deepthroat

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
crazy bone:
Bobbo ja cu da ti dam jedan praktican savet: skini sa Kaze "botty talk #8", ta riba je objasnila neke stvari i postavila standarde u pusenju, reci su sufisne... 8-)

ma jok ja
ak nista uzivo onda necu ni tako......evo Kraljica zna isto tako lepo da objasni........:D

Snezna_kraljica:
E, upravo tako. Zamoli ga da miruje, pa ti sama idi sve dublje. Da, pomaže da bradu podigneš što više, time "izravnavaš" put od usne duplje pa kroz grlo i tamo dalje, pa je jednostavnije, može dublje da uđe. Treba pomerati jezik napred, da bi se napravio put, jer se sam jezik instinktivno povlači natrag, da ne bi došlo do gušenja.:-D
Ako zaista želiš toda uradiš, onda ćeš i uspeti. To kaže moje skromno iskustvo. Nisam se udubljivala u tehniku, niti iščitavala literaturu:p, niti razmišljam o tome, tako da ne znam ni da li je to to, tek - znam da dalje ne može da prođe, a i zadovoljni smo učinkom. :D
... pa, kada ISČAŠI VILICU, to ima da bude lep i STIMULATIVAN prizor !!! :lol:

bobba:
ajd da vidim kako mozete da pomognete
verujem da mnogim forumasicama je problem da ga prime duboko u grlo
evo meni
cim mi ga on gurne duboko ja imam nagon za povracanjem

kako da se to resi pozitivno i u musku korist
znam da ga oni vole da guraju dokle moze

znaci molim neko lepo upustvo kako da ide duboko u grlo...................pliz............;)

ps
molim vas lepo samo ozbiljne lekcje..........................zuri mi se..........:D
izvadi krajnike.

bobba:
ajd da vidim kako mozete da pomognete
verujem da mnogim forumasicama je problem da ga prime duboko u grlo
evo meni
cim mi ga on gurne duboko ja imam nagon za povracanjem

kako da se to resi pozitivno i u musku korist
znam da ga oni vole da guraju dokle moze

znaci molim neko lepo upustvo kako da ide duboko u grlo...................pliz............;)

ps
molim vas lepo samo ozbiljne lekcje..........................zuri mi se..........:D

A bre bobbbbo, cim zines ispadne ti neki qurac iz usta, pa nije ni cudo sto se patis.
8).

Spock:
da ponovimo lekciju, brada napred, jezik napolje, opustiti grlo, malo po malo, pa ce se izvesti....

hahahaha da znas bas da mi treba to lepo ponoviti
nije lako lepo pushiti cini mi se

jer zamisli sad da ga ogrebem zubima

lekcija je na mestu................hvala................:D

pa dobro ajd rinse well after............:wink:

Back