodi toplina , pa makar i lazna i povrsna i umisljena u krajnju ruku . Zato ja klasicnu sponzorusu smatram kao dusevnu bolest ! Bas zbog ovoga o cemu pricamo .
Al ebem li ga tu pametnog leka nema protiv sponzoraja , tako nam je drustvo , nemaju ljudi dovoljno prostora da zaradjuju i to jos na neki "njihov nacin" . Sve je nekako previse nategnuto . I onda logicno da ce mnoge devojke , vec kad to okolina ne osudjuje , naprotiv podstice , izabrati da budu paraziti ceo zivot i imati sve privilegije bez da okuse sta je posteno zaraditi pare .

Da li je to prolazni period?
tj. nesto kao pubertet.. ni te spozoruse nmg biti vecito lepe i zgodne i onda im cena pada.
Na pr znam jednu dorcolsku cicu.. dok je jos bila full riba zaljubila se u naj druga koji nije budza, prosek je. Eno imaju 3 dece, ona se deformisala naravno.. Sledece god puni 30, dakle nije matora bila pa da kazemo iz ocaja..

Dakle dal je to prolazni period ili..

Prolazni. Može ona i kao stara koka da izgleda jebozovno ali što stari time dolazi još više mladih cura koje su želje avanture. Da budem precizniji, raste konkurencija koja je može vrlo lako zamjeniti. Uvijek je mlađe bilo slađe. ;)

Slazem se da novac igra veliku ulogu kod svih,
jer je jednostavno vazan.

Ali nisu sve sponzoruse i sponzori.

Sponzorusama je lova jedini parametar.....

Tacno je da nisu sve ali treba reci i to, da bi neka devojka bila sponzorusa ili prostitutka vise klase, ne ulicarka ona mora da ispunjava visoke standarde u pogledu izgleda . Takve standarde mali broj moze da ispuni svega nekoliko procenata. Posle njih dolaze devojke umereno lepe i zgodne koje ne mogu doci do takvih sponzora niti klijentele kao ova top klasa ali mogu doci do umerenije bogatih i umerenije zaradjivati. Uostalom svi ti konkursi za misice, manekenke, modele, promoterke i sluze da se razdvoji zito od kukolja. Vecina devojaka dakle iz objektivnih razloga, limitiranosti izgledom ne moze da bude u svetu sponzorusa. Pre nekoliko godina poznavao sam jednu devojku koja je iz Bg i redovno se zabavlja sa fudbalerima i poznatim biznismenima, kretala se u tim krugovima. Devojka je izgledala fenomenalno ali je i pored toga konkurencija cinila svoje, pa su je bogati sponzori ostavljali i nalazili mladje, tu neka devojka prosecnog ili blago iznad prosecnog izgleda nema sta da trazi, da ne pricamo o ostalim, niko ih nece ni pogledati. Evo jedan danasnji tekst o tome

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Epidemija-prostitucije-u-Novom-Sadu.html

Back