Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Nema definicije. Niente.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je neophodno za normalan zivot.
Nije nikakav luksus.
Sem toga, ako i sama to imas , onda se takav kriterijum podrazumeva.
Uopste ne osudjujem devojke,koje su lepe,lepo gradjene,i sto te svoje atribute,razmenjuju sa muskarcima za novac. Danas se sve prodaje,i sve kupuje. Svako prodaje ono sto ima za prodaju.Naravno
onaj ko ima novac,kupuje ono sto najvise voli. Zbog cega bi trebalo osudjivati lepu devojku,koja dobija od muskarca,ono sto ona pozeli,darujuci njemu,svoju socnu "smokvicu", koju on voli i zeli.
Ljudi su skloni,da jednu takvu transakciju,osudjuju,ne ulazeci dublje u sustinu stvari. Mi,u nasem drustvenom sistemu,danas imamo na stotine, pa i na hiljade kvazi "intelektualaca",koji svoje kvazi
sposobnosti,koje su stekli na kvazi fakultetima (necu da ih nabrajam) prodaju za velike pare.Postoji ogroman broj ljudi,u ovoj zemlji,koji imaju enormno velike mesecne prihode,a da osim "zasluge" sto
pripadaju odredjenoj politickoj partiji,nemaju nikakvih drugih kvaliteta.Imamo "priznate strucnjake",koji preko raznih mutnih kanala,prodaju neke "projekte",i to za velike pare. Najcesce,ti "projekti" zavrse
u nekoj fijoci...za sva vremena,i neprocitani. Pa pitam ja vas,i sve nas. Zar devojka,koja "podari" muskarcu,jednu stvarnu,jednu zaista divnu stvar,svoju STVARNU FIZICKU LJUBAV,zar nije zaista ucinila
jedan posteni dil. U poredjenju sa pokvarenjacima,koji primaju plate ,na tri,cetiri i pet mesta (to je danas "normalno") ove devojke,meni su u odnosu na takve slucajeve - prave svetice.!!!
Gadim se i ja na te kako ih ti nazva sponzoruse, ali mi se cini da nijedna djevojka ne moze da bude dovoljno dobra za tebe.
Gledam i neke tvoje druge teme i cini mi se da bi najbolje bilo da nadjes neku casnu sestru ili neku zenu koja nema nikakvog seksualnog iskustva, ali vjeruj mi, to postoji jos samo u vrticu.
Popusti malo sa tim tvojim zahtjevima i zagrebi ispod povrsine, mozda ispod diskretnog dekoltea postoji veliko srce koje ce da te osvoji, oladi malo sa tim duhovnim dogmama i zivot ce ti biti mnogo laksi.
Postoje Albanke iz Albanije . Što su sa višljeg brda to im je cijena manja
a peru sto para nogu na sat .![]()
Uopste ne osudjujem devojke,koje su lepe,lepo gradjene,i sto te svoje atribute,razmenjuju sa muskarcima za novac. Danas se sve prodaje,i sve kupuje. Svako prodaje ono sto ima za prodaju.Naravno
onaj ko ima novac,kupuje ono sto najvise voli. Zbog cega bi trebalo osudjivati lepu devojku,koja dobija od muskarca,ono sto ona pozeli,darujuci njemu,svoju socnu "smokvicu", koju on voli i zeli.
Ljudi su skloni,da jednu takvu transakciju,osudjuju,ne ulazeci dublje u sustinu stvari. Mi,u nasem drustvenom sistemu,danas imamo na stotine, pa i na hiljade kvazi "intelektualaca",koji svoje kvazi
sposobnosti,koje su stekli na kvazi fakultetima (necu da ih nabrajam) prodaju za velike pare.Postoji ogroman broj ljudi,u ovoj zemlji,koji imaju enormno velike mesecne prihode,a da osim "zasluge" sto
pripadaju odredjenoj politickoj partiji,nemaju nikakvih drugih kvaliteta.Imamo "priznate strucnjake",koji preko raznih mutnih kanala,prodaju neke "projekte",i to za velike pare. Najcesce,ti "projekti" zavrse
u nekoj fijoci...za sva vremena,i neprocitani. Pa pitam ja vas,i sve nas. Zar devojka,koja "podari" muskarcu,jednu stvarnu,jednu zaista divnu stvar,svoju STVARNU FIZICKU LJUBAV,zar nije zaista ucinila
jedan posteni dil. U poredjenju sa pokvarenjacima,koji primaju plate ,na tri,cetiri i pet mesta (to je danas "normalno") ove devojke,meni su u odnosu na takve slucajeve - prave svetice.!!!
Sve je to ok i nista vecini to ne smeta ali mozda ono sto smeta obicnim ljudima je licemerje i laz a to je kada takav tip veze se predstavi kao velika ljubav, te price o sponzoru kako je on duhovit, ovakav, onakav i da pare nemaju uticaj . Dakle kada krene apologetsko licemerje. Objektivno svako treba da bira spram svojih kriterijuma i ukoliko je devojci na prvom mestu materijalni interes, ona treba to i da trazi. Ko smo mi da se mesamo u neciji izbor.
Nisu bas svetice u odnosu na nabrojane jer nabrojani po meni samo gledaju da se u poslovnom svetu snadju i sto veci benefit imaju kao i one same. Ukoliko je to legalno, zasto da ne, ko bi to odbio? Svaki covek gleda da se u bilo kom poslu snadje i izvuce sto vecu korist . U poslu nikada nije bilo ljubavi vec interes.
Da li je to prolazni period?
tj. nesto kao pubertet.. ni te spozoruse nmg biti vecito lepe i zgodne i onda im cena pada.
Na pr znam jednu dorcolsku cicu.. dok je jos bila full riba zaljubila se u naj druga koji nije budza, prosek je. Eno imaju 3 dece, ona se deformisala naravno.. Sledece god puni 30, dakle nije matora bila pa da kazemo iz ocaja..
Dakle dal je to prolazni period ili..
Prostitutka na neodredjeno.
Slazem se da novac igra veliku ulogu kod svih,
jer je jednostavno vazan.
Ali nisu sve sponzoruse i sponzori.
Sponzorusama je lova jedini parametar.....