Дефиниција имунитета стада више нема научну основу

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.393
СЗО је променила своју дефиницију имунитета стада у октобру 2020, вероватно у ишчекивању глобалне кампање масовне вакцинације. Да поновимо, у прошлости, имунитет стада значио је када је довољно људи стекло имунитет на заразну болест, тако да се болест више није могла навелико ширити у заједници.

Пре него што је наука увела вакцинацију, имунитет стада је постигнут излагањем и опоравком од нормалног излагања заразној болести. Захваљујући Archive’s Wayback Machine, пре октобра 2020., видимо да је дефиниција СЗО имунитета стада укључивала и имунитет на вакцину и „имунитет који је развијен кроз претходну инфекцију“.

Међутим, у октобру 2020. године, ажурирана дефиниција је потпуно укинула природни имунитет. Садашња дефиниција сада гласи:

„'Имунитет стада', познат и као 'имунитет популације', је концепт који се користи за вакцинацију, у којем популација може бити заштићена од одређеног вируса ако се достигне праг вакцинације."

Додајући увреду повреди, они такође прецизирају да се „имунитет стада постиже заштитом људи од вируса, а не излагањем њему“. Ово потпуно игнорише милијарде људи кроз историју који су природно заражени малим богињама, заушкама и другим заразним болестима, и који сада имају доживотни имунитет на те болести захваљујући својој природној инфекцији, за разлику од вакцина које јењавају и којима је потребно редовно појачивачи.

Herd Immunity 1.png

Бесмислено је веровати фармацији да им је стало до здравља а не профита.
Када би им здравље било у првом плану, брзо би остали без посла!
Чињенице говоре да им је профит на првом месту а брига о здрављу чист маркетинг.

Бесмислено је веровати фармацији да им је стало до здравља а не профита.
Када би им здравље било у првом плану, брзо би остали без посла!
Чињенице говоре да им је профит на првом месту а брига о здрављу чист маркетинг.
Da. Samo sto narod ceka da im to kazu u Dnevniku pa ce poverovati.

Na zapadu za lekove kažu "droga". Nije bez razloga. Imaju oni i druge reči, kao što je medikacija, ili "remedy" što je ustvari reč za lek.
Ointment je do sad bio najbolja stvar. Imaš ointment (biljke sa brda i planina u tubici) i to je 100% pobeda protiv bilo čega.
Pored toga mi je naparavanje jedino još stvar koja leči i nema kontraindikacije.Čaj, obloga.
Ovo ostalo što time ne može da se pobedi je... ionako nepobedivo, pitanje je samo koliko možeš da platiš dok te više nema i nikog nije briga.

Ointment je do sad bio najbolja stvar. Imaš ointment (biljke sa brda i planina u tubici) i to je 100% pobeda protiv bilo čega.
Pored toga mi je naparavanje jedino još stvar koja leči i nema kontraindikacije.Čaj, obloga.
Ovo ostalo što time ne može da se pobedi je... ionako nepobedivo, pitanje je samo koliko možeš da platiš dok te više nema i nikog nije briga.
da, ointment su kreme koje se mažu na kožu.

Na zapadu za lekove kažu "droga". Nije bez razloga. Imaju oni i druge reči, kao što je medikacija, ili "remedy" što je ustvari reč za lek.
Логично да је дрога јер само зависност гарантује профит. Треба узети у обзир како су галенски лекови потиснули традиционалне, природне лекове. Ротшилд је ушао у целу причу пре више од века по савету својих менаџера. Улаже новац у хемију а посебно у маркетинг. Оснива приватне колеџ на којима се школују нови лекари који ће пропагирати хемију а исмевати природу.
Рецимо, марихуана је међу првима платила цех. Проглашена је за тако штетну да је и забрањена.
Све што може умањити профит треба ибесмислити. Тренутно по том сценарију обесмишљавају Ивермектин. Потпуно негирају његову деценијски употребу и хорски понављају да је то лек искључиво за коње.
На жалост, ту мантру многи следе без профита, следе је јер им ограничен разум не дозвољава да од дрвета не виде шуму.

Šta da vam dalje pričam, imala sam upalu limfnog čvora na nezgodnom mestu i po intuiciji angažujem obloge kantariona i hajdučke trave naizmenično 5-6 dana. Meni je intuicija sve jer nemam trenutno zdravstveni karton, je l' te? :zcepanje:

7. dan nema traga, a sad je bezveze i degutantno, ali mislim i da znam u kom obliku je otrov izašao iz mog tela.
Prirodi verujem i obraćam joj se sa Vi, priroda me je spasila kad god je trebalo od malih nogu...
Kad mi treba lek, ne idem lekaru nego prirodi... i za sad dobro ubadam.

Šta da vam dalje pričam, imala sam upalu limfnog čvora na nezgodnom mestu i po intuiciji angažujem obloge kantariona i hajdučke trave naizmenično 5-6 dana. Meni je intuicija sve jer nemam trenutno zdravstveni karton, je l' te? :zcepanje:

7. dan nema traga, a sad je bezveze i degutantno, ali mislim i da znam u kom obliku je otrov izašao iz mog tela.
Prirodi verujem i obraćam joj se sa Vi, priroda me je spasila kad god je trebalo od malih nogu...
Kad mi treba lek, ne idem lekaru nego prirodi... i za sad dobro ubadam.
amin.

Mito, pa i ovde se koristi izraz droga, mada ne tako često. Ali svi sm čuli za Lilly ili DM drogerije.
droga • ženski rod Osušeni delovi biljke ili lekovita tvar za spravljanje lekova. (fr.)
Lekarija, neprerađen lek; farbarska roba.

Back