deepthroat

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam da li moze tehnika naduvavanja da se primeni:

uzmes opustenu ki.u u usta i onda raste, raste i popunjava shupljinu...

--------

Ozbiljno: samo malo dignes glavu i opusteno.

Mada mi se cini da je bitnije da se ne tandrlja zubiTJima po rubu glavica, nego da li ce da ti sondira zdrelo. :)

MagicFinger:
Uhhhhh.. lepo..lepo :-D ;-)

:
srce.gif
meda.gif
kiss.gif
srculenca.gif
wub.gif

Vidim da je pojedinima žao što nemaju iskustvu u trpanju kite u usta, ali nikada nije kasno.
Duboko grlo se sigurno vežba za sve kite iznad 15cm. Ne mora ako ženska ima vilicu kao kamila. Prvo moraš da ga voliš, onda ćeš ga lakše i primiti i obrađivati. Ja lično volim da ga zavučem do jaja, ali mi je žao ponekad kada vidim da ova hoće dušu da ispusti i krenu joj suze. Probaj tehniku kao da hoćeš da podrigneš, valjda bi po logici stvari trebalo lakše da ga primiš. Ali to sve nemoj da radiš ako te to istinski ne pali, to se oseća, a onda i nije neki osećaj za filing. Normalno da to neće interesovati tipa koji je rešio samo da te kresne, popravi stanje svog ega, i zaboravi te ili ti se javi kad nema gde da ga šikne. Samo ti voli njega, a tip koji te voli će uživati dovoljno i bez tvog dubokog grla.

Snezna_kraljica:
E, upravo tako. Zamoli ga da miruje, pa ti sama idi sve dublje. Da, pomaže da bradu podigneš što više, time "izravnavaš" put od usne duplje pa kroz grlo i tamo dalje, pa je jednostavnije, može dublje da uđe. Treba pomerati jezik napred, da bi se napravio put, jer se sam jezik instinktivno povlači natrag, da ne bi došlo do gušenja.:-D
Ako zaista želiš toda uradiš, onda ćeš i uspeti. To kaže moje skromno iskustvo. Nisam se udubljivala u tehniku, niti iščitavala literaturu:p, niti razmišljam o tome, tako da ne znam ni da li je to to, tek - znam da dalje ne može da prođe, a i zadovoljni smo učinkom. :D
Ccccccccccccc,sta sve zna ova Snezna kraljica.......
ja bih tebe rado.........

Back