little jaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
momci, da li devojke koje su vam kombinacije iskreno gledate kao drolje ili opustene, savremene devojke, sa kojima bi ste kasnije mogli da budete u vezi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
momci, da li devojke koje su vam kombinacije iskreno gledate kao drolje ili opustene, savremene devojke, sa kojima bi ste kasnije mogli da budete u vezi
...ja sam chesto kombinacija...momci, da li devojke koje su vam kombinacije iskreno gledate kao drolje ili opustene, savremene devojke, sa kojima bi ste kasnije mogli da budete u vezi
Gledam ih isključivo kao tela(d)
za mene, kao momka, sve su to fine devojčice.
Pa u pitanju su kombinacije, ne ljubavi
Да ли би ми неко дефинисао комбинацију.
Да ми тачно повуче границу између комбинације и везе.
И ако је девојка комбинација да ли је она свесна тога?
Jeste, ali nije kao BwacaIvane ti si bas divan momcic
Ja tebe samo malo z...
Ivane ti si bas divan momcic
jao, hvala, i ti si baš slatka cura.
Па овако... То сад мени личи више на ограђивање од евентуалне свађе...pa kada su u kombinaciji jedno prema drugome nemaju nikakve obaveze, u smislu vernosti, izlazaka, upoznavanja sa prijateljima, bla, bla...
Jednostavno odrade se kad su raspolozeni i to je to
A, devojka je svesna naravno, a ako ona misli da je sa deckom u vezi, a ustvari je tretira kao kombinaciju, to je vec druga tema
Па овако... То сад мени личи више на ограђивање од евентуалне свађе...
Јер, кад си са неким у вези, имаш моралну обавезу али не и релну и то можеш да поштујеш или не. У сваком случају, у вези имаш право да се "љутиш" а у комбинацији не. А то "одраде се" је мало теже кад су жене у питању, знаш...
Ретко која ужива у сексу без емоција. Па чак и да их нема у почетку, временом се развију или јој све постане одвратно.
И ово би требало да буде као неки договор колико капирам...
А ако је договор, онда мало поштовања не би било на одмет, је л’...