phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Kod mene na faksu Irena Droca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када сам ја давала име својој ћерци - знала сам само једну девојчицу у граду са тим именом... Сад их има ко кусих паса!Шта да радимо...тако то иде.
Што се тиче мог имена - и оно полако постаје популарно, и то ме јако нервира. Навикла сам деценијама да будем једина у граду са тим именом...а сад их знам још неколико...
![]()
verovatno jedva čeka da se uda![]()
ja sam čula za Veselu Guzicu![]()
Rekoh da cu se setiti raznih imena .Jer su ranije ljudi bili mastovitiji i davali namenski imena deci.Jedno od njih je STANKA.Da stanu zenska deca da se radjajuranije, kada su deca u jednoj porodici umirala jedno za drugim, tek rođeno dete bi se noću iznelo na raskrsnicu gde bi ga "pronašao" kum i dao mu ime Najdan ili Najden (u smislu nađen), kako bi se prekinulo umiranje dece
E da, meni su rekli da su u selu jednom postojala dva brata, od kojih se jedan zvao Leka, a drugi Leka.Da je dokrajce :lol
Meni je mama pricala da je u njeno vreme jedino neki deda mogao da se zove Luka.
ja sam čula za Veselu Guzicu![]()
znala sam jednom jednog decka
zvao se obrad
a prezime mu je bilo jedno od onih najstrasnijih lickih
koja oslikavaju porodicna svojstva ...*****lo, masnikosa, gibanica, guzina
bio je dobar frajer
ali ga je ime i prezime ubilo
I jednu devojku, koja se preziva mastikosa...
Znam baš dosta ljudi sa tim imenom... nije mi uopšte čudno
I jednu devojku, koja se preziva mastikosa...
Mislim da sam negde čula da postoji čokolada "Klementina"...
Ja volim svoje ime jer je retko s ove strane graneali me nervira što me ljudi redovno pitaju je l' greška u dokumentima i što me često prekrste u češću varijantu.