Treba mi savet,mada znam sta ce mi reci vecina..
Sa deckom sam godinu dana,koji je stariji od mene 10 god i leceni je narkoman. Cist je vise od 3 godine,i i dalje ide na grupne terapije jednom mesecno.Nema nikakve bolesti,trazila sam mu potvrde(pre nego sto smo spavali) da nema hepatitis,HIV itd..
E sad,moji nisu znali da je bio narkoman,i saznali su nekako pre nedelju dana i sad treba da idu sa njim tu gde se leci da pricaju sa terapeutom,da vide zdravsteno stanje,karton sve, a i mene ce cak da vode na testove za HIV,drogu itd. Naravno,ne podrzavaju me,ali su svesni da ne mogu da me sprece nikako da budem sa njim,posto sam napravila haos kada su mi rekli da ga necu videti vise nikad,pa su ipak resili da pokusaju da rese to na drugi nacin. Do sada sam bila 100 posto sigurna u njega,da se nikada nece vracati tome(iako je bio na heroinu,intravenozno),preselio se iz starog kraja i odvojio se od tog drustva totalno,medjutim sada mi svi pune glavu kako se leceni narkomani uvek ponovo navuku(pre ili kasnije),cim nalete na neki problem u zivotu ili im jednostavno nesto pukne u glavi da pocnu opet.
Ne znam kako da se postavim,kako da ga podrzim, i jako bi mi znacilo vase misljenje,pogotovo ako ste imali takvih iskustava...hvala