noraa
Početnik
- Poruka
- 10
hvala 
on sebe zove adian,a brata anon
mnogo gledam telenovele,pa mi se zato svida i alexandro
poz

on sebe zove adian,a brata anon

mnogo gledam telenovele,pa mi se zato svida i alexandro

poz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zove se nikako : ona dođe i sama !!!A kako se ti zoves?![]()
Svako vreme ima svoju modu davanja imena, ali skoro se nisu pojavljivala imena kao: Gordana, Danica,Dobrila,Ilinka,Natalija,Jelisaveta...
Jedno pitanje, i molim za iskrena misljenja.
Generalno sam protiv davanja "egzoticnih" imena deci. Svako dete je unikat, i nije mu potrebno "specijalno" ime da bi bilo posebno. S druge strane, ne volim ni isuvise cesta (i pomodna) imena. E sad. Eee, sad.
Pricamo mm i ja danas, i pomenemo jedno zensko ime koje je meni divno, a i njemu se veoma dopalo. Sto je najjace, stoji lepo sa nasim prezimenom (koje nije na ic). Medjutim, ime nije srpsko (grcko je) i nisam sigurna kakve asocijacije moze u ljudima da izazove.
Ime je: Korina.
To je grcko ime i zaista nam se dopada. E sad, ne pitam vas toliko za misljenje da li vam se ime svidja, koliko: da li je pametno davati detetu to ime? Ne bih zelela da mi dete zezaju i da je na svakom koraku pitaju: "A cije je to ime? Da li si ti Hrvatica? A sta su ti roditelji?" i sl. Stvarno joj to ne treba.
Dakle, sta mislite?
Evo i ja da se prijavim da mi je Korina lepo ime
Iskreno, volim da čujem lepa strana imena kod nas, ali kad su, što se kaže, u duhu srpskog jezika i u skladu sa prezimenom. Primeri tipa Elizabeta Živadinović su mi čista malograđanština.
A stvarno malo smesno zvuci Elizabeta Zivadinovic
Ja recimo imam drugaricu koja se zove Eleonora ali prezime joj zavrsava na A tako da zapravo sve to zvuci jako skladno.