Децу вам нећемо опростити

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko neukusan klip a sve u cilju politicke promocije.jadno.

Banshee,

Јел сматраш да ми не смемо да покажемо прстом на онога кога сматрамо кривим?

Некима је, и мени међу њима, до.јадило више да упиру прстом само у нас, а да наша страдања негирају. Жао ми је али - екстрем рађа екстрем. И што је већи њихов екстрем пропорционално расте и наш, НАРОЧИТО зато што су Срби били НАЈВЕЋЕ ЖРТВЕ деведесетих, и као да није довољно што нам се те жтрве не признају, него још ОД НАС праве зликовце!

Е па доста је. Како сваки појединац има своју тачку где престаје толеранција, тако и народ може да је има.

Pa nije NATO pravio taj film i pokusavao da osvoji politicke poene za patrijotski blok kroz njega.

Хоћеш да кажеш да НИКО није требало да направи тај филм?

Можда би било најбоље да ти снимци уопште не постоје? Тада бисмо били послушнији ЕУ и САД-у? Јел тако иде ток твојих мисли?

П.С. Јел' се то Нојкић кандидује овде за нешто па му требају политички поени?

А кад стављате монтиране фотографије попова како им деца пуше, то вам не смета?
Онда је изговор: "Па, постоји на нету" :whistling: ?
И те фотографије онда нису за политичке поене демо-блока?

TI si budala, i to ona prava.
Film je korektan i predstavlja zrtve - decu, dok god se ne pojavi tadic kao izdajnik.
Od tada - film je cista BLJUVOTINA pokvarenog uma.

Сад ми је јасно у ком грму лежи зец! :lol:

Да ли је та слика фотомонтажа? НИЈЕ!

Да ли се Тадић руковао са овим зликовцима? ЈЕСТЕ!

Шта теби тачно ту смета? То што је видео снимак истинит или што ти се драги председник рукује са зликовцима?

Сад ми је јасно у ком грму лежи зец! :lol:

Да ли је та слика фотомонтажа? НИЈЕ!

Да ли се Тадић руковао са овим зликовцима? ЈЕСТЕ!

Шта теби тачно ту смета? То што је видео снимак истинит или што ти се драги председник рукује са зликовцима?

Smeta mi sto se taj covek (koji mi nije drag), povezuje sa MRTVOM DECOM!

pa logicno je da se povezuje sobzirom da on kao predsednik srbije druguje i zdravi se sa onima koji su ubijali nasu decu....

mislim on je sam kriv i sam je on sebe u celoj prici stavio u taj kontekst

Ма, била магла, па није видео... :roll:

Али магле није било када се извињавао Хрватима, када иде на поклон и извињење муслиманским жртвама (притом избегавајући да посети СРПСКЕ жртве у самој близини!), а нарочито када се сваки пут онако срдачно рукује са Соланом - главним актером НАТО агресије - чије су ова деца жртве!

Jeste korishcenje,tachnije zloupotreba zrtava,shto je najgore dece u radikalsko-politichke svrhe.
A i isto tako nije lepo opteretjivati savest zutih‚da za njihovo"tamo daleko je sunce"(koje nikada nece doci,ali ajde kao verujemo im) platjamo tim ubicama sa klipa.Nije prikladno,ni transparentno podsetjati ih.
Evropa nema aternativu i sve su to i onako samo posledice Milosheviceve politike,oni su jadni bili primorani.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back