Decko kome je dosadilo pesacenje

Pa izvedi ti njega na kafu...
Da li se na osnovu ulozenih para procenjuje vrednost veze ili na osnovu ulozenog vremena,emocija,strasti,ljubavi,postovanja,razumevanja ?

Da pare su sitna stvar,ali prave ogromne razlike....nazalost.

I ne verujem da te bas nijednom ne bi izveo na kafu,jer nije stvar ni u kafi,ni u parama,vec u par lepih trenutaka provedenih zajedno.

U svakom slucaju,ako ima cilj,ja bih svom muskarcu pomogla da ga ostvari.
A sad begam,jer i ja imam neke ciljeve.:P

Teoretski ljubav lepo zvuci
malcice je drukcije u praksi
mnogo toga jos uvek se uci
'ajmo dole, stigao je taksi

:mrgreen:

Zene da li bi vas iznervirao decko koji vas nigde ne izvodi nego celu platu ostavlja sa strane i ni sebi nista ne kupuje, jer skuplja novce za auto i to je cvrsto odlucio, toliko cvrsto da nista nije prepreka?

Mislim da bi zena trebala da podrzi takvog muskarca samo da ne potraje predugo i da se ne ide u krajnosti.
Naravno ako su u braku i imaju decu ne dolazi u obzir da ostavlja celu platu za kola jer postoje drugi prioriteti osim ako zena ne zaradjuje dovoljno za zajednicki zivot ili imaju neki drugi izvor prihoda.

Mogu vam reci da sam iznenadjen odgovorima zena. Skoro sve su pokazale da vole svog decka, osim nekoliko sponzorusa.

E sad da li bi i u praksi bile takve i da li stvarno imaju decka kojeg na taj nacin podrzavaju necu ulaziti, ali sam zadovoljan odgovorima.:)

Zene vrlo pohvalno, vrlo pohvalno.:)

Ti si jako snalazljiva osoba, kad si uspela imati decka sa dobrim autom koji te voza okolo i jos ostati nevina. :P

Kakvu si mu pricu pustila da je tako zablentavio?:hahaha:

Nisam nikakvu pricu pustila. Rekla sam da hocu da izgubim nevinost sa svojim muzem i to je to. On je rekao: "Postujem, tvoju iskrenost, Pevacice, samo mi reci, mogu li ja da ti budem muz?" Ja sam mu rekla: " ne znam jos se ne poznajemo dobro. Ne moras samo da imas dobra kola da bih se ja zaljubila u tebe. Za ljubav je potrebno jos mnogo vise."

Back