Posle dve godine srecne veze samar.
Ne znam sta da ti kazemmm...nije dobro, ne valja nikako...
Razgovor sve resava, pa i to...presaberi se dobro, vidi sta si uradila...samaranje nije nacin sta god da si uradila...ali te verovatno nije udario onako bez veze...postoji razlog koji ga je doveo dotle da to uradi.
Ja ne poznajemni tebe ni njega, ali znas valjda da li je neka budaletina i psihopata...ili je bio isprovociran?
Reci cu ti da sam jednom bio jako bliz toga...pocela je moja draga da se ponasa kao kreten prema meni...pojma nemam zasto, ali je postalo neizdrzivo. to su bila takva podjebavanja i ispiranja mozga da nemam reci. Sto puta sam je pitao - STA TI JE? Sedi, razgovaracemo, sto se ponasas tako. Njeni odgovori su bili dno dna. Kao . nije mi nista, sto me napadas, sto me stalno ispitujes, maltretiras...kako se ja to ponasam...Ok ja sam luda a ti si pametan itako dalje.
Na moje pitanje - pa dobro niko ti ne kaze da si luda, samo se ponasas prema meni kao prema otiracu...Zasto? Njen odgovor - nisam ja tebi nista uradila, ostavi me na miru...Skocio sam sa kreveta i htedoh da izadjem napole da ohladim glavu...Mesto da me ostavi na miru, isla je za mnom i rekla mi je da bezim kao svaka ***** kada nema sta vise da kaze...i opsova mi kevu...Okrenuo sam se, uhvati je za vrat i ...pustio ...ne znam kako je nisam zadavio, iskren da budem.
I ne krivim sebe uopste...ne znam sta bi bilo koja devojka radila da je bila na mom mestu?
Dobro ovo je ekstreman slucaj...ali ti vidi da li si ti nesto slicno uradila...
POZ