Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Pa biće i Abarth, samo in colore gialo (žuto). I strašno otrovan sa 240 KS! :wink: Cenim da će naš drugar Ultra Zvuk da se zalepi baš za taj!HEMI 426:zar se nece zvati Grande Punto Abarth?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa biće i Abarth, samo in colore gialo (žuto). I strašno otrovan sa 240 KS! :wink: Cenim da će naš drugar Ultra Zvuk da se zalepi baš za taj!HEMI 426:zar se nece zvati Grande Punto Abarth?
Dddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...UltraZvuk:Jel ko onog Stila Abarth? Nežno i suptilno... prrr![]()
STIGAOHEMI 426:Bustura, jel ti stigao C6?
Ma ne moze da skonta kako se pravi konekcija za net u C6...intra:Ostao čovjek bez teksta![]()
Sve sto mogu reci:Moj san je ostvaren ponovo sam u necemu sto se zove pravi citroen.Dovla:Ma ne moze da skonta kako se pravi konekcija za net u C6...![]()
![]()
![]()
Evo ti na poklon i reli varijanta. Tog bi Hemi i ja najradije probali! Šta kažeš Hemi?UltraZvuk:Prednji deo Grande Punta meni neodoljivo lici na Maseratija...
To je već isprobano. Čekam ovu "macu"! :wink:HEMI 426:pa ja ga i vozim u sledeci ponedeljak ( doduse civilnu verziju ) :wink: