S
Srculence
Gost
Posle dve godine srecne veze samar.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
g-rock:naravno da treba da se okrenes i nikada ga vise ne pogledas
samo ga prvo osakati, cisto da bi se bolje osecala
nasminkana_lazima:ostani sa njim jos neko vreme i na tenane ga mrcvari sa tim,ubijaj ga pshichki-ja bi se bas u tom povampirila
die_happy:Kada musko digne ruku na neku devojku ne pokazuje nista vise, do svoju sopstvenu slabost. Bez razmisljanja mu treba namestiti neko "iznenadjenje" iza coska heheh
Ja bih ga pak istog trena ostavila. Ste strane sam jako "hladnokrvna".
leptirica:ma ostavi kretena iako ti se možda to čini teško jer ti je očito puno stalo do njega,pogotovo nakon dvije godine provedene sa njim.ali kako znaš da te neće kasnije mlatiti ako je sad počeo sa šamarom.svakom tko digne ruku na ženu treba mu je otkinuti jer su to najobičnije kukavice
Ivana S:Da je moj decko, to bi mu bio poslednji kontakt sa mnom, bez obzira na duzinu veze i ljubav. Od toga pocinje... A onda mu se opet omakne... Ja ne bih mogla da predjem preko toga
KISS:die_happy:Kada musko digne ruku na neku devojku ne pokazuje nista vise, do svoju sopstvenu slabost. Bez razmisljanja mu treba namestiti neko "iznenadjenje" iza coska heheh
Ja bih ga pak istog trena ostavila. Ste strane sam jako "hladnokrvna".
I ako si je brate sa prostakusama drugacije i ne mozes ko zna koliko si je dugo trpio sto se tice diaz. i votke to ti je razbistrilo glavu ne smaraj mozak nego nadji bolju...
Ovo je bilo za Zrenjaninca ...KISS:leptirica:ma ostavi kretena iako ti se možda to čini teško jer ti je očito puno stalo do njega,pogotovo nakon dvije godine provedene sa njim.ali kako znaš da te neće kasnije mlatiti ako je sad počeo sa šamarom.svakom tko digne ruku na ženu treba mu je otkinuti jer su to najobičnije kukavice
Pooooooo uvlakacu ti si najgora vrsta muskarca nemas dostojanstvo...
Srculence:Posle dve godine srecne veze samar.
nasminkana_lazima:ostani sa njim jos neko vreme i na tenane ga mrcvari sa tim,ubijaj ga pshichki-ja bi se bas u tom povampirila
die_happy:g-rock:naravno da treba da se okrenes i nikada ga vise ne pogledas
samo ga prvo osakati, cisto da bi se bolje osecala
ahahahah....To me je potsetilo na jednu drugaricu koja je svoga decka gadjala lakom za nokte.(Za umirenje: promasila je)