Definicije sponzorusa

Muskarac koji devojku ne posmatra kao zivo bice, koje ima svoj bioritam..lose i dobre dane.. i koja ima pravo i da bude neraspolozena...
nije zaslusio normalnu devojku.
Takvom je onda jedina mogucnost da plati, pa da klati.

Neke devojke mogu da putuju i svasta nesto sebi da priuste..ili porodica da im priusti,ako su mlade.
I nemaju taj motiv da postanu sponyoruse..jer sve to dobijaju i na drugaciji nacin. :)
A neke bi ostale i bey tih putovanja i luksuza, sa nekim skromnijim zivotom ... ali zdrave individue, sa pravom da budu svoje.

Ako je motiv sto to mogu da proputuju.... a ne mogu same da plate, ili roditelji da im to priuste...
Onda su one osobe za nepostovanje.... jer idu linijom manjeg otpora...

A ko zeli, moze to i sam da postigne.. Mozda ne odmah, ali za 5/10 godina.

Dok su mlade, to moze da funkcionise tako.... Kad predju 35 .. ko ce jos da ih postuje sa takvom prosloscu?

Ni rodjeno dete ih nece postovati :(

Ako je motiv sto to mogu da proputuju.... a ne mogu same da plate, ili roditelji da im to priuste...

Dok su mlade, to moze da funkcionise tako.... Kad predju 35 .. ko ce jos da ih postuje sa takvom prosloscu?

To ce ili biti dete nekoga od sponzora, sto je malo verovatno jer ce se truditi svim silama da se to ne desi, ako ne one bar oni.
Kasnije, kada se sazna sta su radile imace jako mali izbor kondidata za udaju i nece moci da biraju vec ce biti birane od strane onih koje nisu zelele da pogledaju dok su bile mladje.

To ce ili biti dete nekoga od sponzora, sto je malo verovatno jer ce se truditi svim silama da se to ne desi, ako ne one bar oni.
Kasnije, kada se sazna sta su radile imace jako mali izbor kondidata za udaju i nece moci da biraju vec ce biti birane od strane onih koje nisu zelele da pogledaju dok su bile mladje.

Sto ja znam tih devojka, uglavnom su zavrsile kao single mom, s detetom nekog propalice..koji ni alimentaciju ne uplacuje :(

Dok bude sponzora, bit će i sponzoruša, bilo i bit će, nije samo karakteristika ovog vremena. Novac je uvijek bio privlačan i uvijek je bilo onih koji bi za njega i lagodan život sve uradili.
Neke se pogube u tom labirintu lažno uspjeha i moći i zaista propadnu, a neke si uvijek znaju ugoditi i postaviti stvari onako kako njima odgovara...nema tu pravila.
Ne vjerujem da ih kasnije savjest proganja...da su je ikada imale, ne bi ni krenule tim putem...ali svatko je kovač svoje sreće ili nesreće.

DEFINICIJA SPONZORUSE

SPONZORUSA JE ZENSKA OSOBA KOJA JE PROSTITUTKA SA JEDNOM DUGOTRAJNOM MUSTERIJOM SA SKUPIM AUTOM.

Prevedeno to ti je ona koja je sa nekim ne iz ljubavi vec zato sto taj neko ima dobar auto. Da, dobro ste procitali, ne ko ima para nego dobar auto! Jer dzaba ako imate milione ako na njihovo obavezno pitanje nakon par recenica prilikom upoznavanja "STA VOZIS", odgovoris "NEMAM AUTO" automatski je vise ni malo ne zanimate.

Obicno sponzoruse ne vole svoje musterije, zapravo vise ih mrze. One i ne mogu da vole jer one vole materjalne stvari. Dakle muskarci ne mrze sponzoruse zato sto one vole bogatstvo (skoro svi vole da imaju para) nego potsvesno znaju da takve ne mogu da vole i da se zaljube i da jedno sta vole kod njih a iuopsteno je njihov auto i novac.

I jos nesto jako bitno. Sponzoruse dolaze iz svih slojeva drustva i bilo kako da izgleda. Dakle sponzorusa moze biti obrazovana, doktor nauka, bez skole, jako nasminkana, ne nasminkana, skupo obucena, u dronjcima, sa sela, iz grada, bogata, siromasna, prelepog izgleda, rugoba... Dakle nema pravila, moze biti bilo ko.

Sponzoruse su vrlo veste glumice jer ona koja uspe da krije svoja oseanja i da odglumi srecnu, vesel, zadovoljnu, zaljubljenu zenu svojoj musteriji i to ne jednom ili na par sati kao sto to rade profesionalni glumci, vec to glumi danima i mesecima a po neke i godinama ako se udaju.

Ako Vi znate bolju definiciju slobodno napisite.

Evo ti bolja definicija:
1htket.jpg

Za ovako nesto mora se imati ogrona ljubav prema novcu,hrabrost da bi se prislo ovakvom krokodilu i mooda da celom svetu to priznas.Rispekt!

Muskarac koji devojku ne posmatra kao zivo bice, koje ima svoj bioritam..lose i dobre dane.. i koja ima pravo i da bude neraspolozena...
nije zaslusio normalnu devojku.
Takvom je onda jedina mogucnost da plati, pa da klati.

Neke devojke mogu da putuju i svasta nesto sebi da priuste..ili porodica da im priusti,ako su mlade.
I nemaju taj motiv da postanu sponyoruse..jer sve to dobijaju i na drugaciji nacin. :)
A neke bi ostale i bey tih putovanja i luksuza, sa nekim skromnijim zivotom ... ali zdrave individue, sa pravom da budu svoje.

Sad ozbiljno, sve češće devojke imaju te loše dane, sve nešto nadrkano, naelektrisano, obično bez nekog veeelikog razloga... Sve samo sikću, zvocaju... Zato i kažem da i nije toliko loše platiti, bar se smeje, ne zna ni ona čemu se smeje ali se smeje.

Danas skoro svi idu linijom manjeg otpora... To i jeste poenta, sve mora odmah, dok su mlade, hoće skupo, da kaže na fejs, instagram, da budu viđene, da luduju, idu na žurke.. Kada napune 30 ili 40 više neće biti zanimljive tim likovima pa im je kasno...

Takve kada pređu 35 neće ih niko ni primećivati a ne da ih poštuje... Uostalom takve niko nikad nije ni poštovao, tu se nikad nije ni radilo o poštovanju... A dete ako ima sreće taj lovator će mu davati lovu, ono će postati ovo što danas gledamo masovno, mentol ili glupača za volanom X6-ce ili A8-ce i tako..

Tuzan kraj...
Sada im je i teze da nadju ljubav, retko ko je spreman da vaspitava i izdrzava tudje dete.

Takve ljubav i ne traže, da traže ne bi ni živele tako ni došle u tu poziciju...

Evo ti bolja definicija:
1htket.jpg

Za ovako nesto mora se imati ogrona ljubav prema novcu,hrabrost da bi se prislo ovakvom krokodilu i mooda da celom svetu to priznas.Rispekt!

Sad sam malo guglala, i Snezana je izjavila da je njen brak poklekao u trenutku kada je ona imala zdravstvene probleme......
Nije obracala paznju na svog supruga, i on je onda nasao sve kod druge zene.....

Molim??? Da on ode kod druge, zato sto sam se ja razbolela i ne mogu da budem tu za njega kao ranije ??

Dno dna.

Sad sam malo guglala, i Snezana je izjavila da je njen brak poklekao u trenutku kada je ona imala zdravstvene probleme......
Nije obracala paznju na svog supruga, i on je onda nasao sve kod druge zene.....

Molim??? Da on ode kod druge, zato sto sam se ja razbolela i ne mogu da budem tu za njega kao ranije ??

Dno dna.

Ma i ta Snezana nije nista bolja.Sto,ona se udala za ovog snorkijevca jer je lep i mlad.Normalna zena bi se prepala od ovakvog prizora.
Nego tako to obicno bude.Oni sve bogatiji i "privlacniji" a one sve starije i dosadnije...i ruznije.Vremenom dodje nova,mladja,lepsa,zanimljivija i cas posla se tocak okrene.
A ova mala,verujem da je dozivljaj isti kao da ljubi kikiriki. :confused:

Po meni pojam sponzoruše najbolje oslikava bezperspektivnu ženu koja nema preduzetnički duh, često bez nekog ozbiljnog obrazovanja koja kao takva postaje to što jeste iz mešavine više pobuda od kojih su tri glavne:

- strah za sopstvenim životom koji se manifestuje kroz svesno prihvatanje činjenice da neće biti u stanju sama sebi da obezbedi materijalnu sigurnost

- lenjost koja se najviše ogleda kroz nedostatak volje za borbom da se stvori nešto svoje pa čak u nekim stadijumima i sopstvena ličnost jer baš iz te lenjosti ona je spremna da prihvati bilo koji aršin lepote ili ponašanja ili pravca razmišljanja, ukoliko bi joj to privuklo željenu osobu.

- razmaženost. O da, mnogi to potcenjuju ali jedan arhetip sponzoruše obavezno čine tatine devojčice koje su navikle da u životu sve dobijaju na tacni samo zato što im je od malena usadjen sindrom princeze koji kada dodje vreme odrastanja i kada shvate da bi trebalo da ga se reše, mnoge izaberu da se bore u suprotnom smeru i umesto da ulažu u sebe duhovno, karakterno one i dalje žele da im drugi poklone lizalicu i pomiluju ih po glavi. Drugi arhetip čine devojke koje nisu imale materijalno obezbeđen život u mladosti pa su posmatrajući sopstvenu porodicu odlučile da ljubav karakterišu kao bajku. i jedan i drugi arhetip ume sjajno da koristi pojam ljubav u svoju korist, kao i da procene ljude kod kojih taj pojam pije vodu. Inače drugi arhetip ima izraženiji strah za sopstvenim životom od razmaženosti koji je jači kod prvog arhetipa...

Teško je podvesti pojam sponzoruša pod samo jedan tip žene ali kada pođeš od osnovnih pobuda shvatiš da su to u suštini malodušne, razmažene i lenje osobe koje biraju da kroz život prođu blejeći posle očevog okrilja u okrilju nekog drugog muškarca.

Za takve mace imam samo da kažem da mi je žao...voleo bi da mogu da shvate da je samopoštovanje,, borba za sebe i rad na ličnosti zapravo recept za sigoran i zabavan život u mnogoj meri efikasniji od recepta koji su one izabrale, u suštini, da bi došle do istog cilja.
Postići nešto sam u životu je mnogo veći turn on za mozak nego da dobiješ to na tacni. Simple as that.

Inače takođe mislim da sponzoruše više padaju na komfor i hedonizam a manje na sam sjaj materijalnih stvari. (iako bi mnogi rekli da je to jedno te isto)

Postoji jedan pijanista..necu da imenujem.
On je u mladost bio ozenjen jednom predivnom celiskinjom, mozda najboljm na svetu.
Legenda je bila zena.
Otisao je s drugom kada je ona obolela od raka.
Nakon toga je i umrla.

On je ozenio tu neku Ruskinju, drugoklasnu pijaniskinju..... kretenusu tesku...

Uglavnom, karijera mu je bila sve bolje.. Mislim da je sada u sezdesetim, i nastupa sa svim najboljim svetskim orkestrima.

Nepravda :aha:

Tesko je takve likove postovati, i ne osecati odvratnost prema njima... iako su sjajni umetnici.

Nisam citao nista , no samo da kazem .
Dobar deo nema pojma sta je "prava" sponzorusa , da vas takva uhvati kojim slucajem , trcali bi u krug kao kuce oko svog repa .
Ovde se uglavnom navode , manje ili vise plitke devojke da ne kazem neki gori izraz ,
Ae ziveli

Nisam citao nista , no samo da kazem .
Dobar deo nema pojma sta je "prava" sponzorusa , da vas takva uhvati kojim slucajem , trcali bi u krug kao kuce oko svog repa .
Ovde se uglavnom navode , manje ili vise plitke devojke da ne kazem neki gori izraz ,
Ae ziveli

To je više pitanje dobre manipulacije i traženja adekvatnih glupih osoba koje to neće primetiti... I neka koja nije sponzoruša uhvatiće nekog glupaka i posrati mu se u život ako je on dovoljno glup...

Prosto, kakva god da je, može izvući pare i uvaliti se u dobro samo ako je tip glup, nema tu puno matematike.

Zato ja i razumem ljude koji imaju lovu i ne veruju u ljubav, ne traže devojke i znaju da ih sve jure zbog para, ove normalne do takvih tipova ne mogu ni doći, ne dolaze ni na ista mesta...

To je više pitanje dobre manipulacije i traženja adekvatnih glupih osoba koje to neće primetiti... I neka koja nije sponzoruša uhvatiće nekog glupaka i posrati mu se u život ako je on dovoljno glup...

Prosto, kakva god da je, može izvući pare i uvaliti se u dobro samo ako je tip glup, nema tu puno matematike.

Zato ja i razumem ljude koji imaju lovu i ne veruju u ljubav, ne traže devojke i znaju da ih sve jure zbog para, ove normalne do takvih tipova ne mogu ni doći, ne dolaze ni na ista mesta...

Komplikovana je to prica ;) Nagledao sam se bas opakih primera ...
Pazi imas ribu koja nece dve godine da dozvoli da joj platis pice , samo da se kasnije dobro uvali ...A sada ko ce od muskadije reci "joj ja sam nikakav , a vid nje , sta ce ona sa mnom " ...I kroz par dina ode cosak kuce ( i svega ostalog )
;) Odoh tebra

Nemaš ti takvu koja dve godine neće da joj platiš piće, veruj mi buraz :D

Ma dobro , mislio sam vise figurativno ...ali ako oseti dobar mamac tj. zavisi koliko ulog juri i sta joj je kranji cilj ... a muskaraca je malo koji ce izreci ono sto sam u predhodnom postu napisao i prekinuti tako nesto ...Fora je da su to obrazovane lepe devojke , a ne ove koje na prvu izvalis da je ljakse , ta i nema mozda da fura pricu na duze staze , vec se provali na brzaka ;)

Back