deep down & dirty stage RULES!!!!!!!

D

dj dee

Gost
To je bio dobar stage i sa zadovoljstvom sam pustao muziku i radio na tom stage-u.Samo kod nas u zemlji su ljudi ograniceni u muzickim pravcima.Zasto hip-hop kod nas ne uspeva toliko a napolju je prepopularan.Nesto je u nama a ne u muzici.Ljudi ovde ne znaju da prepoznaju kvalitet.Samo se slusa onaj narkomanski tuctuc techno i house i ostala sranja.Ja sam vise za drum'n bass i hip-hop a gde su jazz-eri koje postujem jako.Sve je to dobro samo nasi ljudi ne znaju sta je KVALITET.Ja licno mslim da nisu potrebni i progrsiv i main dj.Neka umesto progresiva bude neki stage za neku drugu muziku. dj dee vas pozdravlja malo razmislite o tome.Ja sam hip hoper ali sam svestran sto se tice kvaliteta i bio sam i na henriju i na prongu i na moloko i na stereo jel znam sta je KVALITET.

Gwydion:
Da, RAp je KVALITET! To je jos jedna od retkih muzika koja ima energiju i stav.

yugoslav:
A RAP je kvalitet????

Bez prozivanja, ozbiljno te pitam!!!

rap je umro' bratanche... ostali su samo otpaci, neki dmx-ovi, gej zijevi, zibiti... Shta reci kad je eminem sad najveci.
Pravog repa odavno nema...
Mozda jedi mind tricks... ali stara garda je svoje odradila vec.

Stara skola, nova skola ...
Nije umro rap dok ima NU METALA! Dakle kako rekoh, nu metal je jedino dobro sto je proizaslo iz metala i to je nesto sto ovde treba favorizovati. Kvalitet je bitan bajo ...

VisionOfDisorder:
Gwydion:

yugoslav:
A RAP je kvalitet????

rap je umro' bratanche... ostali su samo otpaci, neki dmx-ovi, gej zijevi, zibiti... Shta reci kad je eminem sad najveci.

Gwydion:
Nije umro rap dok ima NU METALA! Dakle kako rekoh, nu metal je jedino dobro sto je proizaslo iz metala i to je nesto sto ovde treba favorizovati. Kvalitet je bitan bajo ...

VisionOfDisorder:
Gwydion:

yugoslav:
A RAP je kvalitet????

A i nu-metal je zamro... Ne razumesh se ti bash toliko koliko prichash.

Nu-metal je zamro, posebno rapmetal... chak je i famozni freddy d zaje'bo da repuje na svom novom albumu... U kom vremenu ti zivish? Generalno, numetal koji je samo privremeno bio blago prihvacen u metal komuni sada je prezren, tako da tih bendova skoro i da nema... osim stare garde koja zvuchi sve jadnije (ko josh hoce josh jedan kuku-lele korn album?).
Check yourself.

Samo se ti nadaj. Nu metal zivi vecno ...

Gwydion:

VisionOfDisorder:
Gwydion:

yugoslav:
A RAP je kvalitet????

Odakle Rapu stav i energija kada je muzika,,,,,ma kako se to moze nazvati muzika uopste kada se tako lako pravi.
A koji to stav iznose raperi?Neki bunt?
Protiv cega?Zasto nema nijedne iskrene licne note u celoj rap muzici?
Lako je recitovati,treba znati i otpevati,a pogotovo odsvirati.
A kada se spominje frankenstajn zvani nu metal,onda je sve jasno gde idu mladje generacije.
U povrsnost,lakocu,muzika prestaje da bude ono sto je nekada bila,svima se dozvoljava da prave svakakve gluposti.
Sva sreca pa Heavy Metal i dalje zivi i dalje je identicno kvalitetan kao i pre 30 godina.

Back