decko ili najbolja drugarica?

ona je moja najbolja drugarica mnogo je cenim i stvarno je vazna osoba u moj zivot,a volim i njega a on ne voli da se ja druzim sa njom zato sto misli da je losa osoba?

dakle sta treba da radim u ovoj situaciji:(

Kad ovo pročitam a ja se uvek setim jednog lika kome je cura tako zvocala i birala društvo, pa čovek puko i doveo joj u stan novog druga - pokupio nekog prljavog skituljka na ulici i doveo joj ga u stan....:hahaha: Umal' nije doživela nervni..:per:

Mislim da je potrebno da sad odmah decku stavis do znanja da imas prava da se druzis s kim smatras da treba, i da postuje tvoje izbore, kao i da to isto moze da ocekuje od tebe
kad su u pitanju dragi ljudi, ultimatumi ne postoje, svako od njih nadje svoje mesto u tvom zivotu
tvoj decko definitivno ne shvata da je uzajamna sloboda neophodna za zdravu vezu, i ako to ne shvata, bojim sa da u toj vezi mozes samo da se ugusis vremenom
znaci resavaj to sad dok ste jos klinci i na pocetku

Problem u ovakvim odnosima je sto se na svaki nacin ima potreba za rivalstvom izmedju partnera..sad sta god on/a rekli gleda se da se suprotstave stavovima ko da im zub vade..sad iako znamo da imamo prijatelja s cijim stavovima i postupcima se ne slazemo i dalje cemo se druziti s njim jer se znamo na pr od osnovne..i kao bzvz je da prekidamo al bitno da se ne popusti pod "presijom" partnera ako nam predoci nesto ocigledno..nebuloze

hahahahaha da ti nisi taj decko? :hahaha:

Ma ne, to je njegova shauma... :aha:

Mislim da je potrebno da sad odmah decku stavis do znanja da imas prava da se druzis s kim smatras da treba, i da postuje tvoje izbore, kao i da to isto moze da ocekuje od tebe
kad su u pitanju dragi ljudi, ultimatumi ne postoje, svako od njih nadje svoje mesto u tvom zivotu
tvoj decko definitivno ne shvata da je uzajamna sloboda neophodna za zdravu vezu, i ako to ne shvata, bojim sa da u toj vezi mozes samo da se ugusis vremenom
znaci resavaj to sad dok ste jos klinci i na pocetku

E ovo :ok:

ona je moja najbolja drugarica mnogo je cenim i stvarno je vazna osoba u moj zivot,a volim i njega a on ne voli da se ja druzim sa njom zato sto misli da je losa osoba?

dakle sta treba da radim u ovoj situaciji:(
on ti je momak, ona ti je drugarica, osim ako nemate grupnjak,
ne vidim na koji je nacin misljenje trece osobe relevantno za odnos vas dvije koji vama odgovara?

Back